Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Sony'de Yine Crash Bandicoot Sesleri


     Sony'nin Playstation 1 dönemindeki en sevilen serilerinden biri olan Crash Bandicoot'un devam oyunu gelebilir. Tüm zamanların en iyi platform oyunlarından Crash Bandicoot, Crash Team Racing ile de aklımızı başımızdan almayı başarmıştı.
 
    Bu efsanevi seriyi unutmayan Playstation hayranları sürekli Sony'den Crash Bandicoot'un haklarını yeniden almasını ve yepyeni bir oyunla karşımıza çıkmasını istiyorlardı. Sony her ne kadar doğrudan bir açıklama yapmasa da böyle bir oyunun geleceğinin sinyallerini vermişti.
 
    Playstation Middle East'in (Ortadoğu) Arapça yayınladığı bir Crash Bandicoot görseli bu konuda daha da umutlanmamızı sağladı. Posterle birlikte "En Çok Aranan Kişi. Neredesin Crash" sözlerine yer verilmesi dikkat çekici. İşte bahsi geçen görsel:
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
sony playstation 4 ps4 playstation next gen Crash Crash Bandicoot
Red Dead Redemption, Xbox One'da Çalışıyor Steam'de Büyük İndirimler Yeniden Başladı
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

İdrak İstimlak

9.2.2016 11:54:05

0
Nereden bu kanaate vardınız merak ettim? Bu nesil ile en ağır topları olan CoD ve Destiny PS4 leadplatform platform olarak geldi. Ekstra içerikler, içeriklere erken erişim yine PS4 için. Sizin o dediğiniz geçen nesil için geçerliydi.

ankara

9.2.2016 11:08:00

0
Activision oyunu bir cihaza özel kılarsa o cihazda muhakkak Xbox olur çünkü, microsoft ile araları çok iyi, oyunu yeniden çıkarsa da , multi platform çıkarır

burakx35

8.2.2016 17:00:58

+1
Geliyor .Efsane geri dönüyor...Bu resim boş olamaz kast ettikleri eski crash olsa ps1deki resmini falan koyarlardı belki böyle düşünebiliriz ama sony bunu da boş yere yaptıysa tepki alıcaktır.

Guest-E851F29FD

8.2.2016 15:05:45

0
Platform dediğin zaman Trine serisini tek geçerim

cryptdlg

8.2.2016 14:02:58

0
Sony istediği kadar Crash desin Oyunun isim hakkı, lisansı Activision da. Sony lik bir durum değil, sony bildiğin yemliyor insanları, acaba gelirmi diye. Gelecekse Activision dan gelecek boşuna sony şunu dedi bunu dedi diye gaza gelmeye gerek yok. En son sony yetkilisi fuarda giymişti bunu adama sorduklarında eski güzel işlere saygımdan unutulmasın hatırlasın diye filan gevelemişti birşeyler.

Guest-BB2CECC18

8.2.2016 08:55:34

+2
Efsane ps1 oyunu emülatör kurup pc de bile oynadıp ps3 e bile almıştım yenisi çıkarsa 1 saniye düşünmem alırım hele birde naught dog yaparsa fiyatına bakmam buy kart bilgileri ok öde hemen.

BSC Misafiri

8.2.2016 08:30:36

0
quote:

Orjinalden alıntı: Bernhard Crash Bandicoot bugüne kadar unutulamadıysa bunun bir sebebi var. Mario'nn platform oyunlarının çoğunu bitirdim. Mario 64'ten tutun da, Super Mario Sunshine ve Galaxy de dahil. Buna karşın Crash Bandicoot, Naught Dog'un elinden çıkmış harika bir yapımdır. Oyuna 3 puan verseler de bu bir şeyi değiştirmez. Kaç tane oyun Crash Bandicoot gibi delicesine isteniyor? Bu bile onu efsane yapmaya yeter. Crash Team Racing'in Mario Kart'a özendiği doğru ama bu onu kötü bir oyun yapmaz. İnsanlara multitap aldırmış oyundur CTR. Kalitesi ise benim için tartışılmaz. Mario kart serisinin istisnasız bütün oyunlarını oynadım. Hepsi de güzel oyunlar, ama CTR benim için daha eğlencelidir ve kuşkusuz harika bir oyundur. Bu konuyu tartışmaya bile gerek yok.
Harika oyun görecelidir, ilk mesajımda da editör olarak kişisel görüşlerin herkesin ağzıyla yazılması yanlışını eleştirdim çünkü herkes kendini temsil eder. Mesela sizin için tartışılmasına bile gerek olmayan bir oyun Platform türünde ilk 250'de bile olmaz. Sizin için daha eğlenceli ve harika olan CTR bir başkası için son derece sıradan gelebilir. Aynı şekilde sizin iğrendiğiniz bir oyun bir başkasına harika da gelebilir. Dikkat edilmesi gereken nokta editör olarak haber içeriğine olabildiğince objektif olabilmek. Eğer böyle olmazsa editörler hoşlarına gitmeyen oyunların yahut konsolların haberlerini es geçebilir yada sevdikleri yapımlar için gereğinden fazla özenli haber yapabilirler. Sadece Crash Bandicoot değil geçmişte sevilmiş her yapımın devam etmesini isteyen biriyim. Buradaki en önemli nokta oyunun sevildiği kalitede devam edip etmeyeceğidir. Eğer eski hatıraları mumla aratacaksa mazideki güzel anılarıyla kalmasını yeğlerim.

2K

8.2.2016 02:21:41

0
Yanlış biliyor olabilirim ama Crash'ın hakları şu an Activison elinde sanırım onlar da COD dışında başka hiç bir oyunu önemsemiyorlar.

abstract-a

8.2.2016 00:38:06

0
Himmmm ben daha kuvvetli bir ihtimalin haberini okurum diye dusunmustum. Simdi crash i naughty dog yaptiysa bu yil, uncharted 4 cikiyorsa. Ve yaptiklari aciklamaya gore bu nesil icin en az 1 tane daha oyun yapacaklarini soylediklerine gore. O oyunda nedense bana last of us 2 olacakmis gbi geliyorken acaba sony bu crash in haklwrini sacma activisondan alip insomniac a yaptirir mi ki ratched da baya iyi is cikarttilar gibi geldi bana . Bilemedim karisti kafam. :S yoksa naught bunu yapsa bomba olur o da ayri.

Bowser Zeki

7.2.2016 23:45:37

0
quote:

Orijinalden alıntı: Bernhard Crash Bandicoot bugüne kadar unutulamadıysa bunun bir sebebi var. Mario'nn platform oyunlarının çoğunu bitirdim. Mario 64'ten tutun da, Super Mario Sunshine ve Galaxy de dahil. Buna karşın Crash Bandicoot, Naught Dog'un elinden çıkmış harika bir yapımdır. Oyuna 3 puan verseler de bu bir şeyi değiştirmez. Kaç tane oyun Crash Bandicoot gibi delicesine isteniyor? Bu bile onu efsane yapmaya yeter. Crash Team Racing'in Mario Kart'a özendiği doğru ama bu onu kötü bir oyun yapmaz. İnsanlara multitap aldırmış oyundur CTR. Kalitesi ise benim için tartışılmaz. Mario kart serisinin istisnasız bütün oyunlarını oynadım. Hepsi de güzel oyunlar, ama CTR benim için daha eğlencelidir ve kuşkusuz harika bir oyundur. Bu konuyu tartışmaya bile gerek yok.
CTR çocukluğumun uyuşturucusuydu resmen. Hala oynarım arada canım isterse. Mario kart ile karşılaştırılamaz cidden fizikleri harika.

BSC Misafiri

7.2.2016 22:31:05

0
yorumlarda aşırı tiksinç siyaset dönmüş

Bernhard

7.2.2016 21:11:49

+1
Crash Bandicoot bugüne kadar unutulamadıysa bunun bir sebebi var. Mario'nn platform oyunlarının çoğunu bitirdim. Mario 64'ten tutun da, Super Mario Sunshine ve Galaxy de dahil. Buna karşın Crash Bandicoot, Naught Dog'un elinden çıkmış harika bir yapımdır. Oyuna 3 puan verseler de bu bir şeyi değiştirmez. Kaç tane oyun Crash Bandicoot gibi delicesine isteniyor? Bu bile onu efsane yapmaya yeter. Crash Team Racing'in Mario Kart'a özendiği doğru ama bu onu kötü bir oyun yapmaz. İnsanlara multitap aldırmış oyundur CTR. Kalitesi ise benim için tartışılmaz. Mario kart serisinin istisnasız bütün oyunlarını oynadım. Hepsi de güzel oyunlar, ama CTR benim için daha eğlencelidir ve kuşkusuz harika bir oyundur. Bu konuyu tartışmaya bile gerek yok.

WiiSmash

7.2.2016 21:08:26

0
o son oyunlar gibi değilde ps1 deki gibi oyunlarla geri dönerse tadından yenmez

WiiSmash

7.2.2016 21:08:09

+1
o son oyunlar gibi değilde ps1 deki gibi oyunlarla geri dönerse tadından yenmez

BSC Misafiri

7.2.2016 21:05:50

+1
Haberi giren kişi sanırım Crash dışında platform oyunu oynamamış, eğer oynasaydı ''Tüm zamanların en iyi platform oyunlarından'' diye nitelendirmezdi herhalde. Tabii ki herkes istediği oyunu yere göğe sığdıramamakta özgürdür ama herkesin adına Crash Team Racing için ''aklımızı baştan almıştı'' demekte yakışmadı hani. ''Koyunun olmadığı yerde keçiye Abdurrahman çelebi derler'' diye bir atasözümüz var ve bu duruma çok iyi uyuyor. Mario Kart'a özenilip olup bir oyundan öteye gidememektir Crash Team Racing. Şahsen sayısını hatırlamadığım kadar platform oyunu oynamış bir oyunseverim ve Crash'i ilk otuz oyun arasında bile saymam oynadığım o güzelim oyunlara haksızlık olurdu. Sadece ben değil, ilk oyunu 7/10 puan alan Crash için, gamerankings'teki platform oyunları sıralamasında Playstation versiyonunu ilk 250 oyun içerisinde bulamadım, artık daha aşağılara bakmaya gerek yok sanırım. Merak eden varsa aşağıdaki linkten türü ''Platform'' işaretleyerek aratırsa tüm zamanların en iyi platform oyunlarına bakabilir. Çünkü BSC üyeleri içinde gerçekten platform türünde bilgi ve birikime sahip pek çok arkadaş var. http://www.gamerankings.com/browse.html

cikiacla

7.2.2016 19:52:05

+2
quote:

Orijinalden alıntı: omris2013

Şu saçmalıklari birakamadiniz gittiniz neyin dalgasi bu anlayamadim o dediğin ALLAH kelimesi senin yada herneysen bizim inandiğimiz ilah bu ne biçim yüzsüzlük işid saçmalıklarindan kurtulamadınız gittiniz yabanci yapsa anlardan bir boktan anlamıyorlar diye de size noluyor be ? allahu ekbar mıs bir gün böyle alay ederken carpilirsin da aklın başına gelir inşallah.
ALLAAAAHU AKBAAAAAAAAAAAARRRRRR

Venomstr

7.2.2016 19:22:16

0
Crash Bandicoot reyizin döneceğini biliyorduk zaten. Efsane geliyor....

omris2013

7.2.2016 19:17:37

+13
quote:

Orjinalden alıntı: Vinewood ALLAHU AKBAR .
Şu saçmalıklari birakamadiniz gittiniz neyin dalgasi bu anlayamadim o dediğin ALLAH kelimesi senin yada herneysen bizim inandiğimiz ilah bu ne biçim yüzsüzlük işid saçmalıklarindan kurtulamadınız gittiniz yabanci yapsa anlardan bir boktan anlamıyorlar diye de size noluyor be ? allahu ekbar mıs bir gün böyle alay ederken carpilirsin da aklın başına gelir inşallah.

qqqqrpppp

7.2.2016 18:44:00

0
sonyde sinirimi bozan şey santa monica napıyor yatıyor mu napıyo bu adamlar stüdyoda :/

EXios

7.2.2016 18:03:43

0
Hadi bakalım bekliyoruz.

Persona_Non_Grata

7.2.2016 18:00:28

0
of çok sevindirici, umarım gelir.

Vinewood

7.2.2016 17:49:03

+5
ALLAHU AKBAR .

RedTurkei

7.2.2016 17:33:47

0
Benim anlamadığım her türlü boktan platformları yapıp , klasik olmuş crash neden yapılmaz ps 4 çıkışında dandik dundik platform yapacaklarına bunu yapsalar olmazmıydı.. Yada hakikaten Actinin tiranlığı vermiyor telif hakkını

Guest-BB4F8AD25

7.2.2016 17:28:54

0
Alkan abi geldigi gibi haberleri art arda yazmaya başlamış son aylarda sitenin temposu biraz düşmüştü

Guest-BB4F8AD25

7.2.2016 17:28:51

0
Alkan abi geldigi gibi haberleri art arda yazmaya başlamış son aylarda sitenin temposu biraz düşmüştü
  • 1
  • 2
  • 3
  • Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
PlayStation 4
+ TAKİBE
AL
143 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız