Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Square Enix ""A Survivor is Born" Markasını Aldı


 
     Tomb Raider serisinin hayranları Lara'nın dönüşünü dört gözle bekliyor. Daha önce Game Informer dergisinin Ocak sayısı için yayınlanan bir kapak tasarımında "A Survivor is Born" adıyla bir resim yayınlanmıştı. 

     Bu resmin "Açık Dünya" stiline sahip olacak yeni Tomb Raider oyununu işaret ettiği söyleniyordu, fakat kimsenin elinde kesin bir kanıt yoktu. Tomb Raider serisinin yeni sahibi Square Enix'in "A Survivor is Born" adının ticari tescilini yaptırması olayları biraz daha net hale getirdi.

    Aşağıda görebileceğiniz bu ticari tescil, Square Enix'in İngiltere'deki ofisi tarafından, yani Tomb Raider'dan sorumlu bölüm tarafından yapılmış. 11 Aralık'taki VGA'da bu oyunu görme ihtimalimiz yüksek. Bakalım gerçekten de "Açık Dünya" stiline sahip bir Tomb Raider'ımız olacak mı?

 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Tomb Raider 9 Crystal Dynamics Squre Enix Europe
Lego Castlevania Olsaydı? Sega'dan iPhone Oyunlarına Müthiş İndirim

On.E

29.11.2010 01:41:46

0
Bakalım Crystal Dynamics yapar yine herhalde seri özünden uzaklaşacak gibi yine ama iyi oyun olursa ben alır oynarım Open World oyunları severim..Tomb Raider'i macera ağırlıklı olması sebebiyle sevmem pek normalde..
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Tomb Raider ÇOKLU PLATFORM
+ TAKİBE
AL
129 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız