Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Skyrim'in Yeni Nesil Listelemesi Hata Mıydı?


    Bildiğiniz gibi The Elder Scrolls V: Skyrim, bugünün erken saatlerinde Bethesda'nın resmi sitesinde PlayStation 4 ve Xbox One için listelenmişti. Ardından ise firmanın bazı kişilere 12 Ocak'ta yapılacak bir duyuru maili gönderdiği ortaya çıkmıştı. Sonrası ise mâlumunuz... 
 
    Ancak Bethesda'nın yetkili isimlerinden Pete Hines, Twitter üzerinden yeni bir açıklama yaptı. Yayınladığı Tweet'te Pete Hines, "Sitemizin içerik yöneticisi adına bir çalışma yürütüyoruz. Ortaya çıkan bir hata sonrasında bazı oyunların platformları bölümünde, çıkmadıkları platformların isimleri göründü. Karışıklık için özür dileriz." cümlelerine yer verdi.
 
    Bakalım 12 Ocak'ta ne gibi bir şey yaşanacak? Zira Bethesda'nın yolladığı maillere herhangi bir yalanlama gelmiş değil.

Bu haberin bağlantısı
URL
The Elder Scrolls V Skyrim Elder Scrolls 5 Skyrim Bethesda 2K Games RPG
Pizza Hut, Xbox 360'tan Milyon Dolar Kazandı Battlefield 4'e Denge Güncellemesi Geliyor
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

KortX

10.1.2014 02:14:56

0
quote:

Orijinalden alıntı: BSC Misafiri <blockquote class="quote"><i>alıntı:</i><br><br>Orijinalden alıntı: KortX<br><br>Bence hataydı... Ona kadar 6. oyunu yapıp pc/xbox one/ps4 çıkartsalar daha iyi olurdu. Sonuçta oynayan adam pc de veya eski nesilde oynayan acısını çıkartmıştır oyunun. Tabi gene oynananır ama sırf grafikleri için bir daha para vermek mantıklı gelmiyor.</blockquote><br>çok kolaymış gibi bahsetmişsinde bu işler öyle yürümüyor. Daha yeni Fallout çıkacak. Sonra Elder Scrolls online ile işleri var(her ne kadar zenimax yapsada bethesdada işin içerisinde) Bide TES serileri çok kapsamlı oyunlar. Yapmaya başlansa en erken 3 yılda falan biter.
Yahu güzel bsc kardeşim benim orda demek istediğim ne sen ne anlıyorsun. Biz de biliyoruz kolay olmadığını... Ama 5. oyunu yeni nesile uyarlamakla uğraşıp zaman kaybedeceklerine 6. oyun daha mantıklı. Zaten kolay olmadığı için öyle söyledim.

FantasyFiRe

10.1.2014 00:32:56

0
gelse ne gelmese ne bu oyun pc de oynanır. O kadar fazla modu var ki sadece grafik modlarını yükleyerek oyunun grafikleri crysis 3 ile kafa kafaya geldi. Konsolda önceki nesilde skyrim zaten çamur gibi grafiklere sahip yeni nesile gelsede en fazla 1080p ve pc lerdeki hd dlc desteğiyle gelecektir ki o da bana göre çamur gibi yüklediğim son modlar ile kıyaslandığında. Pc işte bu yüzden her zaman bir numara olacak yeteneklerini göstermek isteyen mod yapımcıları müthiş grafik modlarını ücretsiz tüm pc kullanıcılarına sunuyorlar

BSC Misafiri

9.1.2014 21:55:58

0
quote:

Orijinalden alıntı: KortX Bence hataydı... Ona kadar 6. oyunu yapıp pc/xbox one/ps4 çıkartsalar daha iyi olurdu. Sonuçta oynayan adam pc de veya eski nesilde oynayan acısını çıkartmıştır oyunun. Tabi gene oynananır ama sırf grafikleri için bir daha para vermek mantıklı gelmiyor.
çok kolaymış gibi bahsetmişsinde bu işler öyle yürümüyor. Daha yeni Fallout çıkacak. Sonra Elder Scrolls online ile işleri var(her ne kadar zenimax yapsada bethesdada işin içerisinde) Bide TES serileri çok kapsamlı oyunlar. Yapmaya başlansa en erken 3 yılda falan biter.

BSC Misafiri

9.1.2014 19:28:42

0
FALLOUT 4 ?!?!

KortX

9.1.2014 18:22:17

0
Bence hataydı... Ona kadar 6. oyunu yapıp pc/xbox one/ps4 çıkartsalar daha iyi olurdu. Sonuçta oynayan adam pc de veya eski nesilde oynayan acısını çıkartmıştır oyunun. Tabi gene oynananır ama sırf grafikleri için bir daha para vermek mantıklı gelmiyor.

smalsrol

9.1.2014 17:55:30

0
Valla yeni nesle gelse orda da başından kalkmadan oynarım.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
The Elder Scrolls V: Skyrim ÇOKLU PLATFORM
+ TAKİBE
AL
156 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız