Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Söylenti: Star Wars: Battlefront'tan Bol Bol Detaylar


    Star Wars'la ilgili hayran sitelerinden MakingStarWars.net, geçtiğimiz hafta iç kaynaklarından aldığı söylentileri okurlarıyla paylaştı. Bu söylentilerin odak noktası DICE'ın geliştirdiği Star Wars oyunu Star Wars: Battlefront oldu.
 
    Sitede paylaşılanlara göre Star Wars: Battlefront'un senaryosu bütün Star Wars efsanesini kapsayacak. DICE, senaryo kısmında oyunculara her taraftan da deneyim sunacak. Yani Star Wars: Battlefront'ta hem iyi tarafta(Old Republic, Rebellion ve Republic) hem de kötü tarafta(Ayrılıkçılar ve Empire) görevler yapacağız. Oyunun senaryosu genel olarak Star Wars'un orijinal üçlemesi döneminde geçecek. Bu doğrultuda Star Wars: Battlefront'ta her türlü savaşa oynanabilir olarak eşlik edeceğiz.
 
    Oldukça uzun bir senaryo moduna sahip olacağı belirtilen yeni Star Wars oyunu, yeni Star Wars filmi The Force Awakens'ın başlarından da bazı içerikler bulunduracak. Ancak oyunun çıkışının filmden bir ay önce yapılması planlandığından dolayı Battlefront'ta filmle ilgili çok geniş içerikler yer almayacak. Yine de hem Republic, hem de Empire kısmından oynayacağımız karakterlerin filmde de kendini göstereceği belirtilmiş. 
 
    Söylentide yer alan bilgilere göre DICE, Star Wars: The Force Awakens'ın emanet edildiği Pinewood Studios ile iletişim halinde kalarak oyunu geliştiriyor. Bu doğrultuda oyunun senaryosunun 6. ya da 7. bölümünden itibaren The Force Awakens esintilerini görmeye başlayacağımız söylenmiş.
 
    Senaryo kısmının haricinde Star Wars: Battlefront'un multiplayer modunun 64 kişiye kadar destek vereceği belirtiliyor. Oyunun bu kısmında çeşitli modlara bağlı olarak uzay ve kara savaşlarını göreceğiz
 
    Bu noktada oyunun multiplayer modunda 'Hero' yani kahraman sisteminin yer alacağı belirtilmiş. Bazı puanları harcayarak oynayabildiğimiz karakterleri her oyunda bir kez oynayabiliyoruz. Ancak bu karakterlerin normallere nazaran oldukça güçlü olduğu söylenmiş.
 
    Öte yandan henüz bir oynanış videosunu bile göremediğimiz oyunun DLC planlarının yapıldığı belirtiliyor. 2015 sonuna kadar oyun için en az 5 adet DLC'nin çıkacağı, her DLC'nin farklı bir temaya sahip olduğu söyleniyor. Belirtilenlere göre oyunun ilk iki DLC'si yeni film The Force Awakens temasında içerikler ekleyecek.
 
    Gelen haberler bu yönde olsa da bütün yazılanların söylenti olduğunu hatırlatalım. Ancak yine de MakingStarWars ekibinin oyunla ilgili bazı çalışmaları gördüğü ve bu bilgilerin içerden olduğu belirtiliyor. 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
star wars dice battlefield battlefront
Macera Oyunu Limbo, Google Play'deki Yerini Aldı Sonic Boom Oyunları Serinin En Kötü Çıkışını Yaptı
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

13.2.2015 16:40:21

0
quote:

Orijinalden alıntı: BoUnTy_HuNtEr arkadaşlar bişey sorucam haber iyi güzelde bir şey aklıma takıldı haberde demişsinizki hem iyi tarafta(Old Republic, Rebellion ve Republic) oyunu oynayabilecez sonrada oyunun hikayesinnin orjinal üçleme döneminde geçiceğini söylemişssinz o zaman soruyorum old republici nasıl kontrol etcez madem orjinal üçlemede geççekse old repuplic ne alaka neyse bunun dışında star wars la ilgili her şeye hayran biriyim umarım güzel bir oyun olur ama benim en çok beklediğim şey star wars knight of the old republic 3 umarım EA star wars kotor 3ü bir an önce yapar.
Bence Old Republic multiplayerda oynanabilir olacak. Klon Savaşları'nda. Fark ettiysen kötü tarafta da Separatists var.

BSC Misafiri

12.2.2015 23:24:05

+1
DICE ve senaryo pek bağdaşmayan bir cümle içinde bile garip duruyor 64 kişilik multi keşke bu firmaya bırakmasalardı bu oyunu multiplayer odaklı bir firmaya bir efsaneyi emanet edersen ne olacağını göreceğiz ben zaten biliyorum vasat altı bir senaryo multi odaklı saçma sapalak bir oyun premium içerikleri almaya iten abes üstü garip bir oyun bizleri bekliyor

Barxxx

12.2.2015 21:23:32

0
quote:

Orijinalden alıntı: örümcek herif arkadaşlar watch dogs varken kim oynar ki bunu haksızmıyım sizce ?
Watch dogs var diye oyun mu oynamayalım anlamadım ki :D

BSC Misafiri

12.2.2015 21:01:35

0
Oyun o zaman kasım da mı çıkacak yani

örümcek herif

12.2.2015 19:58:32

-1
arkadaşlar watch dogs varken kim oynar ki bunu haksızmıyım sizce ?

AnakinHendrix

12.2.2015 19:35:15

0
Oyuna dlc lerin gelecek olmasini hepimiz bekliyoruz zaten. Onun disinda soylentiler cok merak uyandirici. Umarim soylentiler dogrultusunda guzel bir oyun oynariz.

Reul

12.2.2015 16:57:54

0
senaryodan emin değilimde multisi güzel olacak gibi

BSC Misafiri

12.2.2015 15:54:12

0
Senaryo kismini beceremeyen dice niye inatla hala yapmaya calisiyor,baska firma yapar umarim senaryosunu..

BoUnTy_HuNtEr

12.2.2015 15:29:24

+1
arkadaşlar bişey sorucam haber iyi güzelde bir şey aklıma takıldı haberde demişsinizki hem iyi tarafta(Old Republic, Rebellion ve Republic) oyunu oynayabilecez sonrada oyunun hikayesinnin orjinal üçleme döneminde geçiceğini söylemişssinz o zaman soruyorum old republici nasıl kontrol etcez madem orjinal üçlemede geççekse old repuplic ne alaka neyse bunun dışında star wars la ilgili her şeye hayran biriyim umarım güzel bir oyun olur ama benim en çok beklediğim şey star wars knight of the old republic 3 umarım EA star wars kotor 3ü bir an önce yapar.

op.55 no.1

12.2.2015 15:18:10

+1
Hero sistemi nasıl olacak merak ediyorum oldukça riskli gözüktü bana dengeyi çok iyi tutturmaları lazım,DICE son yıllarda gözden düşsede bu tarz bir Star Wars oyununu yapabilecek sayılı firmalardan.Güvenim tam değil ancak umutluyum.

Wayward Son

12.2.2015 15:03:31

+1
Senaryo olayına çok sevindim. Ama umarım 5-6 saat ile kısıtlı tutmazlar. FA konusunda spoiler vermezler zaten ama filme güzel hazırlık olacaktır. Ayrıca DLC planları olmasa şaşardım, Premium kesin gelecek. Hero kullanımını üstün körü yapmamalılar. Çok sağlam bir force ve hareket kabiliyeti bekliyorum. Kütük gibi ışın kılıcı savurmayalım. Jedi/sith olarak şanımız yürüsün^^
  • 1
  • 2
  • Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Star Wars: Battlefront
+ TAKİBE
AL
46 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız