Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Sonic Oyunları Konsollara Gelmeye Devam Edecek


    Mario ile birlikte platform oyunları türünün en popüler karakterlerinden olan Sonic'in karşılaştığımız son macerası Sonic Boom satışları ve inceleme puanlarıyla pek de başarılı olamamıştı.
 
    Sega'nın Sonic Team adlı geliştirici ekibinin başındaki isim Takashi Iizuka'nın açıklamalarına göre Sonic, ev konsollarında boy göstermeye devam edecek. Bu konuda endişelenmemize gerek yokmuş. Bakalım serinin yeni oyunu hangi platformlarda boy gösterecek. Yine Nintendo konsollarına mı odaklanılacak, yoksa Xbox One ve PS4 gibi konsollarda da yeni bir Sonic oyunu görebilecek miyiz?
 
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak videogamer Sega Nintendo Sonic Sonic Boom Nintendo 3DS Wii U Big Red Button Entertainment Sanzaru Games
İngiltere'de Haftanın En Çok Satanları Trine 3 Harika Bir Video ile Duyuruldu
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

3.3.2015 00:14:05

0
Comodoredan beri bidi bidi bidi bidi diyen bir adam su lafi etmez. Su gun acin Sonic 2,3, knucklesi hala her yonden iyi gorunur, keyifsizdir diyen yalancidir. Oynayamiyorsan keyif alamiyorsan o seni problemin. Yeni oyunlari ise savunacak degilim. Sonic'i var edenler artik coktan emekli oldu ya da segadan ayrildi, yerlerine gelenler de basarili degilse biz ne yapalim. Sonic yaratilmis cok basarili bir tipleme ve dunya ancak eski tipinden yapisindan cok uzaklasti nintendo marionun tipiyle cok oynamadan Daha cok oyunlara odaklanmaktayken sega sonicin tipi sesi vs herseyiyle oynayarak onu garip bir sekilde cocuklara ozgu ama buyuk hayranlari da kendinden itmeye baslayan bir figure donusturdu, kaliteli bir oyun yapmak yerine onu yayginlastirmak icin baska sacma yollara kayiyor.

BSC Misafiri

2.3.2015 17:13:01

0
Sonic takımı olarak geçmiş yıllarda çıkmış başarılı oyunlar ile yine yıllardan beri çıkmış birbirinden değersiz oyunlar arasındaki farkı görüp ona göre yeni oyunlara başlamaları gerekiyor. Şahsen Dreamcast'teki Sonic Adventure oyunlarından beri hiçbir Sonic oyunu zevk vermedi. Gerçi Sega'da bu durum gelenek haline geldi, yıllardan beri sahip oldukları kaliteli oyun serilerinin devamlarını yapmadıkları gibi başarısız oldukları her oyunu ısrarla devam ettiriyorlar. Keşke Nintendo bünyesine geçip onlarca oyunu birlikte yorumlayıp oyun dünyasında tekrar Sega ismini gururla duyurabilseler.

Sir Maximus is BACK

2.3.2015 15:30:50

0
en çok beklediğim haber(!)

BSC Misafiri

2.3.2015 13:33:43

+1
Atari 2600 ve commodore 64 zamanindan bugune oyun oynayan fosil bir oyuncu olarak diyebilirim ki , bana gore sonic concept i ve oyunlari her zaman keyifsizlerdi. Buna karsilik nintendo klasikleri mario ve donkey kong gibi oyunlar da inadina basarili ve eglenceli yapimlardi, hala da oyleler. Ozetle Sonic her zaman basarisiz olacak gibi gorunuyor...
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Sonic Boom
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız