Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Sony, Titanfall için Bir Playstation Vita Versiyonu İstedi

 
     Sony,  Titanfall'a, Playstation Vita için bir port teklif etmişti, bunun yanında başlangıçta, Titanfall ekibinin çalışanlarının azlığı nedeniyle Respawn bir konsol üzerine yoğunlaşma kararı almıştı. 
  
     Çalışan eksikliği nedeniyle ayrıca Sony, Titanfall Vita portu için yapımcılara yardım da teklif etmişti. Kesin bir açıklama olmamasına rağmen Microsoft ile yapılan anlaşma nedeniyle PS Vita'ya da oyunun çıkmayacağı port konusunda yardım olsa bile gerçekleşmeyecek bir durumdu.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak EuroGamer respawn entertainment electronic arts titanfall xbox 360 xbox one pc
The Amazing Spider Man 2'nin Xbox One Sürümü Ertelendi Journey Yapımcısı: "Hayalim, Oyunları Bütün Herkese Sevdirmek"
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

- The Stig -

19.4.2014 01:10:21

0
editör arkadaş bakmıştı, sonra yazmıştı, bende okumuştum. fakat masal okur gibi yada roman anlatır gibi bir durumdu :D yeni editör arkadaşların içtenliğine ve samimiyeti bu siteyi daha da güzel kılacak. bakmayın böyle takıldığımıza, sırf sizleri morallendirmek için bunlar. yorum olsun torba dolsun. ;)

zedan02

17.4.2014 18:29:34

0
Her nekadar McCoy'un, "Biz oyunları oynamayı sevdiğimiz için yapıyoruz, oyuncuların da bizlerle oynamasını istiyoruz. Nekadar kazandığım önemli değil, işimi seviyorum" dese de Yeni editörlerin yorum şeklini gerçekten sevdim ama yorumlarınızı aşağıya yaparsanız çok daha iyi olur :)
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Titanfall
+ TAKİBE
AL
67 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız