Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Souls-like Enotria: The Last Song'un PC Sistem Gereksinimleri

 
 
Jyamma Games tarafından geliştirilen ve Souls-like bir yapıyı içeren Enotria: The Last Song'un asgari sistem gereksinimleri açıklandı. Aynı zamanda oyunun 21 Ağustos tarihinde bizlere sunulacağını ve yeni bir fragmanın yayınlandığını aktarabiliyoruz.
 
Oyunda düşmanların maskelerini ele geçirerek onların rolüne bürünebiliyoruz
 
 
 
Enotria: The Last Song içerisinde oyuncular düşmanlarının maskelerini takabiliyor ve onların rollerini üstlenebiliyor. Geliştirici ekibin belirttiğine göre her maskenin kendine özgü güçlü ve zayıf yönleri bulunuyor. Başlangıçta 30'dan fazla maskeyi bulabilir ve böylece istediğiniz gibi kendi oyun tarzınıza uygun maskeyi seçebilirsiniz.
 
Oyuncular ayrıca karakterlerini geliştirebilecekleri bir yetenek ağacı içinden yeni beceriler açabilir ve aynı zamanda bu yetenekleri güçlendirebilir. Belirtilene göre oyunda 150 milyondan fazla farklı kombinasyon sistemi bulunuyor ve 68 beceri ile beraber oyun ilk etapta geniş bir yelpazeyi sunuyor.
 
Öte yandan Enotria: The Last Song içerisinde istatistiklerini yükseltebileceğiniz ve değiştirebileceğiniz 30'dan fazla seçenek bulunuyor. Ayrıca 150'den fazla silahı kullanabiliyorsunuz. Türün hayranıysanız, oyunun şu anda Steam sayfası açık durumda ve istek listenize ekleyerek beklemeye koyulabilirsiniz.
 
Sistem gereksinimleri
 
720p/30 fps düşük ayarlar

64-bit işlemci ve işletim sistemi gerektirir
İşletim Sistemi: 64-Bit Windows 10
İşlemci: Intel Core i5-6600 (3.3Ghz) veya AMD Ryzen 5 1400 (3.2Ghz)
Bellek: 16 GB RAM
Ekran Kartı: NVIDIA GeForce GTX 1080 6GB veya AMD Radeon RX 580 8GB
DirectX: Sürüm 12
Depolama: 50 GB boş alan
 
1080p/60 fps yüksek ayarlar

64-bit işlemci ve işletim sistemi gerektirir
İşletim Sistemi: 64-Bit Windows 10
İşlemci: Intel Core i7-8700 (3.2Ghz) veya AMD Ryzen 5 3600 (3.6 Ghz)
Bellek: 16 GB RAM
Ekran Kartı: NVIDIA GeForce 2080 or AMD Radeon RX 7600 XT veya INTEL Arc A770
DirectX: Sürüm 12
Depolama: 50 GB boş alan
 
 
 
Dikkat çekici aksiyon ve rol yapma deneyimi ile beraber bizlere sunulacak olan bu yapım, parlak güneşin bile karanlığa büründüğü bir dünyada yer alıyor. Bu dünya içerisinde daha çok karanlık atmosferlerle beraber karşılaşabiliyoruz. Oyunda İtalyan kültüründen esinlenilen bir yapı yer alıyor ve Souls-like bir yapıyı bünyesinde barındıran bu yapım gerçekten de zorlu bir deneyimi bizlere sunmak istiyor. Oyunda aksiyon ve rol yapma deneyimi bizlere aktarılırken, dikkat çekici atmosferlerle beraber de oyundaki yerimizi almaya hazırlanıyoruz.
 
Yukarıda bahsettiğimiz gibi oyunda eşsiz bir maske kullanma sistemi bulunuyor ve bu maske sistemi ile beraber istediğimiz gibi farklı karakterlerin ve düşmanların rolüne bürünebiliyor ve onların güçlerini elimize alabiliyoruz. Farklı sırları açığa çıkarabileceğimiz ve sonsuz oynanabilirliğe sahip bu oyunda, güneşli İtalyan kültüründen etkilenmiş bu yapımda yapacağımız hamlelerle beraber değişkenlik gösteren bir yapı bulunuyor ve kaderimize burada kendimizi şekillendirebiliyoruz. Dikkat çekici ortamlara geçiş yaptığımız esnada elbette farklı düşmanlarla karşılaşabiliyoruz. Bu düşmanları ortadan kaldırmak için elimizdeki kılıçı veya diğer unsurları kullanabiliyor ve bu şekilde düşmanları ortadan kaldırmak için elimizden geleni yapmaya koyuluyoruz.
 
Yapacağımız hamlelerle beraber kendimize savunabileceğimiz, aynı zamanda karşı saldırıya geçebileceğimiz bu yapım, maske sistemi ile beraber ön plana çıkmaya hazırlanıyor ve bu sistem gerçekten de oyunda oldukça fazla konuşulan ve konuşulacak mekanikler arasında bulunuyor. Çünkü bu sistemle beraber istediğimiz şekilde farklı yetenekler elde edebiliyor, bu maskeleri kullanarak onların rolüne bürünebiliyor ve daha fazlasını gerçekleştirebiliyoruz.

Dikkat çekici ortamlara geçiş yapabildiğimizi, İtalyan bölgelerine doğru adım atabildiğimiz bu yapımda, bu dünya içerisinde yer alan gücü kötü bir unsuru ele geçirmeye çalışır ve biz de bu kötü unsurları ortadan kaldırmak durumunda kalıyoruz. Esaret altında bulunan bu dünya elbette diğer insanlara karşı işkence eden bir yapıyı bünyesinde barındırıyor ve karanlık öğelerle beraber yer alabileceğimiz bu yapımda her yaptığımız hamle oldukça önem arz ediyor. Bu hamle ile beraber ilerleyebildiğimiz yapımında parlak güneşin bile karanlık olduğu ve aynı zamanda farklı bölgelerde ilgi çekici ortamların yer aldığı bu yapım, bize dikkat çekici içeriği sunmak istiyor ve aynı zamanda farklı bölgelere doğru ilerleyerek bu bölgeleri keşfetmeye hazırlanıyoruz. Elbette oyun içerisinde istediğimiz şekilde farklı bölgelere doğru ilerleyebiliyor, bu bölgeleri keşfederek buralarda neler olup bittiğini öğrenmeye çalışıyor ve aynı zamanda oyunda yer aldığımız süre boyunca bu ortamlarda kendimizi bulabiliyoruz.
 
 
 
Diğer taraftan bu bölgeleri keşfederken ilgi çekici olaylarla karşılaşabiliyor, aynı zamanda etrafı keşfederek farklı donanımların sahibi olabiliyor ve daha fazlasını burada gerçekleştirebiliyoruz. Nitekim oyun içerisinde bulunduğumuz esnada yapacağımız hamleleri değişkenlik gösteren bir ortamın olduğunu aktarabiliyor ve burada yer aldığımız süre boyunca dikkat çekici donanımlarla karşılaşabiliyoruz. Elbette elimize farklı donanımları alabiliyor, bu silahlarla beraber dilediğimiz şekilde ilerleyebiliyor ve daha fazlasını gerçekleştirebiliyoruz. Oyunda geliştirici ekibin belirttiğine göre sonsuz oynanabilirliğe sahip bir yapı bulunuyor ve yapacağınız hamlelere göre değişkenlik gösteren bir ortamın olduğundan da bahsedebiliyoruz.
Esaret altında bir dünya içerisinde yer aldığımız oyunda, İtalyan doğasından esinlenilmiş bir ortamın olduğunu söyleyebiliriz. Her ortamın bize farklı şekillerde sunduğu sürprizler ve burada yer aldığımız süre boyunca atmosferlerin, manzaraların ve düşmanların da değişkenlik gösterdiğini belirtebiliriz. Nitekim, güneşin aydınlattığı güzel bir diyarın da var olduğunu aktarmak isteriz.

Ancak genel olarak karanlık bir hikaye ve atmosferler bizleri bekliyor. Oyunun aynı zamanda arka planında ilgi çekici bir hikaye yer alması bekleniyor ve geliştirici ekibin belirttiğine göre hikaye, oyuncuların ilgisini çekecek bir yapıya sahip olacak ve bu içerikle beraber oyunda çeşitli görevler de atabileceğiz.

Karanlık koridorlarda gezip toza bildiğimiz ve etrafı keşfedebildiğimiz bu yapımda, ilgi çekici donanımları elimize alabiliyor ve Diyar'ın bu sırlarını açığa çıkarmak için elimizden geleni yapmaya koyuluyoruz. Dünya içerisinde yer aldığımız süre boyunca farklı ortamlara geçiş yaparak buraları keşfedebiliyor ve ilgi çekici ve aynı zamanda rastgele olaylarla da karşılaşabiliyoruz.
 
Değişimin maskesi olabileceğimiz ve kaderimizi elimize alabileceğimiz bu yapımda, her bir an önce farklı bir deneyim elde edebiliyoruz. Çünkü burada bu maskelerle beraber farklı karakterlerin rollerine bürünebiliyor ve bu maske sistemi dikkat çekici bir dinamik getiriyor. Umarız ki bu sistemle beraber oyunda güzel bir şekilde yer alabilir ve sürekli olarak değişen aksiyon sistemi ile beraber buradaki gücümüzü daha da üst seviyelere ulaştırabiliriz.
Dikkat çekici karakter tasarımı ile beraber oyunda, geliştirici ekibin birikimine göre bir sürü maske sistemi bulunuyor. Ancak tek bir yüz ile beraber bu maskeleri takmaya hazırlanıyoruz. Karşılaştığımız düşmanların maskelerini elimize alarak yüzümüze takabilir ve böylece onların rollerine bürünebiliyoruz.
 
 

Dolayısıyla oyun içerisinde her bir maskenin kendine özgü avantajları bulunuyor ve bu avantajları ile beraber oyunda daha güçlü bir konuma gelebiliyoruz. Ancak maskelerin dezavantajları da yer alıyor. Nitekim, bu dezavantajları görmezden gelmek, yapacağımız hamlelere göre değişeceğini gösteren bir sistemin olduğunu da aktarabiliriz.
Diğer tarafta, yeni maskelerle beraber ilerleyebileceğiniz ve 3 özelleştirilebilir ekipman arasından istediğinizi seçebileceğiniz bir özelliğin olduğunu da aktarabiliriz. Dilediğiniz zaman bu ekipmanlar arasında geçiş yapabiliyor, bu ekipmanlarla beraber dilediğinizi gerçekleştirebilir, elinize farklı donanımlar alabilir ve düşmanları bu şekilde ortadan kaldırabilirsiniz.

Mucitlerin yoluyla beraber bir sürü maske takabileceğiniz ve oyun seçeneklerinizi genişletebileceğiniz bu yapımda, kendinize eşsiz yeteneklerle beraber ilerleyebiliyor ve mekaniklerle beraber tek bir ekranda yeteneklerinizi maskenize atayabiliyorsunuz. Aynı zamanda oyunda envanter sistemi bulunuyor. Bu envanter sistemi ile beraber farklı maskeler arasında geçiş yapabiliyor ve bu maskeleri hangi yerde kullanmak istiyorsanız ona göre takıp çıkarabiliyorsunuz.
 
Kendi oyun tarzınızı oyuna adapte edebileceğiniz ve maskelerle beraber tamamen karakterinizi değiştirebileceğiniz bu yapımda, aynı zamanda özelleştirilebilir bir karakter tasarımı sisteminin de olduğunu aktarmak isteriz. Böylece oyunda yer aldığınız süre boyunca gerçekten de dikkat çekici karakter tiplemeleriyle karşılaşabilir ve oyunda gelişmişlik hissiyatını hissetmeye hazırlanıyoruz. Bu gelişmişlik hissiyatı elbette oyunda oldukça önem arz ediyor. Çünkü oyunun başından sonuna kadar her zaman aynı durumda olmak, oyuncuları sıkan ve oyundan bıktıran unsurlar arasında bulunuyor.

Eşsiz yetenekleri çeşitlendirebileceğiniz ve envanter sistemi ile beraber kendi sisteminizi oyuna dökebileceğiniz bu yapımda, stratejinizi ve planınızı belirleyerek oyunda ilerlemeye başlıyorsunuz. Aynı zamanda kendinize farklı yetenekler sunan maskeleri atayarak özel düzenlemeler yapabiliyorsunuz. Özel düzenlemeler sayesinde istediğiniz dizilimi gerçekleştirebiliyor ve bu dizilimle beraber hem oynanışınızı hem de oyun tarzınızı oyuna adapte edebiliyorsunuz. Seçenekler arasında dilediğinizi seçebileceğiniz ve aynı zamanda kendinize özgü stratejileri ve planları oyuna dahil edebileceğiniz, hatta çeşitli oyun tarzı seçenekleriyle beraber oyundaki yerinizi alabileceğiniz bu yapım, yapacağınız hamlelere göre değişkenlik gösteren bir sistemi bünyesinde barındırıyor ve bu sistemle beraber dilediğiniz şekilde ilerleyebiliyorsunuz.
 
 

Oyun içerisinde geliştirici ekibin belirttiğine göre geniş bir özgürlük sistemi bizlere sunuluyor. Bu özgürlük sistemi ile beraber hangi maskeyle savaşabileceğimiz ve hangi maskeyle ilerleyebileceğimiz tamamen bize ait oluyor. Bu seçim stratejik olarak değişkenlik gösterebiliyor ve karşılaşmaları geçmeden önce bu maskeleri değiştirebilir ve istediğiniz şekilde takıp çıkarabiliyorsunuz. Dolayısıyla burada her biri farklı bir deneyim elde edebiliyor ve bu deneyimle beraber kendinizi daha da güçlendirebiliyor ve kendi stratejinizi oyuna dahil edebiliyorsunuz. Diğer taraftan bu maskeleri takıp çıkarabilir ve hangi güce sahip olmak istiyorsanız ona göre kendi stratejik diziliminizi ortaya dökebilirsiniz.
 
3 maskeye kadar özel dizilimler yapabileceğiniz ve her dizilimle beraber ilerleyişinizi değiştirebileceğiniz bu yapım, gerçekten de özel mekanikleriyle beraber bizleri cezbetmek istiyor ve farklı oynanış mekaniklerini bünyesinde barındırıyor. Böylece biz de oyunda eşsiz bir deneyim elde etmeye hazırlanıyoruz. Hem görünüşler hem de yetenekler bu maske sayesinde değişkenlik gösterebiliyor ve gerçeklik algımızı burada bir nevi değiştirebiliyoruz. Dolayısıyla burada yer alan maskeleri istediğimiz şekilde değiştirebilir ve böylece kendimizi düşmanlara karşı daha güçlü bir konuma getirebiliriz. Ancak yukarıda bahsettiğimiz gibi hem avantaj hem de dezavantaj durumları ortaya çıkarabiliyor ve bu durumlara da oldukça dikkat etmemiz gerekiyor.

Karakterimizin gücünü kullanarak düşmanların üstesinden gelebileceğimiz ve elimizdeki silahlarla beraber farklı şekillerde hamleler yapabileceğimiz oyunda, kısa kılıçlardan uzun kılıçlara kadar farklı donanımlar bulunuyor. Bu donanımları istediğiniz şekilde elinize alabilir ve dilediğiniz şekilde bunlarla ilerlemeye başlayabilirsiniz. Nitekim diğer taraftan oyunda uzun kılıçlarla beraber düşmanlara ağır saldırılar gerçekleştirebiliyor, düşmanları yaptığınız hamlelerle beraber yere serebiliyor ve çürüyen bir dünya içerisinde gezip dolaşabiliyorsunuz. Diğer taraftan savaşlarda taktiksel üstünlükle beraber yer almak için elbette kendinize özgü stratejileri ve planları ortaya çıkarmaya çalışabiliyor ve düşmanların duruşunuzu bozacak hamleler yaptırmamak durumunda kalabiliyorsunuz.
 
 
 
Elbette öncelikle kendinizi savunabileceğiniz ve daha sonrasında ise karşı saldırıya geçebileceğiniz bir yapı burada yer alıyor. Bunun dışında oyunda ilerlediğiniz esnada elbette arka arkaya öldürme yapabilir ve maskeler arasında da geçiş yapabiliyorsunuz. Dolayısıyla burada gerçekten de güzel ve ilgi çekici mekaniklerin olduğundan bahsedebilir ve kendinize özgü stratejileri ve planlarınızı ortaya dökebileceğiniz bir yapıyı burada görebilirsiniz diyebiliriz.
 
Çürüyen bir dünya içerisinde yer aldığımız süre boyunca elbette bu dünyada hayatta kalmaya çalışıyor ve diğer yandan ise düşmanlara karşı kendi stilimizi ortaya dökebiliyoruz. Her biri farklı bir deneyim elde ettiğimiz bu yapımda hızlı adımlar atabilir ve sıralanabilir savuşturma mekanikleriyle beraber düşmanların üstesinden gelmeye hazırlanıyoruz. Düşmanlarımıza vurarak onları öldürebiliyor, üstesinden gelmek için savunmalarını kırabiliyor ve bizlere karşı yapılan saldırıları savuşturmak durumunda kalabiliyoruz.

3 farklı maske dizilimi ile beraber istediğimiz şekilde maskeler arasında geçiş yapabilir ve hangi maske seçeneğini kullanmak istiyorsanız ona göre geçiş sağlayabiliyorsunuz. Bu sayede düşmanların zayıf bölgelerini tespit edebiliyor, onları ortadan kaldırmak için elinizdeki kılıçları veya diğer unsurları savurabiliyor ve daha fazlasını gerçekleştirebiliyorsunuz.

Bu tarz oyunlardan hoşlanıyorsanız bu oyuna bir göz atabilir ve bir şans verebilirsiniz. Oyun 21 Ağustos 2024 tarihinde çıkışını gerçekleştirecek ve böylece bizlerin karşısına çıkacak. Bu seçeneklerle beraber oyunda güzel bir yapıyla karşılaşabilecek ve yapacağımız hamlelere göre değişkenlik gösteren bir oyun sisteminin olduğunu da aktarabiliriz. Zorlu yapımlardan hoşlanıyorsanız ve aynı zamanda ilgi çekici mekaniklerle beraber karşılaşmak istiyorsanız bu oyuna bir göz atmanızda fayda var diyebiliriz.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Dsogaming oyun haberler 2024
Unreal Engine 5 Fiziklerini Sergileyen Oyun Artık Steam'de Eternal Fire'ın PGL CS2 Major Copenhagen 2024 Çeyrek Final Rakibi Belli Oldu!

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Oyun Haberleri (2024)
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız