Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Söylenti: BF4'ün PS4 Sürümünde Grafik Sorunları


    Battlefield serisinin yapımcısı DICE, bu neslin sonlarına doğru oyun geliştirirken büyük sıkıntılar çekmişti. DICE'ın sıkıntısı yeni nesilde de devam etmiş gibi görünüyor. Battlefield 4'ün PS4 sürümünü Gamescom'da deneyen IGN editörü, oyunun PC'ye nazaran kötü göründüğünü belirtti.
 
    Battlefield 4'ün PS4 sürümünde grafiksel sıkıntıların yaşandığını söyleyen Scott Lowe, kendilerine sunulan demoda PC'ye oranla büyük farkların bulunduğunu belirtti. Lowe'un dediklerine göre BF4, PS4'te daha yumuşak ve bulanık gözüküyor. Söylenilenlere göre bu sıkıntı, oyunun PS4'te sahip olduğu doku kalitesinden kaynaklanıyor. Ayrıca Lowe'un belirttiklerine göre DICE, Battlefield 4'ün PS4 demosunu 1080p çözünürlüklerde çalıştırmamış.
 
    Tabii oyunun şu anlık tam anlamıyla bitmediğini hepimiz biliyoruz. Ancak Lowe, karşılaştırmayı oyunun PC ile PS4 sürümünün şimdiki halleri üzerinden yapmış. Geçmiş dönemde DICE'ın konsollardaki RAM sınırlamasından şikayetçi olduğunu duymuştuk. Gelen bu haber, RAM sorunuyla ilgili olabilir. 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
DICE EA games battlefield 4 PC PS3 PS4 Xbox one Xbox 360 FPS
Titanfall'da Mikro Ödemeler Yer Almayacak DriveClub'ta Halen 60 FPS Yakalanamadı
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

5.9.2013 15:37:19

0
IGN'nin aynen bunun gibi bir çok yalanını yakalamıştım.Ayrıca oyunun çıkmasına daha var DICE düzeltecektir bu hatayı.

BSC Misafiri

27.8.2013 00:09:45

0
Sony PS4 ile PC mimarisine geçiş yapmakla büyük hata etti, PS3 gibi hala oyun yapmaya devam etse kimsenin elinden bırakmayacağı sistem konsol mimarisinde 256 mb ram kullanıyordu ve kimsenin özel oyunlarda görsel ve hız olarak sorun yaşadığını sanmıyorum. Şimdi PS4 PC mimarisinde 8 gb ram kullanıyor fakat PC donanımı çok çabuk tüketiliyor, konsol gibi uzun soluklu kullanılmıyor. Bazı oyunseverler PS3 256 mb ram ile harikalar yarattı şimdi 8 gb ram ile neler yaparlar diyebilir ama mimariler çok farklı. Bu tür haberlere alışacağız ne yazıkki donanımın fiyatı ve gücü PC bazında çok belli ve PC durağan değil değişken ve geliştirilen bir sistem, aradaki fark şimdiden böyle ise konsolu aldıktan 2 sene sonra bariz ezerler. Tüm bu yazdıklarım güç diye yırtınanlar için kara haber niteliğinde fakat özel oyunları için PS4'ü kesinlikle alacağım.

BSC Misafiri

27.8.2013 00:09:22

0
400 dolarlık konsoldan PC ile her konuda idrar yarışı yapabilecek görev bekleyen varsa acırım. Ben PS4'ü Uncharted, God of War, İnfamous, Last of Us ve bunlar gibi konsola has oyunları oynamak için satın alacağım, aynı şekilde Wii U'yu da Nintendo oyunları için satın alacağım gibi. Konsolun asıl üretim amacı firmaların kendi oyunlarını hayranlarına en iyi şekilde sunmaktır. Şu FPS oyunları popüler oldu olalı bütün oyunların sadece grafiği konuşulur hale geldi, sıktı artık.

any77

26.8.2013 15:30:37

+1
Ne oldu ben dememişmiydim 60fps çalışır ama grafikten ve fizikten yoksun kalacaksınız diye

BSC Misafiri

25.8.2013 21:12:44

0
Acele karar veriyorsunuz oyun daha alpha aşamasında yani en ham halinde kaplama problemleri olması normal beta aşamasında asıl oyuna yakın performans ve görünümü alır az sabır

BlackBeasT

25.8.2013 10:38:19

0
Hocam zaman ayırıp konu dahil olduğun için teşekkürler. Büyük olasılıkla Bulutdan performans iteleme fasa fiso, nerden çekiştirsen akla yatmayan 1 yer açıkta kalıyor.

Rubisco

25.8.2013 10:21:53

0
quote:

Orijinalden alıntı: BlackBeasT Hocam gerçek anlamda bu teknoloji olsa Dünya'da olay olur. Çarşıdan aldım 1 tane eve geldim 1000 tane misali depo alanı olarak kullanırsın video stream edersin 4k filmde serverda hızlandırıp servis eder anlarımda, O cihazın performansına göre optimize edilmiş diske yazılmış oyuna uzaktan erişip nasıl dosyalarına müdahele edecekler? MS bunu yapabilse X1 kötü imajı değiştirmek 1 çok değişiklik yaptı ilaki could'dan performansı katlıyorum diye hergün demeç verirdi örnek gösterirdi. Normal dedicated server ne yapıyorsa bunlarda onu yapacak, madem MS elinde bu uzaylı teknolojisi var biz insanların yaptığı gpu ne demeye 53mhz o/c yapıyorsun
Dedicated kk Depolama kk Medya / içerik sağlama kk İçerik paylaşma vs. kk Yapay zeka kk Mega devasa online dünyalar, tek bi tane büyük devasa server yüzbinlerce oyuncuya tek bi dünyada oynama imkanı kk İşte offline işlenmeye müsait her türlü encode render vs. gibi şeyler için kk Gecikmeli render edilmesinin önemli olmayacağı her tür iş (oyun veya dışı) kk vs. vs. Gerçek zmanlı render ?? olmaz o iş Oyunun renderını kısmen server alsın: 5ms ping olsa bile yine gariplikler var. O tarz hibrid şeylerin doğru düzgün oluru yok. Daha oyunlarda farklı teknolojliler kullanılmıyor, bu tarz hibrid yapı kullanılacak, çok acaip uçuk ötesi bi varsayım bu.

BlackBeasT

24.8.2013 21:20:36

0
Hocam gerçek anlamda bu teknoloji olsa Dünya'da olay olur. Çarşıdan aldım 1 tane eve geldim 1000 tane misali depo alanı olarak kullanırsın video stream edersin 4k filmde serverda hızlandırıp servis eder anlarımda, O cihazın performansına göre optimize edilmiş diske yazılmış oyuna uzaktan erişip nasıl dosyalarına müdahele edecekler? MS bunu yapabilse X1 kötü imajı değiştirmek 1 çok değişiklik yaptı ilaki could'dan performansı katlıyorum diye hergün demeç verirdi örnek gösterirdi. Normal dedicated server ne yapıyorsa bunlarda onu yapacak, madem MS elinde bu uzaylı teknolojisi var biz insanların yaptığı gpu ne demeye 53mhz o/c yapıyorsun

Rubisco

24.8.2013 20:14:21

+1
quote:

Orijinalden alıntı: BlackBeasT Rubisco sorsak buluttan nasıl bu iş oluyor
Bide biz detayını görsek duysak bi yerden, nasıl oluyo da Xbox'ını gücünü katlıyolar. Gaika tarzı uzaktan stream anca düşük pinginiz varsa işe yarıyor. Başka türlü render mender uzaktan yapıp az miktarda veriyi transfer etmeye kalksanız bu sefer pinge göre eğer yüksek ise Tv'deki Ghosting efekti gibi bişey oluyor, düşük ise de birincil ışıkların arkasından gelen ilave ışık görüyorsunuz bu seferde ışık kaynakları dağılmış gibi oluyor. Örneği detayı uygulanmış bişeysi vs. var mı bi yerde yok. Ms'nin server olayı abarta abarta çok uç noktalara çekiliyor. Bi yerden sonra bu milletin ağzında quantum'u sakız etmesi gibi olacak. Server olayını kullanabileceğin şeyler yerler olur. Kalkıp bunu ama bütün konsola sürekli ve kesintisiz bi destek sağlıyormuş gibi lanse etmek yanlış. Bana bi sürü server ver, bunların işlem güçleriyle güzel işler çıkartırım. Devasa online dünyalardan tut uzakta çalışan yapay zekaya vs. gibi şeylere kadar heryere uzatabilirsin bunu. Medya/içerik hizmetinden dedicated servera daha bilindik şeyler için de kullanırsın, tek bi dünyadan oluşan farklı realm vs. gerekmeyen büyük mmo/rpg/fps içeriği işlemek için de. Kalkıp ama bunu 1-1 konsolun işlem gücünü her durumda arttıracağından, bi FPS oyunu 720p medium ayarda oynarken bunu hibrid bi şekilde 1080 ultra hi da oynatılabilecğeini söylemek çok tuhaf oluyor.

BlackBeasT

24.8.2013 17:25:08

0
Rubisco sorsak buluttan nasıl bu iş oluyor

Apoc

24.8.2013 16:43:48

-2
bu sorun düzeltilemezse xbox tarafında daha çok satar

Nathan__Drake

24.8.2013 16:30:46

-2
quote:

Orijinalden alıntı: BlackBeasT BF4ü Gamescom'da PS4'de deneyen IGN editörü doğruları sapıtıyor öğlemi ?
"BF4, PS4'te daha yumuşak ve bulanık gözüküyor."
"DICE, Battlefield 4'ün PS4 demosunu 1080p çözünürlüklerde çalıştırmamış."

DriveClub'ta Halen 60 FPS Yakalanamadı
Gamescom'dan gelen yeni haberlere göre Evolution, halen 60 FPS değerlerini yakalayamamış.

The Crew, Yeni Nesilde 30 FPS'de Çalışacak
"Oyunu geliştirirken 60 FPS'yi düşünmedik bile. Tabii 60 FPS oyunu çok daha güzel hale getirir fakat The Crew büyük bir dünyada, online temeller üzerinde geçiyor. The Crew'de 30 FPS sabit değerlerini sunmak çok da kötü bir şey değil."

GamesCom Fuarın'da internet yokmuymuş bulut''dan performans çekip 1080p/60fps kilit yapamamışlar? MS 40nm APUya %6 (53mhz) O/C neden yapıyor ki bağlansın buluta "server yavrum ver çoşkuyu uçur beni" desin, 1 oyunu server bağlanıp onun üstünde oynamak başka 1 oyunun kendi donanımda oynayıp servere bağlanıp kalitesini artırması başka, daha önce bunun örneğini gördün mü ?

Yinede senin dediğin olsun bu konsollar bulut'dan güç çekecek ve uçacak
Kardeşim sen duruma düz olarak bakmışsın youtube'da büssürü could videosu var aç bak could ve gaika sayesinde ışıklandırma,real time yansımalar,fizikler ve aklıma gelmeyen bissürü minik veya büyük detay internet üzerinden(tam olarak değil bir kısmını internet bir kısmını donanım yapıcak) yapılacak.He senin soruna gelirsek sony henüz bu teknolojiyi tam olarak kullanmıyor bildiğim kadarı ile sadece İnfamous'da var.Bunun fps'ye katkısı minik şeylere donanım yorulmuycak ve fps artıcak.Bu teknoloji ilk 2 yıl çoğunlukla ex. oyunlarda olur.( forza5,İnfamous,yeni Halo,yeni Uncharted vb.)Allah izin verirse bu gelişmeleri görücez fazlada uzatmıyim tartışmayada gerek yok.Hadi iyi günler.

BlackBeasT

24.8.2013 14:33:52

0
BF4ü Gamescom'da PS4'de deneyen IGN editörü doğruları sapıtıyor öğlemi ? "BF4, PS4'te daha yumuşak ve bulanık gözüküyor." "DICE, Battlefield 4'ün PS4 demosunu 1080p çözünürlüklerde çalıştırmamış." DriveClub'ta Halen 60 FPS Yakalanamadı Gamescom'dan gelen yeni haberlere göre Evolution, halen 60 FPS değerlerini yakalayamamış. The Crew, Yeni Nesilde 30 FPS'de Çalışacak "Oyunu geliştirirken 60 FPS'yi düşünmedik bile. Tabii 60 FPS oyunu çok daha güzel hale getirir fakat The Crew büyük bir dünyada, online temeller üzerinde geçiyor. The Crew'de 30 FPS sabit değerlerini sunmak çok da kötü bir şey değil." GamesCom Fuarın'da internet yokmuymuş bulut''dan performans çekip 1080p/60fps kilit yapamamışlar? MS 40nm APUya %6 (53mhz) O/C neden yapıyor ki bağlansın buluta "server yavrum ver çoşkuyu uçur beni" desin, 1 oyunu server bağlanıp onun üstünde oynamak başka 1 oyunun kendi donanımda oynayıp servere bağlanıp kalitesini artırması başka, daha önce bunun örneğini gördün mü ? Yinede senin dediğin olsun bu konsollar bulut'dan güç çekecek ve uçacak

Nathan__Drake

24.8.2013 13:57:20

0
quote:

Orijinalden alıntı: BlackBeasT TR'de 8mb/sn 50gb sonrasında 3mb/sn + Taa USA servere bağlanacan arada ping (gecikme süresi) ile Bulut'dan performans indirecen Eğer dediğin gibisi ile Sony Gaika'yı satın almadan önce Demo olarak oyunları Browser üzerinden oynatıyordu hiç test ettin mi ? ne kadar data download yaptığını, Buyur konusuda ben açmışdım BSC forumda

http://forum.bolumsonucanavari.com/Gaikai_ile_Bomba_Oyunlar_Tarayicinizda/m_62679127/tm.htm

Orda birisi yorum yapmış 30dak. 15gb download yapmış, Bunlara sığınmayın Cloud'dan performası iteleme diye 1 şey olsaydı ilk örneğini PC'de görürdük. Yeni SimCity'de bulut'dan performans veriyormuş madem ööle patch yayınlamadan oyun içindeki trafik sorunu bulut'dan iyileştirselerdi. ki sonra yalan olduğu ortaya çıktı...
Adı üstünde demo örneğin Microsoft internet gereksinimini 1mb/s'ye kadar indirdi + Microsoft'un 300.000 serverı var Sony'de bu server sayısını arttırinca internet hız gereksinimide o oranla azalır.Ayrıca ben bf3'ü gaika tam halini almadan önce bile sorunsuz oynadım.Sen olayı browserla karıştırdın o sadece bir demoydu bu teknolojinin binlerce özel serverı ve çok büyük bir işlem gücü olucak.

BlackBeasT

24.8.2013 13:33:47

0
TR'de 8mb/sn 50gb sonrasında 3mb/sn + Taa USA servere bağlanacan arada ping (gecikme süresi) ile Bulut'dan performans indirecen Eğer dediğin gibisi ile Sony Gaika'yı satın almadan önce Demo olarak oyunları Browser üzerinden oynatıyordu hiç test ettin mi ? ne kadar data download yaptığını, Buyur konusuda ben açmışdım BSC forumda http://forum.bolumsonucanavari.com/Gaikai_ile_Bomba_Oyunlar_Tarayicinizda/m_62679127/tm.htm Orda birisi yorum yapmış 30dak. 15gb download yapmış, Bunlara sığınmayın Cloud'dan performası iteleme diye 1 şey olsaydı ilk örneğini PC'de görürdük. Yeni SimCity'de bulut'dan performans veriyormuş madem ööle patch yayınlamadan oyun içindeki trafik sorunu bulut'dan iyileştirselerdi. ki sonra yalan olduğu ortaya çıktı...

Tall Man

24.8.2013 13:27:41

0
quote:

Orijinalden alıntı: ArcosS3 Misafirlik sistemi kaldırılsın.
Katılıyorum .

Nathan__Drake

24.8.2013 13:07:15

0
quote:

Orijinalden alıntı: PsiKoman Konsolcular yine yalan oldular.Oysaki ne kadar umutluydular.En güçlü aletin kendi makinelerinin olduğunu snaıyorlardı :D Birde pc'den 4 yıl üstün olucak diyorlar ya A:SD:ASF:SA daha ilk yıldan fiyasko oldular.En basitinden senin 399 dolarlık çöpün benim 1800 dolarlık makinemi geçebilir mi biraz beyin biraz.
Benim 7 yıllık eski Pc'im gaika sayesinde bf3 ü full ayarda oynattı şimdi aynısını Xbox ve Ps4'de düşün sence Sony ve Microsoft salakta sen mi zekisin adamlar boşunamı milyon dolarlar yatırdı bu sisteme istediğin kadar inkar et could ve gaika sayesinde üstün olucak biraz beyin biraz. He bu arada inanmıyorsan internetten could ve gaikayı araştırda öyle gel hiç bilginiz olmadan cahilce burdan yorum atmak kolay tabii.

kenan9593

24.8.2013 12:42:37

+1
quote:

Orijinalden alıntı: Nathan__Drake Tamamen Dice'ın beceriksizliğidir.Ps4 ve Xbox One donanım + could ve gaika desteği ile Pc'den ilk 4 yıl üstün olucaktır.Koskocaman sony ve microsoft boşunamı milyon dolarlar yatırdı could ve gaikaya.Yeni nesil gverçektende bomba gibi geliyor.Aksini iddia eden fanboydur.
Hangi konsol pc den 4 yıl üstün olmuş ta şimdi yine olacak

BlackAngel998

24.8.2013 11:01:08

0
Microoft'un işi bu :/ ea le anlaşmış olmalı :D

PsiKoman

24.8.2013 09:01:41

-3
Konsolcular yine yalan oldular.Oysaki ne kadar umutluydular.En güçlü aletin kendi makinelerinin olduğunu snaıyorlardı :D Birde pc'den 4 yıl üstün olucak diyorlar ya A:SD:ASF:SA daha ilk yıldan fiyasko oldular.En basitinden senin 399 dolarlık çöpün benim 1800 dolarlık makinemi geçebilir mi biraz beyin biraz.

TheBladeRunner

24.8.2013 08:33:12

-1
Yeni konsollar konusunda Mesut Cevik i pek kale almayin derim zira artik ne soyledigi belli degil. Bi gun konsollar cop The Division i MGS i gordukden sonra pc de ustune ne oynsyabilirski gibi aciklamar da bulundu ve kendisi BF4 ile KZSF arasinda "nesil farkliligi var" diyen sahistir

ArcosS3

24.8.2013 06:36:08

+1
Misafirlik sistemi kaldırılsın.

BlackBeasT

24.8.2013 05:54:11

0
2si1'de mesut hoca söyledi yeni nesil değil bu zımbırtılar diye ahanda aşağıdan izle

2K

24.8.2013 03:38:35

0
Yorumları okudukça tekrar yorum yazma gereği hissettim.Öncelikle her iki konsolda PC mimarisini kullanıyor diye PC mantığı ile 2 GB RAM'i oradan alsın e kaldı 3 GB gibi PC mantığı kurmak anlamasız ve saçma.Aynı zamanda adam PS4 de böyle ama Xbox One da bir sıkıntı yok yorumu yapmamış PS4'e çamur atmanın da gereği yok.Son olarak da Xbox One da Forza 5'i PS4'de de KZ'yi gördükten sonra suçun DICE olduğu belli.

BSC Misafiri

24.8.2013 03:32:12

0
Ps3üm var ps4 te alıcam fakat her zaman her yerde en büyük pc bunu kabullenin beyler ben ettim :)

Nathan__Drake

24.8.2013 01:50:33

0
Tamamen Dice'ın beceriksizliğidir.Ps4 ve Xbox One donanım + could ve gaika desteği ile Pc'den ilk 4 yıl üstün olucaktır.Koskocaman sony ve microsoft boşunamı milyon dolarlar yatırdı could ve gaikaya.Yeni nesil gverçektende bomba gibi geliyor.Aksini iddia eden fanboydur.

GT_55

24.8.2013 01:49:10

0
quote:

Orijinalden alıntı: fujhen Ya tamam motorun optimizasyon sonucu olabilir de cok sasiracak ya da kizacak bir sey degilki. Zaten iki konsol da birer pc ve ps4un gpusu 7850 gucunde hatta zaman zaman daha kotu oldugu soyleniyor. 5.5 gb ram sadece gpu icin ayrilamiyor. Hadi diyelim 2 gb ayirdilar. E o zaman zaten su anki bir pcden bir artisi olmuyor. Optimizasyon konusu da bir soru isareti? Onceki konsollarda mimariyi cozemediler ondan giderek daha iyiye gitti yapimcilar. Bu nesilde o da yok. Bildigin PC. Biraz hormonlu bir APU ve bellek darbogazini kaldiran gddr5 bellek. Cok fazla tepki vermemek ve sasirmamak lazim. Bu benim sahsi gorusum. Not: Konsol dusmani falan degilim, fanboy da degilim, fanboylarla da muhattap olmak istemiyorum.
Kim söylemiş 7850den daha düşük diye.Öyle bir şey yok.Bilakis, ps4 gpusu daha güçlü.7850'den daha fazla paralel işlemci birimine sahip.7850de 16 cu varken, ps4 gpusunda 18 cu var.

funkerman

24.8.2013 01:48:21

0
Bu haber kavga çıkartır.

addidas_85

24.8.2013 01:39:39

0
Sir Maxims Ps4 de durum buysa sizin alet anca pc betasındaki gibi bir grafiği verir ;) Bu arada Dice çalışanı onun sadece beta olduğunu, oyunun son halinin daha iyi olacağını söylemiş...

fujhen

24.8.2013 00:38:38

0
Ya tamam motorun optimizasyon sonucu olabilir de cok sasiracak ya da kizacak bir sey degilki. Zaten iki konsol da birer pc ve ps4un gpusu 7850 gucunde hatta zaman zaman daha kotu oldugu soyleniyor. 5.5 gb ram sadece gpu icin ayrilamiyor. Hadi diyelim 2 gb ayirdilar. E o zaman zaten su anki bir pcden bir artisi olmuyor. Optimizasyon konusu da bir soru isareti? Onceki konsollarda mimariyi cozemediler ondan giderek daha iyiye gitti yapimcilar. Bu nesilde o da yok. Bildigin PC. Biraz hormonlu bir APU ve bellek darbogazini kaldiran gddr5 bellek. Cok fazla tepki vermemek ve sasirmamak lazim. Bu benim sahsi gorusum. Not: Konsol dusmani falan degilim, fanboy da degilim, fanboylarla da muhattap olmak istemiyorum.

BSC Misafiri

24.8.2013 00:29:31

0
Ulan ne güldüm ha killzone sf'yi görmesem adamlar haklı falan dicemde adamlar işin kolayına kaçıyolar zaten 4000-5000 tl'lik bi sistemle 1300 tl gibi b sistemin aynı performansı vermesi beklenemez ama arada o kadar fark olmaması lazım

BSC Misafiri

24.8.2013 00:29:08

0
quote:

Orijinalden alıntı: BSC Misafiri mesut çevik daha ilk donanımlar açıklandığında bu makineler yeni nesil değil demişti demekii gtx 590 nım hala öttürecek oyunları full extreme ayarlarda. açık konusuyam ben çoğu oyun bırakın 60ı 45olmaz ise o konsollara para vermem nedeni ise ihtiyacım olmaz fps düşmeleri olan hiç 1 oyundan keyif alamıyorum sebebide bu Senin gtx 590'ında 3 gb bellek var.Ps4'te en az 4 gb ile çalışan oyun senin sisteminde oynamak için ayarlarını düşürmek zorunda kalacaksın..Bunu hiç hesaba katmıyorsunuz herhalde.
birader o bahsettiğin sadece grafik belleği 3 GB. Sİstem belliği 4 GB desen eder sana 7 GB. Şimdi geçti mi PS4 ünü.

GT_55

23.8.2013 23:59:19

-2
quote:

Orijinalden alıntı: BSC Misafiri mesut çevik daha ilk donanımlar açıklandığında bu makineler yeni nesil değil demişti demekii gtx 590 nım hala öttürecek oyunları full extreme ayarlarda. açık konusuyam ben çoğu oyun bırakın 60ı 45olmaz ise o konsollara para vermem nedeni ise ihtiyacım olmaz fps düşmeleri olan hiç 1 oyundan keyif alamıyorum sebebide bu
Senin gtx 590'ında 3 gb bellek var.Ps4'te en az 4 gb ile çalışan oyun senin sisteminde oynamak için ayarlarını düşürmek zorunda kalacaksın..Bunu hiç hesaba katmıyorsunuz herhalde.

MertKarakus

23.8.2013 22:38:03

0
yeni nesil diye acele ettilerr bok ettiler

BSC Misafiri

23.8.2013 21:59:08

0
Söylenti olduğu o kadar belli ki.

BSC Misafiri

23.8.2013 21:58:46

0
mesut çevik daha ilk donanımlar açıklandığında bu makineler yeni nesil değil demişti demekii gtx 590 nım hala öttürecek oyunları full extreme ayarlarda. açık konusuyam ben çoğu oyun bırakın 60ı 45olmaz ise o konsollara para vermem nedeni ise ihtiyacım olmaz fps düşmeleri olan hiç 1 oyundan keyif alamıyorum sebebide bu

2K

23.8.2013 21:53:25

0
Yeni nesil konsollarda en azından ilk zamanlarında böyle sorunlar olmaması lazım DICE dışında pek şikayet eden olmadı Destiny , KZ cayır cayır çalışıyorsa sorunun DICE ekibinden kaynaklandığını düşünüyorum.

Sir Maximus is BACK

23.8.2013 21:25:07

-3
N'oldu la PS4'ünüzün DDR5 Ram'leri?

BSC Misafiri

23.8.2013 21:11:00

+1
ya bırakin şimdi bu G.. yiğyim ayaklarını konsol oyuncusu dostlarım :) işinize gelince PS4 süper güçlü gelmeyince zaten onlar yapmayı bilmiyor bizim lost of us ımız var. :D ya BF konsolda oynayan zihniyete acırım zaten. çok değil la 1400 verene kadar 1800 ver, oyunu ben kuracam sana akıyo mu akmıyo mu o zaman konuş. tabi bu oyunu oynayacaksan! yok ben LoU oynayacam diyosan git oyna burda ne işin var.

BSC Misafiri

23.8.2013 20:46:15

-3
HD 6950 ayarında grafik veren ps4 kaldırır hee

TheBladeRunner

23.8.2013 20:37:33

-1
quote:

Orijinalden alıntı: AutumnRain İşte.BF4 1080P 60 FPS ve PC grafikleriyle konsollar kaldırmaz diyorum dinlemiyorsunuz.
zengin apaci kaldirir kaldirir sen merak etme!

AutumnRain

23.8.2013 20:35:33

+2
İşte.BF4 1080P 60 FPS ve PC grafikleriyle konsollar kaldırmaz diyorum dinlemiyorsunuz.

TheBladeRunner

23.8.2013 20:28:31

0
Arkadaslar yine tekrarliyorum bu oyun her iki konsol da da 1080p 60fps calisacagi Gamescom da Dice tarafindan onaylandi.PS4 de pc ye gore daha dusuk kalite olucagini hic zannetmiyorum kaldiki IGN cok fena Xbox fanlari ile dolu bi kurulustur ee ne de olsa Amerikan yani adamin dediklerine pek olanak vermiyorum.Daha once oyunun yapimcisida konsol versiyonlarinin pc ile ayni deneyimi yasatacagini onaylamisti.Dogru ise MS & EA ortakligi ile bi durum PS4 versiyonuna yansimis olabilir. Hocam valla istediginiz kadar eksi atin.Bu konsollarin donanimlari henuz cok yeni hatta Xbox in hala test asamasinda oldugunu biliyoruz.O yuzden her firma yazilimlarini iyi bi sekilde bu donanim ve mimariye istedigi gibi optimize edemeyebilir.

EagleTibet

23.8.2013 20:22:59

0
BSC Misafiri - 23.08.2013 20:12:02 Xbox One senmisin lan doğruyu söyle lütfen :))))) Arkadaşlar DİCE iyi bir firma ama hepinizinde bildiği gibi özellikle konsollara uyuz olan ve genel olarakta oyunlarını iyi optimize edemeyen bi firma. Onun için diğer firmalarında bu işe kesin yorumlarını görmeden ben DİCE'in haberlerine pek itibar etmiyorum.

BSC Misafiri

23.8.2013 20:15:09

0
İlginç motor daha yeni nasıl uyumsuz oluyor ki ihs cözerler cıkana kadar

BSC Misafiri

23.8.2013 20:13:09

0
Ey gidi Ea duyuyorsunya ps4 ile haberleri bide ben patlatayım diyorsunuz..microsoft un yanında olupta lanmanlara xbox için çıkmakla. Olmuyor bu iş. Paşa paşa çıkartırsıniz o kadar.

BSC Misafiri

23.8.2013 20:12:02

0
Ne oldu ps fanları en küçük olayda xo ya çakıyordunuz. Şimdi ps ye bi şey demek yerine ea laf atıyonuz. Ps3 oyun yazmak yapımcıları çıldırtan bi durumdu yeni jenerasyonda anlaşılan pek bir şey değişmeyecek. Zaten psn hiç bir zaman xbox live kalitesinede ulaşamayacak

Quirah

23.8.2013 20:05:50

+1
quote:

Orijinalden alıntı: xoe http://i.imgur.com/8mKzueY.png
Bu Tweet IGN'in yazısından 1-1.5 saat önce yayınlandı. Oradaki kişi BF4'ün çıkışında 720p de çalışacağını söylemiş fakat Johan Andersson yalanlamış. IGN'in bahsettiği şey daha farklı. Bilginize..

xoe

23.8.2013 19:54:53

0
http://i.imgur.com/8mKzueY.png

aykut291

23.8.2013 19:25:51

0
Hiç inanmıyorum. Diğer icraat yapan çalışan frimaların oyunlarını görme den yorum yapmam. DICE bugün böyşe konuşur yarın başka türlü konuşur. Tıpkı daha önce yeni nesil konsolların çok iyi olduklarını söylediği gibi

xoe

23.8.2013 19:07:56

-2
Bence tırtlık DICE'de.

SirPeter

23.8.2013 19:06:49

0
Ultra PC'de kaplamaların olmama sebebi grafik hatası deği, daha yapılmamış olmalarıydı.

skullomania

23.8.2013 18:58:34

0
bu frosbite oyun motorunu varya çöpe atmalı..konsol yakar bu oyun motoru...bu oyun unreal enginle yapılsaydı var ya asfalt ağlardı resmen...zaten pc görüntüleri de çok anlı şanlı değil.

demo22

23.8.2013 18:57:49

0
bu işte bir tuhaflık var ya oyun ps4 bile kaldırmıyor diyerek reklam yapmak yada gerçekden bir tuhaflık var.

Karpuzcu.

23.8.2013 18:57:05

0
Kim para veriyorsa onun yanındalar. Bir yapımcı der Ps4 pc den üstün, bir yapımcı der Ps4 xboxone dan %40 daha güçlü, bir yapımcı der Ps4 de kaplamalar kötü, bir yapımcı der Xboxone en güçlüsü. Yahu arkadaşım Ps3 de Last of Us yapan, Uncharted 3 yapan adamları da gördük. BF 3 yapanları da gördük. Şu anda kağıt üzerinde en güçlü ve en hızlı ps4 de, xboxone da sorun yok da ps4 demi sorun var yani. Valla baygınlık geldi bu muhabbetlerden

die.Rache

23.8.2013 18:54:05

0
Bu DICE'in beceriksizligi mi,yoksa yeni nesil konsollar "tirt"da bizden mi sakliyorlar..Bu nedir arkadas,bi 30 FPS olacak deniyor,bi 720p olacak deniyor

bkaakco

23.8.2013 18:53:38

0
5 GB RAM neylerine yetmiyor? Konsolları PC kadar sevmiyoruz deseler ya kısaca. Geçiniz...

Mustafa

23.8.2013 18:50:28

0
Killzone SF çıkınca anlarız sorun kimdeymiş

BSC Misafiri

23.8.2013 18:49:12

0
O OYUN 1080P GELECEK ! başka yolu yok.

BSC Misafiri

23.8.2013 18:49:07

0
ultra pc videolarında da kaplama bile yoktu. Artık yapım aşaması mı bilmiyorum ama Genel sorun olduğu kesin.

jeekepy07

23.8.2013 18:46:35

0
Haydaaaa.. Bune şimdi :(

skullomania

23.8.2013 18:45:44

0
bu tamamen frosbite oyun motorunun uyumsuzluğu ile ilgili...

demo22

23.8.2013 18:44:24

-2
ea şımarıklıkdan yapıyor fazla para ve emeğini harcamakdan korkuyor aç gözlü uyuz EA!..
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Battlefield 4 ÇOKLU PLATFORM
+ TAKİBE
AL
191 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız