Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Söylenti: Yeni Apple TV'nin Odak Noktalarından Biri Oyunlar Olacak


    Apple'ın 9 Eylül'de iPhone 6S ile birlikte duyurması beklenen dördüncü jenerasyon Apple TV'ler hakkında 9to5Mac'ten önemli bilgiler geldi.
 
     Cihaz hakkında bilgi sahibi olan kaynaklardan gelen habere göre yeni Apple TV'nin odaklandığı noktalardan bir tanesi TV oyunculuğu olacak. Yani bu noktada Apple'ın PlayStation, Xbox veya daha güçsüz olan Android tabanlı sistemlerle direkt olarak rekabete gireceği söyleniyor.
 
     Siteye göre Apple oyunları direkt olarak AppStore üzerinden sunacak ve Apple TV, Bluetooth kontrolcüler ile uyumlu olacak. Bunun yanında Apple TV'nin kumandasının artık dokunmatik olmayacağı ve tuşlarla Wii remote gibi kullanılabileceği ihtimali üzerinde de duruluyor.
 
      Bakalım Apple'ın 9 Eylül'deki duyurusunun ardından bu söylentilerin ne kadarı doğru olarak karşımıza çıkacak.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak GameInformer apple tv 4th generation gaming
Metal Gear Solid 5'te P.T. Easter Egg'i Bulundu Gears of War: Ultimate Edition Geçtiğimiz Hafta İngiltere'nin En Çok Satan Oyunu Oldu
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

1.9.2015 15:17:40

0
Apple keşke konsol çıkarsa düşünmeden alırım

powersmachine54

1.9.2015 13:24:01

0
Apple amacı konsol değil ki? hem konsol olsaydı Oyun firması kurması gerek ve kendi oyun markasını oluşturması gerekirdi.Apple sadece ios oyunları veya apple mobil oyunları tvde oynatacak aslırda bunu sony playstation tv ya da microsoft windows 10 da xbox uygulamasını düşünebiliriz.

StrangerLovely

1.9.2015 13:15:35

0
Apple sen gelme abi lütfen, oyunu parça parça satarsın appleboylar gelir "zaten böyle daha mantıklı abi oyunları niye tek seferde para verip alıyoruz ki hem çok ucuz oluyor böyle, şirketin de biraz para kazanması lazım" falan deyip sinirleri hoplatırlar zaten bir Dlc illeti var oyun dünyasında Apple gelirse ne olur düşünemiyorum.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız