Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Söylenti: Beyond Good & Evil 2'ye Maddi Destek Nintendo'dan

 
     7 yıl önce yayınlanan CGI videosuyla dillere pelesenk olan ancak yapım süreci arafta kalan Beyond Good & Evil 2 cephesinden ilginç bir söylenti geldi.
 
Rayman'in babası olarak tanınan Michel Ancel tarafından geliştirilen ve çıktığı 2003 yılına damgasını vuran Beyond Good & Evil'ın devam oyunu, söylentiye bakılırsa tıpkı Bayonetta 2 gibi Nintendo tarafından finanse edilecek.
 
Geçtiğimiz hafta Nintendo NX'in donanımsal detaylarıyla ilgili bazı iddaalar ortaya atan aynı kaynağa göre; Nintendo yapım süreci arafta kalan Beyond Good & Evil 2'yi sahiplenip, maddi destek verecek ve bu şekilde NX'e özel hale gelecek oyunla birlikte çekirdek kitlenin kalbini kazanacak.
 
    Daha önce Bayonetta 2'ye maddi olarak destek veren ve oyun dünyasına kazandıran Nintendo zaten Ubisoft ile epey sıkı fıkı. Hem Wii hem de Wii U'nun çıkış dönemlerine bakıldığında bunu söylemek mümkün. Bir süre Wii U'ya özel kalan Rayman Legends ve ZombiU gibi örneklere bakarak Nintendo'nun bu kadar kıymetli bir oyun için Ubisoft'u desteklemesi pek de anormal durmuyor.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Destructoid Beyond Good & Evil ubisoft nintendo nintendo nx beyond good & evil 2
Aradığımız İkinci Dünya Savaşı FPS'si Days of War Olabilir Star Wars: Battlefront'un İlk DLC'sinden Detaylar
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

Bowser Zeki

4.3.2016 19:00:00

0
Bir sürü nintendo haberi var yeni ama sitede 1 tanecik görüyorum. Burayı takip etme amacım nintendo haberlerini türkçe görmek. İlgi az diye haber girilmemesi hiç yakışmıyor.

2K

4.3.2016 18:39:56

0
Beyond Good Evil harika bir oyundu fakat yıllardan beri devam haberleri olsa bile bir gelişme olmadı sebebi de Ubisoft'un parası olmaması değil zamanında çok satmamış olması. Çok sevildi ama çok satmadı ne yazık ki, şahsen ilk oyun gibi olursa en azından benim için konsol aldıracak bir oyun.

Ginga Bishounen

4.3.2016 09:23:29

0
Nintendo finansör olduğu oyunları hayatta başka platformlara çıkartmaz. O yüzden umutlanmayın boşuna.

cemecem21

3.3.2016 23:24:48

0
Zaten bu tip bir destek Nintendo'dan beklenir. Kesin verecekler vs. demiyorum tabi ki ama durumun beni şaşırttığını söylersem yalan söylemiş olurum.

NaturalBornKillah

3.3.2016 23:18:15

0
Bayonetta 2 PS e çıkmadı diye acayip üzülmüştüm. Buda Nintendo exclusive olursa cidden üzer.

BSC Misafiri

3.3.2016 21:42:48

+1
@Kennnn, son derece haklısın kardeş, Nintendo unutulmuş Fatal Frame serisini de sahiplenip Wii U için kaliteli bir oyununu yapmıştı. Aynı şekilde Nintendo konsollarına özel Sonic serisi oyunlarda geliştirildi ve geliştirilmeye de devam edecek. Microsoft zaten bilgisayar tabanlı yazılım firması ve özüne dönmesine çok sevindim. Konsol işi ise bundan sonra Nintendo ve Playstation kanadından devam edecek. Gönül isterdi ki iki firma birlikte bir konsola imza atabilselerdi de en az 30 özel oyuna tek konsolla sahip olabilseydik.

mementopolis

3.3.2016 16:28:52

0
Nintendo NX almam işin bir sebeb daha ...

Guest-AEF248198

3.3.2016 14:06:21

+1
İyi bir yatırım, Nintendo bu aralar çok akıllı işler yapıyor gibi. Konsolu oldukça iyi bir zamana denk getirecekler, eğer konsolla birlikte sağlam oyunlarla çıkışını yaparlarsa piyasayı tamamen kendi lehlerine çevirebilirler.

Kennnn

3.3.2016 13:18:40

+1
Paraları yok değil paraları var ama daha çok satabilecekleri oyunlar varken kalkıp riskli olabilecek bir oyuna para yatırmazlar. Nintendo iyi birşey yapmış başka türlü sevilen eski seriler gelmez bu zamanda, ondan diyoruz biz konsollar kalkmamalı, konsol üreticileri aynı zamanda ilgi çekmek için farklı oyun tiplerine yatırım yapıyor. NX konsolu cidden sert bir giriş yapacak gibi görünüyor. E3'te daha ne oyun haberleri duyucağız bakalım. Nintendo oyun dünyasında eski sevilen birkaç oyunu kendi konsoluna özel geri getirip bir fark yaratmak istiyor olabilir. Bana kalırsa oldukça da mantıklı bir pazarlama olur. Bir süredir yeni bir Sonic the hedgehog oyunu duymamamızın nedeni de bu NX konsoluna özel gelecke olması olabilir. Wii U konsol olarak tablet haliyle bende hayal karıklığı yarattı ama bu sefer GC döneminde ki gibi iddalı bir sistem ve oyunlar ile gelmek istiyor anlaşılan.

mahsur kalan adam

3.3.2016 12:42:07

0
Demek PoPu bu yüzden geliştirmiyorlar paraları yok garibimin

VulonViing

3.3.2016 12:31:35

+1
Ubisoft çakma oyunlarına bütçe ayırmaktan bunu es geçmiş herhalde

David Attenborough

3.3.2016 12:16:51

0
Her sene milyarlar kazanan Ubisoft'un bir oyunu geliştirecek parası yok mu da bunca zamandır geliştirmeyip başkasından destek bekliyor?
  • 1
  • 2
  • Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Beyond Good & Evil 2
+ TAKİBE
AL
12 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız