Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Söylenti: Gösterilen "2" logosu Metal Gear Rising 2'ye Ait Değil

Bahsi geçen "2" logosu!
 
    Geçtiğimiz günlerde düzenlenen Taipei Game Show'da, Metal Gear Rising: Revengeance'ın devam oyunu olan Metal Gear Rising 2'ye ait olduğu düşünülen "2" logosu belirmişti.

    Her ne kadar bu logo, Metal Gear Rising'in logosudaki yazı tipi ile birebir uyumlusu olsa da eski oyun editörü ve şu an Amerika'nın seçkin sunucusu Geoff Keighley, Twitter'da attığı bir Tweet ile Metal Gear Rising 2'ye ait olmadığını belirtti.

    Attığı Tweet'te ise Konami'den Ken-ichiro Imaizumi'ye bizzat bu konuyu sormuş ve Imaizumi ise bunun doğru olmadığını öğrenmiş. Her ne kadar Keighley güvenilir bir kaynak olsa bile, Imaizumi'de bu durumu yalanlasa bile oyunun hayranları görselin Metal Gear Rising'e ait olduğuna emin. Imaizumi: Twitter üzerinde kendisine gelen soruda ise gösterilen rakamın Metal Gear Rising 2'ye ait olmadığını, hatta konuyla ilgili haberi olmadığını da belirtti. Imaizumi'nin Twitter'daki cevaplarında ise videoyu Sony'nin yaptığını, kendileri ile alakasız olduğunu da belirtti. Henüz konuyla ilgili resmi bir açıklama yok.
 
    Hatırlarsanız Metal Gear Solid V: The Phantom Pain, Keighley'in VGA programında gizli bir şekilde duyurulmuştu. Moby Dick Studios adlı sahte firma ile röpotaj yapan Keighley, The Phantom Pain'in yapımcısı ile eli yüzü sarılı bir şekilde konuşmuştu. Daha sona ise The Phantom Pain'in yeni Metal Gear Solid oyunu olduğu ortaya çıkmıştı.


Bu haberin bağlantısı
URL
Metal Gear Solid: Rising Xbox 360 PS3 PC Konami Hideo Kojima Kojima Productions Platinum Games
Mass Effect 3'ün Türkçe Yaması Çıktı Just Cause 3'ten Harika Ekran Görüntüleri
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

3.2.2015 00:33:54

0
jetstream Sam yoksa ben de yokum. Ama yüzde seksen bu MGR'ye ait. Oyunun çok büyük bir fanıyım. Fontunu zerresine kadar ezberledim. Ya güvenilir bir kaynaktan bilgi almalıyız ya da bize bir süpriz hazırlıyorlar

BSC Misafiri

2.2.2015 11:54:28

0
Keighley Guvenilir bir kaynak olmadigi aslinda gecmis doenmde ortaya cikti. Hatirlarsaniz PS4 sistemininde ilk duyrulan Xbox One gibi bir takim ikinci el oyun oynama korumasi ve sistemi olacagini Sony icinden yetkililerin bunu onayladigini bizzat kendisinin konustugunu ama Microsot kadar agir olmayacagini belirtmisti PS4 sunumundan once 3 gun boyunca. Sonra Ps4 E3 icin sahneye cikmis ve hemen sov sonrasi Keighley mikrofon uzatilip soruldugunda 'Sanirim kaynagim beni yaniltti' cevabi vermisti. Bununla'da kalmayip BF4 ilk DLC'lerin ki bu DLC'ler BF3 haritalarinin elden gecirilmis halleriydi Xbox One konsoluna ozel olacagini canli yayinda soylemis sonra twitter uzerinden gelen tepkilere kayitsiz kalamayip ' evet BF4 ilk DLC sadece 1 ayligina Xbox One sistemine ozel' diye canli yayin uzerinde duzeltme yapmisti. Ayni zamanda kendisi yine Twitter uzerinden Xbox One konsolunun Bulut sisteminin PS4'e cok agir bastigini ve bizzat Microsoft'un kendisine ozel AAA bir oyunu sirf bulut teknolojisi uzerinden oynattigini inanilmaz oldugunu belirtmisti. Buna kayitsiz kalamayan Microsoft Ceo'su 'Simdilik kimseye ozel gosterim yapmadik' diyerek cevap vermis ve yaklasik 12 gun boyunca Keighley twitter ve medya uzerindeki yanlis anlasilma yuzunden izine ayrilmisti! Kendisi harika bir arastirmaciydi ne zaman ki Xbox One duyruldu kitlesini ve hayranlarini kaybetti. O yuzden ben kendisinin bu aralar yaptigi aciklamalara pek inanmiyorum. Rising 2 elbet gelicek ilk oyunu PC'de tam 2 kere bitirdim. Tam aksiyon filmi gibiydi. Ama sadece 2 rakami bencede devam oyununu isaret etmeye yetmeyebilir.

ProjectMan

2.2.2015 07:50:35

0
grafik tasarımcısı yanlışlıkla 1000 $ lık sanat eseri üretti ! şimdi bir grafik 1000 $ mı ediyor diyen ben bunu 10 $ a yaparım diyen tipler çıkabilir :) zaten 10 $ a yaptığınız için ayrı bir numunesiniz ya :D

BSC Misafiri

2.2.2015 02:13:54

0
Dogrulamalarını beklemek sacma olur, E3`te duyururlar. Kojima her zaman ki zekice pazarlama numaralarından bir tanesini yapıyor. :) Hadi yalan peki bu 2 neye ait ? :D Taipei Game Show da yer alan hiçbir oyun böyle bir font kullanmıyor. Sus olsun diye mi koymuslar. Şimdi logonun köşesinde mavi ısık huzmesi var bildiğin Hollywood (aksiyon bilimkurgu) filmlerinde ve kojimanın son zamanlarda cok kullandıgı bir sinema efekti ki MGRising bilimkurgu ve aksiyon içeren bir yapımdır. Bundan ala kanıt mı olur. İlk oyun aceleye getirilmis daha dogrusu artıklardan toparlanmıs yapımdı. Bu ise ilk oyundan fersah fersah daha iyi olacaktır.

fazliboz

2.2.2015 00:02:30

+1
yanlışlıkla koyduklarına mı inanalım neymiş o zaman
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız