Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Snake'e Bir Haller Oldu


 
     Japonlar gerçekten de ilginç insanlar. çoğu zaman sempatik tavırları ile karşımıza çıkan Japonların bazı sevinçlerini ve huylarını anlamak ise gerçekten zor. 
 
     Sabah saatlerinde Japınya televizyonlarında yayınlanan Pokemon : Black and White oyununun tanıtım videosunu sizlerle paylaşmış ve Japon'ların bu video karşısındaki duydukları sevinçten bahsetmiştik.
 
     Love Plus tarzı bazı oyunların da milyonlar sattığı Japonya'da oyun karakteri ile evlenen kişilerin haberleri ile bile karşılaşmıştık. Sık sık oyunlardaki ilginç anlarla da karşımıza çıkan Japon yapımcıların en ünlüsü ise sanırım Hideo Kojima'dır.
 
     Metal Gear Solid gibi bir yapımı oyun sektörüne kazandıran Hideo Kojima, serinin çoğu oyununda ince espriler ve dokundurmalarla karşımıza çıksa da oyunlarında kullandığı bazı sahneler ile tartışmalara da neden olmuştu. Örneğin Raiden karakterine yüklenen anlam ikinci oyunun en çok eleştirilen yönlerinden birisiydi. Üstelik Raiden benzeri bir karakterin üçüncü oyun Sneak Eater'da Colonel Volgin ile olan sahneleri hala aklımızda.
 
    Kojima'nın son ilginçliği ise sıradaki oyunu Peace Walker'dan geldi. Muhakkak Japonya'da büyük ilgi görecek olan bu sahnelerin batıya yansıması ise biraz daha eleştirisel oluyor. Mevcut bu sahnede serinin efsane isimlerinden biri olan Naked Snake'i yani Big Boss'u ismi gibi çıplak olarak görüyoruz. Üstelik çıplak vaziyette olan Snake'i bu videoda oyunun önemli karakterlerinden ve gene iç çamaşırlı olan Paz Ortega Andrade karakterini kovalarken görüyoruz.
 
     Lafı fazla uzatmadan bu ilginç video ile sizleri baş başa bırakalım.
 
 
Youtube videosudur.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Metal Gear Solid: Peace Walker PSP Sony Kojima Production Konami
Dead Rising 2'de Chuck'ın Değişimi Türkiye'de Nintendo Oyunları 250.000'i Geçti
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

3.5.2010 23:14:17

0
ne yaptin snake :)

alpilkay

3.5.2010 18:56:56

0
Paz Ortega Andrade'i kovalamayı dört gözle bekliyorum :)

Sulu Çor Kağan

3.5.2010 18:42:37

0
evet serinin içine ettik videosu da geldi hayırlı olsun. Big Boss'u da buralara kadar düşürdün Kojima, brava sana brava...
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Metal Gear Solid: Peace Walker
+ TAKİBE
AL
4 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız