Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Soulslinger: Envoy of Death, 14 Aralık'ta Erken Erişim Olarak Yayınlanıyor

 
 
Yayıncı Headup Games ve geliştirici Elder Games, Vahşi Batı temalı roguelite birinci şahıs nişancı oyunu Soulslinger: Envoy of Death'in 14 Aralık'ta Steam üzerinden PC için Erken Erişim olarak çıkış yapacağını duyurdu. Şu anda oyunun bir demo sürümü mevcut.
 
Erken Erişim sürümü yalnızca ilk bölümü ve planlanan tüm içeriğin kabaca üçte birini içerecektir. İkinci bölüm erken erişim sırasında, üçüncü bölüm ise tam sürümle birlikte yayınlanacak. Oyunun yaklaşık bir yıl boyunca Erken Erişimde kalması bekleniyor.
 
Oyunun açıklaması ise şu şekilde:

Sen, öbür dünyanın zincirlerinden kurtulmak için ruhları toplayan acımasız bir örgüt olan "Kartel"e karşı cesur bir savaşa katılan, belirsizlik içinde bir silahşörsün. Her yeni koşuda daha da güçlenin, bu rogue-lite FPS'de en büyük tehditleri alt etmek için kayıp ruhların özünü toplayın! Nihai Ruh Avcısı olmak için karakterinizin yeteneklerini yükseltin ve öbür dünyanın suç karteline karşı kanlı bir savaşta heyecan verici zorluklara göğüs gerin!

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu Soulslinger: Envoy of Death roguelite birinci şahıs nişancı PC
Dune: Spice Wars, 28 Kasım'da Xbox Series'e Geliyor Trinity Fusion, 15 Aralık'ta Konsollar ve PC için Yayınlanıyor

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız