Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Söylenti: Origin ME3 İçin Geri Ödeme Yapıyor

 
    Hatırlarsanız geçtiğimiz günlerde Mass Effect 3'ü Amazon'dan satın alanların iade edebileceğini ve paralarını geri alabileceğini belirtmiştik.
 
    Bugün Origin forumundaki bir kullanıcının verdiği bilgi ise yapımı Origin'den alanların da iade edebilecekleri yönünde. Origin'in destek ekibiyle bağlantı kurduğunu belirten oyuncu, daha sonra kredi kartı bilgilerinin istendiğini ve geri ödemenin 3-7 gün içerisinde kendisine yapılacağının söylendiğini ifade etti.
 
Görünüşe göre oyuncular Mass Effect 3'ü iade etmenin yollarını arıyor gibi. Bioware'in konu hakkında ne tepki vereceği ise merak konusu. Eğer merak ediyorsanız, kullanıcının forumda açtığı konuya buradan ulaşabilirsiniz.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak XbigyGames Mass Effect Mass Effect 2 Mass Effect 3 Action RPG Bioware EA Games Xbox360 PC Origin refund geri ödeme
Amazing Spider-Man'in Yapımcısı Baskıyı Hissediyor Dragon Age II'nin Ultimate Edition'ı Çıkmayacak
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

Frost Troll

21.3.2012 15:38:29

0
quote:

Orijinalden alıntı: slayer983 İlk oyununa fazla tahammül edemedim sildim. Şimdi Türkçe yaması olduğu için tekrar şans vermeyi düşünürken son oyun çok mu kötü oldu böyle tepki gösterdiler yoksa memnun kalmadıkları başka bir şey mi var?
oyun ve item sistemi olsun, savaş dinamikleri olsun kesinlikle serinin en iyi oyunu. sadece sonu kötü diye sapıttı millet. türkçe yaması çıkınca oyunu orjinal al oyna bence.

BSC Misafiri

21.3.2012 14:10:09

0
Uydurma bunların hepsi, öyle kafanıza göre oyunun sonunu beğenmedim diye iade edemezsiniz oyunu. Pre-order ınızı iptal edersiniz, aldığınız fiziksel kopya bozuktur iade edersiniz, dijital download sisteminde bir sorun olur, teknik desteğe başvurursunuz, isterseniz geri ödemeniz yapılır. Ama yok "ben oyunun sonunu beğenmedim, paramı geri verin", yok öyle birşey. Origin'den ben de Dragon Age 2 siparişimi iptal ettirmiştim; oyunu ilk satın almaya çalıştığımda kredi kartım onaylanmamıştı, ben de Steam den almıştım oyunu, sonra mail geldi ki oyun origin'den de alınmış. Teknik desteğe başvurdum, kısa sürede Origin'deki siparişimi iptal edip paramı iade ettiler, bu bahseden şahsın başına da böyle bir olay gelmiş olabilir...

BSC Misafiri

21.3.2012 13:43:04

0
Mass effect 3 bu yılın en önemli oyunlarından biridir. Gerçektende çok iyi oyun. Sonu kötü diye(bende beğenmedim) oyuna kötü demek yanlış olur. Sadece oyun biraz aceleye gelmiş. RPG olarak diyorsanız skill geliştirme ve silah modifikasyonu serinin en iyisi. Zaten adamlar 2. oyundan itibaren kırpmışlardı oyunu. Ama bu beni etkilemez. Çünkü ben bu oyunu saf rpg olarak bakmıyorum. Bioware bu saatten sonra saf rpg yapmaz. Neden derseniz oyunun satışlarına bakarsanız görürsünüz. Yukardada söylediğim gibi oyun aceleye gelmiş ve 2. oyun çıtayı çok yükseltmişti. Ama kesinlikle hayal kırıklığı falan değil.

bilgadem

21.3.2012 11:26:43

0
Oyunun sonuna laf edenler çok fazla; bu kalabalık, vaadedilen ile ürün bağdaşmıyor diye geri vermek istiyor. Zaten şahsi fikrim bırakın sonunu, hikayenin ilerleiyişini dahi RPG türüne aşina olanların beğenmesi pek mümkün değil, zira RPG değil düz bir shooter oynuyor gibi hissettiriyor. Verdiğimiz kararların oyuna etkisi nerdeyse hiç yok. Çoğu zaman iki seçenek varmış gibi gösterilen diyaloglar bile, aynı manaya gelen fakat lafzı farklı olan iki yol olmaktan öteye geçmiyor. Malum biri paragon diğeri renegade puan vereceği için, sanki birisinde kızmış bağırarak diğerinde ise aynı sözü güzellikle söylüyor :)) ve fark bundan ibaret :) Ben sadece bundan değil savaş dinamiklerinin de değiltirilmesinden rahatsız olan Mass Effect hayranlarındanım ama bu konuda herkesin zevki farklı elbette. Oyunun sonu hakkındaki düşüncem, sanrım bir üçlemeye ortak son yapmak zorunda olduklarını düşünmeleri olduğu. Oyun içerisinde, hikayede ki ilerlemenin de daha önceki yapımlarda olduğu gibi şanına yakışır şekilde dallanıp budaklanmaması da bundan olsa gerek. Herşeye rağmen Mass Effect 2'yi gelmiş geçmiş en iyi shooter-RPG olarak görmeme rağmen, Mass Effect 3'ü bir hayal kırıklığı olarak görüyorum.,

Jeebs

21.3.2012 11:04:03

0
IGN ve Gamespota sirf o "her turlu cikarim" tamsayfa reklamlari yuzunden girmiyorum, sevilmiyor aklinizda bulunsun pasam.

skulz

21.3.2012 10:53:20

-1
quote:

Orijinalden alıntı: BSC Misafiri Evet çok haklısın.Ha bu arda girişteki rekalmı kaldırın gıcık oluyorm.
Tabii Paşam. Sen yeterki iste!

KarapathiaN

21.3.2012 10:41:02

0
İlk oyununa fazla tahammül edemedim sildim. Şimdi Türkçe yaması olduğu için tekrar şans vermeyi düşünürken son oyun çok mu kötü oldu böyle tepki gösterdiler yoksa memnun kalmadıkları başka bir şey mi var?

BSC Misafiri

21.3.2012 10:06:36

+5
Evet çok haklısın.Ha bu arda girişteki rekalmı kaldırın gıcık oluyorm.

snipercover

21.3.2012 09:40:58

+1
Sen oyunu oyna oyna bitir sonra iade et. Korsan oyun alıp pc'ye atıp bozuk diye geri vermek gibi :)
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Mass Effect 3 ÇOKLU PLATFORM
+ TAKİBE
AL
76 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız