Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Splinter Cell: Blacklist Ortaya Çıktı!


     E3 sunumlarına çok az bir süre kala sızıntılar gelmeye devam ediyor. Uzun süredir ortalıkta dolaşan altıncı Splinter Cell oyunu, ekran görüntüleriyle birlikte sızdırıldı.
 
     Splinter Cell: Blacklist adıyla ortaya çıkan yeni Splinter Cell oyununun bu görüntülerini sızdıran Gamekyo sitesi, platform olarak PC, PS3 ve Xbox 360'ı gösteriyor. Ancak daha önce aynı isimle birlikte bu oyun, Wii U adına da listelenmişti.
 
     Oyunla birlikte sızdırılan bu görüntülerde Sam Fisher'ı her zamanki gibi aksiyon halinde görüyoruz. Ancak bu görüntülerde gizlilik öğesine pek de rastlayamadığımızı eklememiz gerek.
 
     Ubisoft'un Splinter Cell serisinin atmosferini bozmadığını umuyoruz ve görüntüleri sizlerle paylaşıyoruz. Detaylı bilgiler E3'te ve BSC'de olacak!

EKRAN GÖRÜNTÜLERİ Bu haber ile ilişkili
Bu haberin bağlantısı
URL
ubisoft splinter cell pc ps3 xbox 360 splinter cell blacklist
ArmA 2'den Çek Cumhuriyeti'ne Özel İçerik DC Universe Online'a Yeni DLC Videosu
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

Project Scorpio

4.6.2012 21:33:06

0
Yine çok aksiyona kaymış bu arada oyun Xbox 360 ex olabilir.

oguzhan90

4.6.2012 20:08:13

0
Canlı yayında E3 Microsoft konferansında gösterildi...tek kelimeyle muhteşemdi!!..conviction tarzı oynanışa sahip oyun yine aksiyon ama yanına ilginç eklemeler yapılmış...mark execute tekrar var ve bu sefer daha hareket halinde ve çok şık olmuş...kinectle komut verebiliyoruz (sunumu yapan alex, sam fisher siperdeyken ilerideki düşmana ses komut yoluyla "hey you" dedi, kinect algıladı bunu ve düşman şaşırdı falan süperdi... bide artık komut vererek air strike çağırabiliyoruz)...uncharted daki gibi cover arkasından düşmanı öldürüp saklayabiliyoruz...kısaca harika bi sunum oldu, tek eksik ve benim en çok üzüldüğüm ise Michael Ironside seslendirmemişti. insallah tekrar ona seslendirirler çünkü yeni ses çok genç olmuş.. bir de oyun 2013'te çıkıcakmış!

SilenceRaziel

4.6.2012 19:02:17

0
quote:

conviction'dan sonrası gereksizdi bence.gayet güzel bir final yapmışlardı.görüntüler de pek güzel değil zaten.artık third echelon da yok kime çalışıyor hem bu adam?
Third Echelon zaten NSA in bir birimiydi.Yine NSA'e çalışıyordur heralde

Alcatraz.

4.6.2012 18:55:52

-1
Siplinter Cell i her zaman severim ama oyunu oyun yapan karınlık tema yoksa oynanmaz :(

sarjaleti

4.6.2012 18:54:23

0
Gizlilik olmazsa Splinter Cell'de olmaz. Lütfen oyunun özünü bozmasınlar.

takami59

4.6.2012 18:50:27

+1
Sonunda!!!!!!!!! Umarım bu görüntüler sadece tek gündüz olan bir bölüme aittir. Yoksa kafada gece görüş gözlüğü, ortalık günlük güneşlik pek olmamış. Artık Sam amcanın haberlerini alma vakti gelmişti. Teşekkürler...

BSC Misafiri

4.6.2012 18:36:58

0
conviction'dan sonrası gereksizdi bence.gayet güzel bir final yapmışlardı.görüntüler de pek güzel değil zaten.artık third echelon da yok kime çalışıyor hem bu adam?

oguzhan90

4.6.2012 18:31:01

0
Nihayet duyuruldu...2010'daki 5. oyunun çıkışından beri her gün yeni oyunun haberi çıkar diye takip etmiştim...
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Splinter Cell: Blacklist ÇOKLU PLATFORM
+ TAKİBE
AL
62 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız