Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Sony, Sanal Gerçeklik Çalışmalarını PS Move ile Başlatmıştı

 
     Sony, Playstation Move kontrolörü ile de birlikte sanal gerçeklik pazarında uzun süre yerini korumuştu. Oculus Rift sonrasında canlanan sanal gerçeklik pazarına Facebook gibi büyük bir şirketten de yatırım gelince bu yönde çalışmalarını artıran Sony tarafından yeni bir haber geldi.
 
     Sony çalışanı mühendis Anton Mikhailov'un  söylediklerine göre hareket kontrolör sistemlerinin sanal gerçeklik açısından zamanına göre devrim niteliğinde ve son birkaç yıldır geliştirilmeye devam ediliyor.
 
     Morpheus projesi ile büyük bir başarı yakalayacaklarını belirten mühendis, projede 3. şahıs geliştiricilere odaklı bir çalışma yürüttüklerini ve bağımsız oyun yapımcılarının da son zamanlarda platform olarak Playstation'ı seçmelerinin tesadüf olmadığını vurguladı.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak CVG.com Project Morpheus Sony Sanal Gerçeklik VR Virtual Reality PlayStation 4
AirMech Arena, Xbox 360'a Geliyor The Last of Us'ın PS4 Sürümü İçin 60 FPS Hedefleniyor
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

StrangerLovely

9.4.2014 22:15:45

0
quote:

Orijinalden alıntı: BSC Misafiri Sony bosuna slogan olarak her sunumda 'By game creators, for game creators' cumlesini kullanmadi.

Oyun yapimcilarina sordu ne istersiniz. Onlarda anlatti. Sony'de cihazi gelistirip onlara tekrar sundu. Bir nevi oyun yapimcilari tarafindan gelistirilip oyun yapimcilarina sunulan tek alet PS4.

Benim son okudugum yazida PC'den bile kolay diyor birkac yapimci oyunlari PS4 uzerinde calistirmak. Aciklama olarakta tek bir PC donanimi icin calisma yapiyorsunuz, binlerce farkli PC donanimi icin degil demislerdi.

Gayet mantikli. Yanliz haber basligi devrik mi olmus. Ben anlayamadim kusuruma bakmayin hatam varsa.
Sana aynen katılıyorum kardeş çok doğru yazmışsın. Bu arada başlık devrik değil, anlatım bozukluğu yapmışlar.

BSC Misafiri

9.4.2014 21:58:39

+1
Sony bosuna slogan olarak her sunumda 'By game creators, for game creators' cumlesini kullanmadi. Oyun yapimcilarina sordu ne istersiniz. Onlarda anlatti. Sony'de cihazi gelistirip onlara tekrar sundu. Bir nevi oyun yapimcilari tarafindan gelistirilip oyun yapimcilarina sunulan tek alet PS4. Benim son okudugum yazida PC'den bile kolay diyor birkac yapimci oyunlari PS4 uzerinde calistirmak. Aciklama olarakta tek bir PC donanimi icin calisma yapiyorsunuz, binlerce farkli PC donanimi icin degil demislerdi. Gayet mantikli. Yanliz haber basligi devrik mi olmus. Ben anlayamadim kusuruma bakmayin hatam varsa.

redspawn

9.4.2014 20:45:14

0
Bagimsiz yapimcilarin neden Sony kanadina gectikletinin bir nedeni de bu olsa gerek.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
PlayStation VR
+ TAKİBE
AL
10 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız