Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Sony'den Quantic Dream'de Destek

 
    Quantic Dream tarafından Playstation 3'e özel olarak hazırlanan Beyond: Two Souls'un inceleme puanlarının karışık olduğunu görmüştük. Bazı oyun otoriteleri Beyond'a 6 verirken, bazıları da 9 puana layık görmüştü.
 
    Sony'den ise geliştirici Quantic Dream'e destek geldi. Sony'nin geliştirici stüdyolarının başkanı Shuhei Yoshida, Paris'te Quantic Dream'in ofisini ziyaret ettiğini, Beyond ile ilgili görüşlerini ilettiğini ve firmanın yeni projesi ile ilgili ne kadar heyecanlandığını anlatamayacağını söyledi.
 
    Bildiğiniz gibi Quantic Dream şu sıralar bir Playstation 4 projesi üzerinde çalışıyor. Stüdyo her ne kadar bağımsız olsa da Sony ile çalışmaktan oldukça memnun görünüyor.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak videogamer Quantic Dream PS3 PlayStation 3 Beyond
Resident Evil Temalı Harika Bir Kol Saati Sony, PS4 Paketine Kamera da Dahil Etmek İstemiş
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

Rockstar Games

20.10.2013 22:22:57

0
Yeni nesilde demi sony de bu firma. Yeni nesilde sony yolu gözüktü anlaşılan. Bu nesilde oynayamadık ps4 zamanı artık.

BSC Misafiri

10.10.2013 19:53:59

0
oyun 10'u bile hakediyor yazık..

BSC Misafiri

10.10.2013 16:34:57

-1
şimdi oyun ps özel çıkıyor diye çifte standart göstermeyin. sonuçta oyuna düşük puan veren eleştirmenler LOU a 10 puan verirken oyun profesörü oluyor ama BTS eleştirince oyundan anlamıyorlar. Yani zamanında bekleneni veremeyen diablo 3 olsun roma 2 olsun acımasızca eleştirilince kimsenin gıgını çıkmıyor ama ps ex. beklentileri yüksek oyuna düşük puan verildi diye fanlar ortalığı duman ediyor. HR i bitirdim güzel oyundu ama en önemli eksiği oynanabilirlik, 0 dı. Tamam her şey grafik değildir ama yine her şey konu ve senaryo da değildir. Sen GTAV gibi bir oyunu incelemiş insanların eline oynanabilirlikten bu kadar yoksun bir oyunu verirsen sonuç bu olur. Bakalım oynayıp görecez neyi hak edip neyi hak etmediğini ise zaman gösterir. - birde satış rakamları :P

BSC Misafiri

10.10.2013 14:41:15

0
Acikcasi kimse quantic dream gibi bir studyo'yu kacirmak istemez. Belki BEyond pek övgu almadi ama muhtemelen yeni nesil de parlayacaklardir yeniden.

- The Stig -

10.10.2013 14:30:42

+2
şu oyuna düşük puan veren zihniyetlerin acaba beklentisi neydi çok merak ediyorum! Hiç mi Fahrenheit, Heavy Rain oynamamışlar.. Hayatımda oynayıpta unutamadığım 20 oyundan biri oldu bu 2 oyun ve Beyond.. Nasıl bir oynanış beklemişler yada nasıl bir kafadır anlamak mümkün değil.. Oyun bence bitebileceği en güzel yerde bitmiş. Daha fazla uzatıp sarpa sarmadan tadında bitti.. 7-8 saatlik bir oynanış bana kısa gelsede benim puanım bu oyuna 9.5'dir!

BSC Misafiri

10.10.2013 11:46:04

-1
PS a Ex. çıkarıyorlar, tabi ki destek verecek :S aksi durum söz konusu mu?
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Beyond: Two Souls
+ TAKİBE
AL
51 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız