Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Söylenti: PS4 için AAA Kalitesinde Yeni Bir Yapım Geliştiriliyor


     PS4 için önemli ve doğru bilgiler sızdıran shinobi602, bugün geliştirme takımında olduğunu iddia ettiği bazı kaynaklarından aldığı bilgileri Twitter hesabından paylaştı.
 
     PS4 için güzel bir şeyin önümüzdeki sene geleceğini söyleyen Shinobi, daha özele inmesi istenince AAA bir yapımın geliştirildiğini E3'de görüp göremeyeceğimizin henüz karar aşamasında olduğunu söyledi.
 
     Shinobi, EA tarafından bu yılın sonunda çıkacak duyurulmamış bir oyunun kapalı kapılar arkasında gösterileceğini de bildirdi. Bu oyunun PS4 için bahsettiğimiz oyunla ilgisinin olmadığını da belirtelim.
 
     Oyunun ne olduğuna dair aşağıda gördüğünüz görseli paylaşan Shinobi, uzayda geçecek bir yapımla karşılaşacağımızı söylemek istiyor olabilir.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak dualshockers.com PS4 söylenti AAA
The Walking Dead Şimdi de PS4 ve Xbox One'a Geliyor. GRID: Autosport'un İlk Videosu Yayınlandı
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

23.4.2014 20:27:18

0
bir zahmet geliştirsinler artık konsol köşede yatıyor oyun yok.

Eustass

23.4.2014 00:33:15

0
Lütfen MASS EFFECT 4 olsun Lütfen.......

BSC Misafiri

23.4.2014 00:25:50

0
quote:

Orijinalden alıntı: BSC Misafiri Cihazi ciktigi gun satin aldim. Oyun yok diyen adam yalan soyler ya da cihazin sahibi degildir.

Suda var. 200 saat BF4 yaptim. 20 sezondur Fifa 14 oynuyorum. Arada Outlast bitirdim, Killzone Shadow Fall bitirdim. Infamous Second Son oynuyorum ve Assasins Creed 4'un sonundayim. Bedava gelen Dead Nation, flower, flow icin vaktim olmadi sabit diskte yatiyorlar.

Onumuzdeki ay Watch Dogs alicam zaten sene sonu Drive Clup ve The Order 1886 geliyor. Eee oyun yok arkadas diyen insanin oyun anlayisini, basarisini merak ediyorum.

Ayni zamanda PS3 sahibiyim. PS3'de dunya Plus oyunum var ama PS4 oynadiktan sonra acip yuzune bakasim gelmiyor PS3'un o kadar soyluyorum size.
Oyun olarak PS4'te oynamayı istediğim God of War, Uncharted, Last of Us, Beyond Two Souls, The Order 1886 gibi oyunların yokluğundan bahsediyorum şahsen. PS3'ten ahım şahım ne fark gördün o oynadığın oyunlardan da konsolun yüzüne bakmıyormuşsun? Yakın bir arkadaşımda PS4'ü, Battlefield 4, Fifa'yı, Assassin's Creed'i, Metal Gear'i gördüm bende ama PS3'ümü unutturacak kadar iyi gelmemişlerdi. Hatta o arkadaşım sattığı PS3 için pişmanlık duyup tekrardan satın almayı düşünüyor. Haber başlığına gelirsek; Sony'nin böyle özel oyunlar geliştirmesini ve Türkçe destek vermesini her zaman takdir ediyorum. PS1 ve PS2'de ağırlıklı olarak 3. parti sayesinde başarılı olmuştu fakat PS3 çıktıktan 3-4 yıl sonra yaptığı başarılı yatırımların devamı PS4'te de devam ettireceğe benziyor.

furkan69610

22.4.2014 23:12:57

+1
Kesinlikle Star Wars zaten Star Wars'un isim hakları EA'de bide naughty dog'tan Amy Hennig EA e katılmıştı star wars oyunu için.

Beybifeys

22.4.2014 18:05:59

0
quote:

Orijinalden alıntı: BSC Misafiri Cihazi ciktigi gun satin aldim. Oyun yok diyen adam yalan soyler ya da cihazin sahibi degildir. Suda var. 200 saat BF4 yaptim. 20 sezondur Fifa 14 oynuyorum. Arada Outlast bitirdim, Killzone Shadow Fall bitirdim. Infamous Second Son oynuyorum ve Assasins Creed 4'un sonundayim. Bedava gelen Dead Nation, flower, flow icin vaktim olmadi sabit diskte yatiyorlar. Onumuzdeki ay Watch Dogs alicam zaten sene sonu Drive Clup ve The Order 1886 geliyor. Eee oyun yok arkadas diyen insanin oyun anlayisini, basarisini merak ediyorum. Ayni zamanda PS3 sahibiyim. PS3'de dunya Plus oyunum var ama PS4 oynadiktan sonra acip yuzune bakasim gelmiyor PS3'un o kadar soyluyorum size.
Arkadaşların şikayeti oyun yok olarak değil konsola özel oyun yok diyorlar. Bence de haklılar. Konsol fiyatları artık ciddi seviyelere geldiğinden, onları alınabilir ve cazip kılan en büyük etmen olan exclusive yapımların malesef ortada gözükmemesi bizleri bu konsolları almamız konusunda tedirgin ediyorlar. Ben masaüstü kullanıcısıyım ancak bir önceki jenerasyon konsollar olan Xbox 360 ve PS3 sahibiyim aynı zamanda. Bir önceki jenerasyonda hem Xbox 360'ı hem de PS3 sokağa atacak param çok olduğu için almadım. İkisinde de inanılmaz derecede keyif veren ve konsola verdiğim parayı hakedecek birçok yapım vardı. Tüm bu yapımları oynadım ve verdiğim paradan hiç pişman olmadım. Şuan ise yeni jenerasyon konsolların hiçbiri beni masaüstü kullanımdan uzaklaştıracak ya da onlara para vermemi sağlayacak cazip ürünler sunmadı. İnsanların şikayet ettiği şey de bu sanırım. Çünkü ciddi paralar verip umutlarla aldıkları konsollarının kendilerini tatmin etmediğinin farkındalar. Eminim hala onlar da benim gibi masaüstü deneyimine devam ediyorlar.

onur89tr

22.4.2014 17:26:13

+1
Gündem değiştirilmeye çalışılıyor. PS'nin en büyük serisi "Uncharted" vazosunun kırılması söz konusu. Bir konsol için bundan daha kötü ne olabilir ki? Ben bu konsolu aldıysam en çok Uncharted için aldım. Hesap versinler.

BSC Misafiri

22.4.2014 17:15:29

+1
Cihazi ciktigi gun satin aldim. Oyun yok diyen adam yalan soyler ya da cihazin sahibi degildir. Suda var. 200 saat BF4 yaptim. 20 sezondur Fifa 14 oynuyorum. Arada Outlast bitirdim, Killzone Shadow Fall bitirdim. Infamous Second Son oynuyorum ve Assasins Creed 4'un sonundayim. Bedava gelen Dead Nation, flower, flow icin vaktim olmadi sabit diskte yatiyorlar. Onumuzdeki ay Watch Dogs alicam zaten sene sonu Drive Clup ve The Order 1886 geliyor. Eee oyun yok arkadas diyen insanin oyun anlayisini, basarisini merak ediyorum. Ayni zamanda PS3 sahibiyim. PS3'de dunya Plus oyunum var ama PS4 oynadiktan sonra acip yuzune bakasim gelmiyor PS3'un o kadar soyluyorum size.

mementopolis

22.4.2014 16:25:32

0
Haber başlığı ps4 için ama içinde iki ayrı haber barındırıyor son paragraflar okuyunca anladım . Yorumlarda hangi hangisine karışmış . Ea ' nin Oyunu süpriz değil çünkü bir star wars oyunu olmaya çok yakın battlefront olabilir büyük ihtimal . Sony zaten oyun yapmak sorunda Allah' ın emri. Umarım harika ve başarılı biryapım olur . Last Guardian'ı da bittirseler de e3 duyursalar keşke .

mementopolis

22.4.2014 16:21:51

0
Haber başlığı ps4 için ama içinde iki ayrı haber barındırıyor son paragraflar okuyunca anladım . Yorumlarda hangi hangisine karışmış . Ea ' nin Oyunu süpriz değil çünkü bir star wars oyunu olmaya çok yakın battlefront olabilir büyük ihtimal . Sony zaten oyun yapmak sorunda Allah' ın emri. Umarım harika ve başarılı biryapım olur . Last Guardian'ı da bittirseler de e3 duyursalar keşke .

Aimstein

22.4.2014 16:15:37

0
Mass Effect 4 gelicek %80 ihtimalle

Wayward Son

22.4.2014 15:54:39

+1
Eylül'de kaçmaz, Fifa var:) Zaten şu dönemde yeni nesil konsol alsaydım genelde Fifa için açık kalacaktı. Ayrıca E3'te her iki konsolun da iştah kabartacağını düşünüyorum. Bu yüzden Ağustos - Eylül döneminde, hele bir de fiyatlar daha da iyileşirse yeni nesil konsol alınır.

Guest-C8DDC600D

22.4.2014 15:46:33

0
quote:

Orijinalden alıntı: Wayward Son Gün itibariyle diyorum hocam. İlk çıkışında sayı olarak Xbox üstün olsa da bence Ryse ve Dead Rising öyle ahım şahım oyunlar değil. Aldıkları inceleme puanları, oyuncu yorumları da ortada. Forza bile eski versiyonları aratıyor. Her iki konsolda da benim ilgimi çeken tek oyun inFamous oldu. Arkadaş oyun yok ortada demiş, nasıl yok? İlk gün akın akın konsolu alan adamlar da zaten 3-5 ay sonra bomba bir exc (sağlam bir oyun diyorum, konsol aldıracak) gelmeyeceğini bilerek saldırdı. Zaten ortada açıklanmış bir oyun da yoktu. Ama şu an PS ya da Xbox sahibi biri, multiplatform oyunlarla da gayet iyi vakit geçirebilir. Şahsen PC'im kaldırmasaydı ya da Current-gen sahibi olmasaydım ben de alırdım. "Bu ne biçim konsolll, ortada oyun yok!!!11!!!!?!" diyebilmek için çok erken. Hem Xbox için, hem PS için. Konunun özü budur.
Ortada oyun yok lafı bugün için. Gerçektende 360'ımı satıp next gene geçmem için pek sebep yok. Bu durum sonbahar döneminden sonra değişecek. Artık 3. parti oyunlarıda yavaştan bu nesilden elini çekiyor. Batman ve AC gibi. Yahut oyunlar hem old hem next gene gelse bile arada ki fark şimdikinden fazla olacak. Her türlü eylülden sonra el mecbur yeni konsol alacaz :)

Wayward Son

22.4.2014 15:37:50

+2
Gün itibariyle diyorum hocam. İlk çıkışında sayı olarak Xbox üstün olsa da bence Ryse ve Dead Rising öyle ahım şahım oyunlar değil. Aldıkları inceleme puanları, oyuncu yorumları da ortada. Forza bile eski versiyonları aratıyor. Her iki konsolda da benim ilgimi çeken tek oyun inFamous oldu. Arkadaş oyun yok ortada demiş, nasıl yok? İlk gün akın akın konsolu alan adamlar da zaten 3-5 ay sonra bomba bir exc (sağlam bir oyun diyorum, konsol aldıracak) gelmeyeceğini bilerek saldırdı. Zaten ortada açıklanmış bir oyun da yoktu. Ama şu an PS ya da Xbox sahibi biri, multiplatform oyunlarla da gayet iyi vakit geçirebilir. Şahsen PC'im kaldırmasaydı ya da Current-gen sahibi olmasaydım ben de alırdım. "Bu ne biçim konsolll, ortada oyun yok!!!11!!!!?!" diyebilmek için çok erken. Hem Xbox için, hem PS için. Konunun özü budur.

alike03

22.4.2014 15:28:12

-1
quote:

Orijinalden alıntı: Wayward Son

http://en.wikipedia.org/wiki/Uncharted Kasım 2007 http://tr.wikipedia.org/wiki/PlayStation_3 Kasım 2006 Azcık araştırın. İlk seneden bomba exc. (ki inFamous var) beklenmeyeceğini öğrenemediniz mi hala? Xbox tarafında ne var ki? Orası exc. olarak daha beter.
Su videolara bakarsan insanlarin ne kadar anlamadigini anlayabilirsin.

Guest-C8DDC600D

22.4.2014 15:27:52

0
quote:

Orijinalden alıntı: Wayward Son
alıntı:

Orijinalden alıntı: OnrGrTR

Bune arkadaş ortada oyun yok bir şey yok zaten multi platformları xbox ta oynuyorum exclusive ler için aldık konsolu ne oyun var ne bir şey


http://en.wikipedia.org/wiki/Uncharted Kasım 2007

http://tr.wikipedia.org/wiki/PlayStation_3 Kasım 2006

Azcık araştırın. İlk seneden bomba exc. (ki inFamous var) beklenmeyeceğini öğrenemediniz mi hala? Xbox tarafında ne var ki? Orası exc. olarak daha beter.
Nasıl daha beter. Biri Ryse, DR3 ve Forza 5'le çıkış yapıyor diğeri Killzone ve Knack'le. Sonrasında PS4'e Infamous geldi. Xbox konsollarına Plant vs Zombies geldi ardından PS4'te olmayıp Xbox'ta olan hit bir oyun Titanfall geldi. Objektif olarak iki konsolun oyunlarına bakarsanız Xbox One daha cezbedici.

alito

22.4.2014 15:07:11

0
Dead Space 4 diyicem ama konsola özel bir oyun değil, PC içinde çıkması gerekir. Mass Effect 4 de olamaz, Muhtemelen yeni bir IP 'dir.

Wayward Son

22.4.2014 15:05:15

0
quote:

Orijinalden alıntı: OnrGrTR Bune arkadaş ortada oyun yok bir şey yok zaten multi platformları xbox ta oynuyorum exclusive ler için aldık konsolu ne oyun var ne bir şey
http://en.wikipedia.org/wiki/Uncharted Kasım 2007 http://tr.wikipedia.org/wiki/PlayStation_3 Kasım 2006 Azcık araştırın. İlk seneden bomba exc. (ki inFamous var) beklenmeyeceğini öğrenemediniz mi hala? Xbox tarafında ne var ki? Orası exc. olarak daha beter.

OnrGrTR

22.4.2014 14:55:21

0
Bune arkadaş ortada oyun yok bir şey yok zaten multi platformları xbox ta oynuyorum exclusive ler için aldık konsolu ne oyun var ne bir şey

popkolik25

22.4.2014 14:54:14

0
SÖYLENTİ OLMASA İYİ OLUR...

adam olun

22.4.2014 14:51:04

0
o donanımla aaa değil anca a olur

MiyopBey

22.4.2014 14:39:47

0
Uzay olur ya severiz uzayı iyidir.

oldschoolgamer

22.4.2014 14:37:05

0
Mass Effect 4 olabilir EA'in oyunu ;)

alike03

22.4.2014 14:36:16

0
Star Citizen'in başarısı EA'in avcunumu kaşındırdı galiba. Malum Star Citizen sadece PC için geliştiriliyor ve Chris Roberts'in dediğine göre PC Exclusive olarak kalacak.
  • 1
  • 2
  • 3
  • Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız