Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Square Enix, PS4'e Özel Yeni Bir Oyun Duyurma Hazırlığında


     Oyun dünyasının en büyük firmalarından bir tanesi olan Square Enix oyuncularla paylaştığı yeni internet sayfasında PlayStation 4'e özel yeni bir oyunu işaret ediyor.
 
     31 Ocak'ta Tokaigi Japan Game Party 2015'de duyurulacağı söylenen ve Project Code Z adıyla anılan oyun sayfasına buradan ulaşabilirsiniz. Sadece PS4'e özel olması ve Japonya uzantlı bir sayfa olması, yapılacak duyurunun da Japonya'ya özel olabileceğini gösteriyor. Bekleyip görelim.

Bu haberin bağlantısı
URL
sony playstation 4 ps4 playstation next gen
Mod Yapımcıları Resindent Evil HD Remastered'ın Seslerini Orijinaliyle Değiştiriyor Resident Evil: Revelations 2'de Mikro Ödemeler Bulunacak
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

Sir Maximus is BACK

29.1.2015 00:32:21

0
Ps vita oyunu.

Fingolfin.

28.1.2015 14:37:08

0
Guzel bir jrpg duyursalar com iyi olur.Exc oyunlardam degilde su gelicek final fantasy 15, kingdom hearts 3 falan yuzunden ps4'e gecicem.

Alondate

28.1.2015 13:00:49

0
Oyunun çok büyük ihtimalle kaliteli bir şey olacagı kesin. Asıl mesele batıya gelip gelmeyecegi. Square, eidos'u aldıktan sonra batıya daha çok önem vermeye başladı ama bu Japon firmaların işi belli olmuyor oyunlarını batıya getirme konusunda
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
PlayStation 4
+ TAKİBE
AL
143 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız