Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Söylenti: Kingdoms of Amalur 2 İptal Edildi


     Kingdoms of Amalur: Reckoning aslında bu senenin beğenilen fakat iyi satış yapamayan oyunlarındandı. Bu durum da yapımcı 38 Studios'a zor anlar yaşatmış ve en nihayetinde 38 Studios ve yardımcı yapımcı Big Huge Games'in sonu olmuştu. Fakat görünene göre bu ikili kapanmadan önce, serinin devamı için çoktan kolları sıvamış.
 
     Joystiq'e konuşan ve ismini söylemeyen bu iki stüdyonun içinden bir çalışan gelecek planlar arasında ikinci oyunu işaret ederek, "Stüdyo içi bağlarımız çok iyiydi ve eksiklerimizi görebiliyorduk. Herşey tam iyiye giderken, oyunlarımızda oyuncuların sözlerini dinleyip geliştirmeler yaparken bir anda o karar alındı." sözlerini söyledi.
 
     Joystiq'in aldığı bilgilere göre Kingdoms of Amalur'un devam oyununu, ilk oyunun dağıtımcısı Electronic Arts yayınlamayacaktı. Bu konu hakkında fazla yorum yapılmasa da, "Electronic Arts'ın üst yönetiminin görüşü bu şekildeydi." denildi.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kingdoms of Amalur: Reckoning EA Games 38 Studios RPG
Wii U'da İsim Veya Logo Değişikliği Yok Just Cause 3, "Hemen Hemen" Duyuruldu
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

29.5.2012 00:01:15

0
oyun aslında güzel bir oyundu fakat başta dedikleri gibi "skyrim katili" olmaktan uzaktı aksine skyrimin altında ezildi oyun yoksa gayet güzeldi

On.E

28.5.2012 21:22:44

0
Ekip sağlamdı güzel oyundu ama ekibin dağılması bayağı kötü oldu, başka bir yapımcı ile hayal kırıklığı olur %100 devam oyunu gelirse.

capoeira_GS

28.5.2012 20:41:23

0
Güzel oyundu devamı gelsin ama daha iyi bir şekilde tabiki

BSC Misafiri

28.5.2012 20:18:32

+3
Valla güzel bir oyun yapmak artık iyi satış olarak geri gelmiyor.Tanıtım özen çok önemli yazık olmuş.Stalker 2 şimdide bu çok yazık.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Kingdoms of Amalur: Reckoning
+ TAKİBE
AL
19 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız