Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Sony, Haven Entertainment Studios'u Satın Alıyor

 
 
Sony Interactive Entertainment, Jade Raymond tarafından kurulan Montreal merkezli geliştirme firması Haven Entertainment Studios'u satın almak için bir anlaşma imzaladığını duyurdu. Satın alma maliyeti açıklanmadı.
 
Haven Entertainment Studios, ilk olarak Mart 2021'de Sony Interactive Entertainment'ın bir yatırımıyla kuruldu. Oyun dünyasının en popüler oyunlarından ve serilerinden bazıları üzerinde on yılı aşkın süre çalıştı. Bu deneyime sahip oyun yaratıcılarından oluşan Haven Entertainment'ın şu anda 60'ın üzerinde çalışanı bulunuyor.
 
Stüdyo şu anda PlayStation için özgürlük, heyecan ve eğlence unsurlarına odaklanan sistemli ve gelişen bir dünya üzerine inşa edilmiş yeni bir canlı hizmet deneyimi üzerinde çalışıyor. 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu oyun geliştirme stüdyo
CD Projekt, Unreal Engine 5 ile Geliştirilen Yeni The Witcher Oyununu Duyurdu Dying Light'ın Yeni Nesil Güncellemesi Xbox Series X|S için Yayınlandı
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

DrUckmann

22.3.2022 15:49:49

0
Dediklerine gore Online tabanli bir oyun gelistiriyorlar ve simdiye kadar oyunun geldigi seviyeden Sony cok memnun ve direkt satin aldilar ... Arcade yaris ve online oyunlar her zaman bir eksikti, yavas yavas cozuluyor ...

BSC Misafiri

21.3.2022 22:32:49

0
Oooo çok kritik

RocK__StaR

21.3.2022 20:54:44

0
Sony yakında cdpr gibi firmayı alırsa şaşırmayın
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız