Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

"Smackdown Starları Sizi Çağırıyor"


 
     Tüm dünyada milyonlarca hayranı bulunan ve ülkemiz televizyonlarında da gösterilen Smackdown yıldızları önümüzdeki hafta Türkiye'ye geliyor.
 
     Bu önemli organizasyon ile birlikte çeşitli noktalarda da ödüllü Smackdown vs Raw 2010 turnuvası düzenleniyor. Smackdown vs Raw 2010'un sitemizde yayınlanan Artılar Eksiler videosuna buradan, konu ile ilgili yayınlanan basın bültenine ise aşağıdan ulaşabilirsiniz.
 
"Dünya çapında milyondan fazla satış adedi yakalayan Smackdown serisinin yıldızları sizi çağırıyor…
Onbinlerce hayranı tarafından beklenen ve 18 Nisan 2010 Pazar günü gerçekleşecek olan Wrestlemania Revenge Tour gösterisi öncesi yapılacak Smackdown turnuvası bu oyunun tutkunlarına dinamik, heyecan dolu ve keyifli bir hafta sonu yaşatacak.
 
Smackdown turnuvası için geri sayım başladı...
 
10 - 11 Nisan 2010 tarihleri arasında Aral ve Purple Concerts tarafından düzenlenen ve çeşitli satış noktalarında yapılacak ödüllü Smackdown turnuvasına katılın ve birbirinden güzel hediyeler kazanın.
Birinciye 18 Nisan Abdi İpekçi Arena’da gerçekleşecek ve biletleri tükenen Wrestlemania Revenge Tour için iki kişilik bilet, ikinciye Playstation 3 Smackdown Vs. Raw 2010 oyunu, üçüncüye ise Playstationportable Smackdown Vs Raw 2010 oyununun hediye edileceği turnuvaya satış noktalarından temin edilecek formlar ile başvuru alınacak. Bu ayrıcalığı yaşamak için aşağıdaki mağazalarından birine uğramanız yeterli."
 
Etkinlik Takvimi

Saturn Forum İstanbul – 10 Nisan
Electroworld Capacity – 10 Nisan
Media Markt Meydan – 10 Nisan
Media Markt Optimum – 10 Nisan
Teknosa Cevahir – 10 Nisan
D&R Kanyon – 11 Nisan
D&R Suadiye – 11 Nisan
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Smackdown vs Raw 2010 Güreş Spor THQ Yuke's PS3 Xbox 360 Wii iPhone DS PSP
Amerika, Ön Sipariş Satışları (7 Nisan) Sakaguchi; "Last Story FF Taklidi Değil"
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

6.6.2011 18:43:02

0
ben wwe hayranıyım ve ben smackdownın hiç bir bölümünü kaçırmadım

BSC Misafiri

25.11.2010 10:08:24

0
BEN ORHAN TÜRKİYEDE 13 YAŞINDAKİ EN İYİ WWE BİLEN PROFESYONELİM BNEİ MAHALLEDE HERKES PROFESYONEL BİLİYOR WWE HAKKINDA HER ŞEY BİLİYORUM EN ESKİDEN Kİ ŞEYLERİ HERKES HATTA BEN HERGÜN SMACKDOWN NYAPIYORUM HİÇ BİR SAKATLANMA YAŞAMADIM AYNI GERÇEK VURUYORMUŞ GİBİ GERÇEK PROFOSYNEL ŞEKİLDE YAPIYORUZ SMACKDOWN HAREKETLERİ DİYE BİR VİDEO ÇEKTİK HATTA

BSC Misafiri

3.11.2010 18:40:30

0
seni seviyorum rey mysterio

Selfroot

7.4.2010 22:17:51

0
:) güzel haber 1-Biletlerim zaten var 18 Nisan 2010 da ordayım 2-Ps3 yada PsP im yok oyunda beni ilgilendirmez gereksiz ama ücretsiz ise millete bi el ense çekelim diycemde istanbulda galiba keşke ankarada olsa biraz adam döverdik
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
WWE SmackDown! vs. RAW 2010 ÇOKLU PLATFORM
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız