Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Söylenti: Assassin's Creed Unity'de Ezio, Altair, Edward ve Aveline Yer Alacak

 
    Fransız devrimine aylar kala, Assassin's Creed: Unity ile ilgili serinin hayranlarını heyecanlandıracak bir haber geldi. Reddit'te oyunun beta üzerinden ekran görüntüsü sızdırdığını iddia eden bir kullanıcı, Unity'nin yan görevlerinde Ezio, Altair, Edward ve Aveline karakterinin olduğu belirtti.

    Oyunda Rift adlı parkurda yarıştıktan sonra, kontrol noktalarını en hızlı biçimde geçecek olan oyuncular için bu karakterler açılacak.
Asıl ana hikayede bu karakterlerin olup, olmadığı bilinmiyor ancak Animus'un kurallarına göre Desmond'ın DNA'sı ile yeniden o karakterlere geçiş sağlayabiliriz ya da yaşanılan bir hata yüzünden o karakterler sürpriz olarakta karşımıza çıkabilir.

    Konu ile ilgili resmi bir bilgi yok ancak özellikle Ezio ve Altair'ın Unity'de olması, serinin hayranları için çifte mutluluk olabilir. Assassin's Creed: Unity, 28 Ekim'de PC, PS4 ve Xbox One için piyasadaki yerin alacak.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
ubisoft assassin's creed assassin's creed unity xbox one playstation 4 fransız ihtilali yeni nesil assassin's creed macera aksiyon
Escape Dead Island'ın Çıkış Tarihi Duyuruldu Need for Speed: Rivals'ın Game of The Year Edition Sürümü Listelendi
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

RealArek

29.8.2014 04:34:59

+1
Hepsi gelirse özelikle co-op ta oynanırsa efsane olur.

Dictattor

27.8.2014 22:38:58

0
Resim gercek gibi durmuyor bence.

KortX

27.8.2014 22:26:16

0
Evet 1. oyundaki dövüş sistemi gerçekten zordu. Son oyunlara doğru casual'a kaydılar iyicene... Ezio ve Altair'in olduğu güzel bir seri yapsalar şöyle keşke ilk oyunları gibi güzel olsa :(

Birini Sevdim

27.8.2014 22:20:46

0
Desmond gebermişti, dlc kostüm olarak satarlar büyük ihtimal assasins creed 1 in bile dövüşü daha zor şimdiki oyunlarına göre ya, Altair e geri döndürseler sağlam hikaye ile diyeceğim ama dönecek hikaye bırakmadılar, bundan sonra tapınakçıları oynayacağımız bir oyun yapsınlar ya, 1. oyundaki kel tapınakçıyı oynayalım.

KultOvAzazel

27.8.2014 21:58:02

0
Connor neden dışlanmış :(

BSC Misafiri

27.8.2014 20:37:12

0
Altair'in resmini koysunlar alırım.

BSC Misafiri

27.8.2014 20:37:06

0
Ezio :(((((((((((
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Assassin’s Creed Unity
+ TAKİBE
AL
97 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız