Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Sony: "Eğer Herkes İstemeyi Bıraksaydı The Last Guardian'ı İptal Ederdik"


        Uzun süredir hakkında yeni bir bilgi alamadığımız ve geçtiğimiz E3'te karşımıza çıkarak oyuncuları şaşırtan The Last Guardian konuşulmaya devam ediyor. Sony'den Shuhei Yoshida, oyuncuların yoğun ilgisi olmasaydı The Last Guardian'ın iptal edilebileceğini dile getirdi.
 
       EDGE'e konuşan Yoshida, The Last Guardian'ın PlayStation 3'ten PlayStation 4'e aktarılması için "Gerçekten, gerçekten zordu. Özellikle oyunun yapılıp yapılmayacağından emin olamadığımız için. Teknoloji durumları bir yana oyun hala geliştirilme aşamasının başlarındaydı. Bu yüzden projeye devam edip PlayStation 4'te yeniden yaratmak için gerçekten güçlü bir isteğimizin olması gerekiyordu. Pek çok insanın bize oyunu sorması geliştirmeye devam etmemiz için büyük bir teşvikti." sözlerine yanıt verdi.
 
       Yoshida daha sonra gelen "Onca yılın geçmesinden sonra oyunu iptal eder miydiniz?" sorusuna ise "Eğer herkes istemeyi bıraksaydı büyük ihtimalle iptal ederdik." yanıtını verdi.
 
        İlk olarak karşımıza 2009 yılında çıkan ve geçtiğimiz aylarda yeniden görünen The Last Guardian 2016 yılında PS4'e özel olarak çıkışını yapacak. 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak videogamer.com action adventure scee ps4
Fallout 4'te Herhangi Bir Yükleme Ekranı Bulunmayacak Uncharted 4'ün E3 Oynanış Videosunun Devamı Geldi! (Türkçe Altyazılı)
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

Mr_CeNGaVeR_TR

2.7.2015 02:18:55

+1
shadow of colossus oynayan bu oyunun değerini çok iyi bilir.

kaplan3461

1.7.2015 22:44:20

-2
Yanlış yere attım msj bu oyun okadar isteniyosa herkes oynar ben ama bu grafik lerle almam

kaplan3461

1.7.2015 22:42:18

0
Traş oyunlar benim istediğim oyunlar olmadıkca ne anlamı var plus in Microsoft verdiği oyuna bak birde Sony ye bak biri 100 tl biri 150 tl hep somurmenin derdinde Sony

Kilgrave1907

1.7.2015 22:30:16

0
Keşke hep oyuncuları dinlese, bu oyun yapımcıları hayat ne kadar güzel olurdu..

mementopolis

1.7.2015 22:20:25

+1
Hic mi gururunuz yok güzeim oyuna nasil yazik edecektiniz. Kimse hayir demediki bu oyun icin. Devami'da gelmeli cok seviyorum bu türü.

silverygt

1.7.2015 21:42:51

0
Yazik ederdiniz.. Ozellikle onune gelenin oyun gelistirdigini sandigi şu siralar bu gibi sanat eserlerine cok ihtiyacimiz var. En azindan bizim gibi oyuncularin..
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
The Last Guardian
+ TAKİBE
AL
19 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız