Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Sony'den 3D'ye Bir Açıklama, Bir Kampanya


 
     Sony'nin bu yıl içerisinde Playstation 3 ile birlikte evlerimize sokacağı 3D teknolojisi için bir açıklama bir de kampanya haberi geldi.
 
     Son dönemde önemini bir hayli arttıran 3D teknolojisini sinemadan sonra gelişen teknoloji sayesinde, destekleyen TV'lerde evlerimizde, hatta çıkacak olan yapımlar ile oyunlarda da keyfini çıkaracağız. Bu teknolojini öneminin altını çizen Sony'de PS3'ler üzerinde yapılacak bir güncelleme ile oyunlarda da 3D sistemini hayata geçirecek.
 
     PS3'e yapılacak olan bu güncelleme için akla gelen soru ise "acaba konsolumuz aynı teknolojiyi 3D filmler için de destekleyecek mi?" oldu. Yani 3D Blu-Ray filmleri PS3 üzerinden tam destekli izleyebilecek miyiz? İşte bu soruların üzerine yapılan açıklama, kafalardaki soru işaretini de kaldırdı.
 
     Sony bugün yaptığı açıklama ile PS3'teki 3D teknolojisinin sadece oyunlar üzerinde geliştirildiğini açıkladı. Kısacası PS3, ilerde çıkacak olan 3D Blu-Ray filmleri desteklemeyecek.
 
     Sony kanadından bir diğer açıklama ise 3D Sony Bravia telezivyonlar için geldi. Henüz hangi ülkelerde geçerli olduğu belirtilmeyen bu kampanyaya göre, Sony'nin çıkacak olan Sony Bravia HX803 model televizyonunu alan kullanıcılara 3 adet 3D PS3 oyunu da hediye edilecek.
 
     İlerleyen dönemlerde sayısında artış olacak 3D destekli oyunlar arasında şimdilik WipEout HD, MotorStorm Pacific Rift, PAIN ve Super Stardust HD gibi yapımlar bulunuyor.
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak playstation 3 PS3 ps3 slim Sony 3D
Lost Planet 2'ye Monster Hunter 3 Kostümü F.E.A.R 3'te "Farklı Co-op Seçenekleri" Bulunacak

hakanceken

15.4.2010 20:43:19

0
oyunlarda güzel olsa...
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Playstation 3
+ TAKİBE
AL
70 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız