Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Skyrim Remastered Konsollarda 30FPS Çalışıyor

 
   Bethesda'nın en başarılı oyunlarından birisi olan The Elder Scrolls V: Skyrim, E3 2016 etkinliği esnasında duyurulduğu üzere PlayStation 4, Xbox One ve PC için remastered olarak dün çıkışını yaptı. Eurogamer'ın teknik analiz kısmı DigitalFoundry de çok kısa bir süre içerisinde oyunun konsollardaki frame rate performansını karşılaştırdı.
 
   Yapılan teste baktığımızda ise remastered sürüm yani tam adıyla The Elder Scrolls V: Skyrim Special Edition, PlayStation 4 ve Xbox One üzerinde ne yazık ki 60FPS değil 30FPS olarak çalışıyor. Ancak en azından sabit bir şekilde 30FPS çalıştığını söyleyebiliriz. Frame rate testinin videosuna aşağıdan ulaşabilirsiniz.
 
   Ek olarak DigitalFoundry PS4 sürümü ile orijinal Skyrim'in PC'deki görüntülerini de karşılaştırdı. Ona da buradan göz atabilirsiniz. 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
2K Games Bethesda Elder Scrolls 5 RPG Skyrim The Elder Scrolls V Skyrim
İlk The Legend of Zelda Oyunu ile Breath of the Wild Arasındaki Fark Muazzam Infinity Ward, Infinite Warfare'da II. Dünya Savaşı'nda Yaşanan Hisleri Vermek İstemiş
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

seifer

30.10.2016 11:53:17

0
Bu oyunda ps4 e Türkçe dil modu desteği var mı?

İdrak İstimlak

30.10.2016 11:50:33

+1
İlk dönem oyunlarda haklı olabilirsin ama Sony müşterilerini kızdırmakla, rakibi ezmek arasındaki çizgiyi ayarlayacaktır doğal olarak.

Chirrut Imwe

30.10.2016 11:35:48

0
Çünkü o ara Sony el mahkum OG PS4 donanımını hedef alarak oyun geliştirmek zorunda olacak. PRO aynı detay seviyesini daha yüksek çözünürlük de oynatmakdan başka bisey e yaramayacak. Ancak ve ancak her oyunun 1080p yüksek detay seviyesini empoze etmesi gerekir ki şu ana kadar böyle bi onaylama sadece TR dan geldi. Sony'nin kendi oyunları bile böyle bi seçenek sunmuyor. Bir eksi cihaz yamamlanmamış eski oyunları PS4 donanımına kitleyip öyle çalıştırıyor. Yani CPU kendini 1.6ghz'e GPU da 18 CU'ya düşüyor. Bu nasıl mantalitedir anlamak güç. Ancak Scorpio geldiğinde PRO hedefli oyunlar kesin gelecektir. O yüzden PS4 ve XO tarih olacaktır kısa sürede.

İdrak İstimlak

30.10.2016 11:11:49

0
İşte ben bunu anlamıyorum, madem Scorpio geldiğinde elimizdeki konsollar tarih olacak, neden PS4 Pro geldiğinde Xbox One'ın tarih olacağı gerçeğini kabul etmiyorsun. 4.2tfkops nerede, 1.4 tflops nerede? Önümüzdeki bir yıl boyunca XBox oyunları PS4 Pro karşısında rezilleri oynayacak, forumlarda bayağı eğlence konusu olacak görüntüler çıkacak ortaya.

Guest-AEF248198

30.10.2016 10:52:26

0
quote:

Orijinalden alıntı: dark dragon Pc trolleri Red Dead 2'nin acısını bununla çıkarmaya çalışmışlar
Hıhı evet Pc kullanıcılarının başka işi gücü yok Red Dead 2 Pc'ye çıkmıyor diye Skyrim'e oradan da konsollara yükelenlim diye düşünüyorlar zaten. Red Dead 2 çıkmıyor ya üzüntüden, kederden uyuyamıyoruz,

Biyonik Kumanda

30.10.2016 02:22:33

0
mesele sadece fps olsaymış iyiymiş https://www.reddit.com/r/skyrimmods/comments/59u0iw/the_skyrim_special_edition_features_a_significant/d9btgdu/ bu bgs'e teknoloji için kimse yatırım yapmıyor mudur nedir? ey bethesda! ey zenimax! hanginiz sorumluysa... adınızı taşıyan stüdyoya acık yatırım yapsanız.

dark dragon

30.10.2016 01:32:11

+2
Pc trolleri Red Dead 2'nin acısını bununla çıkarmaya çalışmışlar

Guest-AEF248198

29.10.2016 23:43:00

0
60 fps yapabilirlerdi ama o riske girmemişler. Bethesda o eski havasını da yavaştan kaybediyor gibi geliyor bana.

Persona_Non_Grata

29.10.2016 23:24:45

+2
Resmin büyük halini görebilmek için tıklayın
Orijinal boyut için tıklayın
Şşşş ses kes ,konsol aleminin kralı geliyor , son 12 gün

Chirrut Imwe

29.10.2016 23:01:28

+1
Kimde kapasite olmadığı belli IQ yerlerde sürünüyor. Verdiğim cevabida anlamıyor sonra bide hakaret ediyor. Allah akıl versin[:'(]

PHO3N1X

29.10.2016 22:53:45

+4
Kapasite yokki cevap veresin.Anca lafı ordan oraya çevir dur,laflarımı bana satmayı bile beceremiyorsun kabiliyetsiz.Neyse insanlar ne mal olduğunu biliyor zaten.Ne diye senin gibi bir çapsıza laf anlatmaya çalışıyorsam.

Metal-Gear

29.10.2016 22:53:22

0
Vay arkadaş ne güzel sohbet dönüyordu gene başladılar dalaşmaya. :D

Chirrut Imwe

29.10.2016 22:46:39

0
quote:

Orijinalden alıntı: PHO3N1X Sana troll dediklerinde bir tarafın ayrı oynuyor ama gelip burda trollüğün kralını yapıyorsun.Ben milyonların sesi olduğumumu söyledim ? Ne düşük herifsin ya,banane senin biladerinden ? Ben sana bana sebep sun diyorum,ben niye alayım şu aleti diyorum,gelmiş boş boş konuşuyorsun.Kendim zevkim için konuşacam tabi kendim için soruyorsam ahmet mehmet için mi soracam ? Ben sana niye alayım bu aleti diyorum,sebeplerimi sunuyorum sen bana milyonların beklediğini,biladerinin daha çıkmasına 1 yıl olan alet için pc'ye elini sürmeyeceğini söylüyorsun bu kadar mı basıyor kafan ? Ben sana ne için verdim o God Of War örneğini ? God Of War PC'ye mi geliyor ? Microsoft çıkıp bundan sonra her oyunumuz PC'ye gelecek diyor,buda benim o Halo'yu PC'de oynayabileceğim anlamına geliyor ? Yahu adamda gram tartışma kabiliyeti yok,okuduğunu anlama kapasitesi yok,verecek cevabı yok;anca laf çarpıtma,trolleme.Gururda yok herifte vurdukça zevk alıyor.Bak ben burda seninle tartışıyorum bana sorduğum sorunun cevabını veremeyeceksen boşuna alıntılayıp zırvalama.
Galiba sende anlama kabiliyeti yok. Bi daha oku sorduğun her sorunun cevabını almissin . Trollüge devam edeceksen et. Bana ne senin biraderinden diyorsun da bana ne senden be adam. O örneği herkes senin kafada değil diye verdim. Herkes de tam takir oyun oynayatacak PC yok ve Scorpio hayvan gibi güçlü konsol. Fiyatı gereği bi çok oyuncuyu çekecektir buna PC oyuncuları da dahil. Hala anlamakda güçlük çekiyorsan IQ testine tabii tut kendini

PHO3N1X

29.10.2016 22:02:34

+5
Sana troll dediklerinde bir tarafın ayrı oynuyor ama gelip burda trollüğün kralını yapıyorsun.Ben milyonların sesi olduğumumu söyledim ? Ne düşük herifsin ya,banane senin biladerinden ? Ben sana bana sebep sun diyorum,ben niye alayım şu aleti diyorum,gelmiş boş boş konuşuyorsun.Kendim zevkim için konuşacam tabi kendim için soruyorsam ahmet mehmet için mi soracam ? Ben sana niye alayım bu aleti diyorum,sebeplerimi sunuyorum sen bana milyonların beklediğini,biladerinin daha çıkmasına 1 yıl olan alet için pc'ye elini sürmeyeceğini söylüyorsun bu kadar mı basıyor kafan ? Ben sana ne için verdim o God Of War örneğini ? God Of War PC'ye mi geliyor ? Microsoft çıkıp bundan sonra her oyunumuz PC'ye gelecek diyor,buda benim o Halo'yu PC'de oynayabileceğim anlamına geliyor ? Yahu adamda gram tartışma kabiliyeti yok,okuduğunu anlama kapasitesi yok,verecek cevabı yok;anca laf çarpıtma,trolleme.Gururda yok herifte vurdukça zevk alıyor.Bak ben burda seninle tartışıyorum bana sorduğum sorunun cevabını veremeyeceksen boşuna alıntılayıp zırvalama.

Eeltorm

29.10.2016 22:01:43

0
DX12 ile çıksın artık oyunlar yeter yav.

Chirrut Imwe

29.10.2016 21:43:58

0
Sen bütün herkesin sesi misin? Milyonlarca PC'ye ilgi duymayan oyuncu var ve bu adamlar için Scorpio gibi bir canavar bulunmaz nimet. La benim biraderimde gtx1080 var,adam azılı PC fanı ama Scorpio dan sonra PC'ye elimi sürmem diyor napalim şimdi? Senin için God of War bir sebepse Halo da benim için ap ayrı bi sebep. Ne diyorsun sen? Adam kendini kendi zevklerini bütün oyuncularla aynı kefeye koyuyor

lostrock

29.10.2016 21:43:46

0
beğenmeyen pc toplasın bizi rahat burakın fifa mızla nba imizle mutluyuz

PHO3N1X

29.10.2016 21:24:51

+4
Laf çarpıtma olur tamamda sen cidden içine mıçıyorsun.. Sıkıntılımısın ? Ben sana ne diyorum,sen gelmiş bana XBOX satışı diyorsun. Arkadaş bana Scorpio'yu almam için neden ver diyorum,bana gelmiş saçma saçma laga luga yapıyorsun.Gerçi senide anlıyorum vereceğin bir cevabın yok.Tekrar ediyorum efendice cevap verebiliyorsan ver keyifle dinlerim.Çok iyi bir pc'ye sahibim,daha çıkışına 1 yıl olan o ilah ettiğin Scorpiodan bile daha güçlü tamam mı,peki benim bu Scorpio'yu almam için ne sebep var ? Oyunları zaten PC'ye çıkıyor yani ben neden almalıyım bu cihazı ? PS4 cephesi desen sana göre 2 oyun vardır,bana göre sadece God Of War bile o konsolu almak için bir nedendir.

Metal-Gear

29.10.2016 21:00:18

0
Açıklamalar ve gidişat hep şu anki standart konsollara olan desteğin bir sonraki nesle kadar kesilmeyeceği yönünde ama bence de standart sürümlerde gözle görülür bir gerileme olacaktır. Eğer bu gerileme yaşanırsa zaten microsoft ve sony'nin de hazır bahanesi olur, oyuncular ara nesil konsola ilgi gösterdi bizde oyuncuların isteğine göre hareket ediyoruz gibi bir bahaneyle yeni konsollara doğru tamamen kayma eğilimine geçerler. Yani söz verdikleri için illa ki her oyunu standart içinde çıkaracaklar ama araya uçurum fark açarlarsa mundar olur o oyunlar. Yani daha önce hiç ara nesil diye bir mevzu olmamıştı, o yüzden tam bir şey diyemiyorum ama bir nesilden diğer nesile geçtiğimizde nasıl ki yavaş gibi gözükse de hızlı bir şekilde bir önceki nesil konsol ölmeye başlıyorsa, bu ara nesil muhabbetinde de belki çok hızlı olmasa bile nihai sonun aynı olacağını düşünüyorum. En basitinden her sene çıkan cep telefonları, bir önceki senenin telefonunu nasıl çöp ediyor kullanıcının gözünde. Yeni ürün alacaksan son çıkanı tercih ediyorsun, herkesin son çıkana yöneldiğini gören kullanıcı da yeni ürüne geçme eğilimi gösteriyor. Firmalarda müşteri odaklı hareket ediyormuş gibi gözüküyor bu esnada ama çakallıkta üstlerine yok. Kapitalizm. XScorpio konusunda da çok iyi bir pc'ye sahip olan kullanıcı neden bu konsola ihtiyaç duyar? Kendimi ölçüyorum elimde çok iyi sistemli pc var GEOW4'ü köklenmiş grafikler, köklenmiş çözünürlükle aka aka oynadım örneğin, e şimdi bu gün scorpio çıksa illa meraktan bile alırım ama merak etmiyor olsam ve işin sırf maddi ve mantık tarafında olsam neden ihtiyaç duyayım ki diye düşünüyorum. Bu sorusunun cevabını hala verebilmiş ya da bulabilmiş değilim. Bunun cevabını konsolun gerçek dünya testlerinde yapabilecekleri ve kesinlikle fiyatı belirleyecek diyorum o yüzden. Düşün, çok iyi bir fiyatla piyasaya geliyorsun ve XO'nun daha üstü bir render kalitesi ile 4K oyun oynatıyorsun. Kesinlikle zibil gibi satar o konsol, X360 dönemini yaşatır ki temennim bu. Ama şu 4K olayını yapımcının seçeneğine bıraktık, aynı ailenin üyesi olduğu için aynı oyunu XO'ya takarsanız 1080, Scorpio'ya takarsanız 4K açılacak gibi açıklama ve haberler bu açıdan olumsuz işte. Bu düpedüz demek oluyor ki standart sürümün sunabildiği görsel kalitede çözünürlük odaklı konsol olacak. E fiyatı da uygun olmazsa PC'ye yatırım yap avantajın artsın. Yani çıkan sonuç bu, ama görelim daha 1 yıl civarı süre var, bir sürü detay çıkacak ortaya. Tüm bu olumsuz bulduğum yönleri çatır çatır tersine de dönebilir eğer ki ilk söylediğim maddedeki gibi gelirse.

Chirrut Imwe

29.10.2016 20:49:10

0
Niye troll oluyorum gardas? Doğruları söylediğim için mi?

alpalp84

29.10.2016 20:36:56

+1
O zaman troll sün.

gokhanvai

29.10.2016 20:36:42

0
Bu adamlar bizimle tşk geçiyor resmen.

Chirrut Imwe

29.10.2016 20:33:00

+1
quote:

Orijinalden alıntı: alpalp84

Gardaş sen konsol sahibimisin çok merak ediyorum. İnanmıyorumda herhangibir konsolunun olduğuna. Hatta PC de bile oyun oynadığını düşünmüyorum. Her 2 mesajından biri "Scorpio" içerikli. Görüntü kirliliği yapıyorsun.
PSN:xbossdabest80 XBL:RobiJini0711

Chirrut Imwe

29.10.2016 20:32:00

0
quote:

Orijinalden alıntı: PHO3N1X Nereye tarih oluyor ? 1 tane özel oyun olmayacak konsolu millet keyfine mi alsın anlamıyorum ki.Konsol dediğin şeyin ilk amacı özel oyunlarıdır ve alıp 7 yıl kafa rahat bir şekilde kullanmaktır 2. seçenek zaten tarih oldu,başka ne esprisi var ? Ha aptallık yapıp özel oyunları çıkarmasaydılar pc'ye şahsen düşünürdüm cihazı almayıda,ben o cihazı zaten aynı güçte olan pc'min yanına niye alayım ? Bana bir sebep sunup,açıklasana ?
Su özel oyun bahanesini bırakın artık. Xbox satmaz diyordunuz 4 aydır en büyük pazarlarda PS4'ü geride bırakıyor S Modelin çıkmasıyla. O kadar exc.diyorsunuz konsolda oynamaya değer 2 adet oyun var gerisini at çöpe gitsin. Exc. Oyunlarin hiç bi esprisi kalmadi. Artı olarak bu oyunları konsolda Xbox dan başka bi yerde oynuyamayacaginda kesin. Sorun nerde? Scorpio çıksın bak bakayım baş tacın PS4'ü,Sony baba nasıl kenara itip,tarih ediyor.

alpalp84

29.10.2016 20:25:16

0
quote:

Orijinalden alıntı: Scorpio bites a Pony Yahu bu oyunun grafikleri Fallout 4'e 10 basar ve 30 kilit çalışıyorken diğerinde 30'u görmek büyük nimet. Bu adamlar neyin kafasını yaşıyor? PRO da native 4K olucak.
Gardaş sen konsol sahibimisin çok merak ediyorum. İnanmıyorumda herhangibir konsolunun olduğuna. Hatta PC de bile oyun oynadığını düşünmüyorum. Her 2 mesajından biri "Scorpio" içerikli. Görüntü kirliliği yapıyorsun.

PHO3N1X

29.10.2016 20:05:51

+3
Nereye tarih oluyor ? 1 tane özel oyun olmayacak konsolu millet keyfine mi alsın anlamıyorum ki.Konsol dediğin şeyin ilk amacı özel oyunlarıdır ve alıp 7 yıl kafa rahat bir şekilde kullanmaktır 2. seçenek zaten tarih oldu,başka ne esprisi var ? Ha aptallık yapıp özel oyunları çıkarmasaydılar pc'ye şahsen düşünürdüm cihazı almayıda,ben o cihazı zaten aynı güçte olan pc'min yanına niye alayım ? Bana bir sebep sunup,açıklasana ?

Antiboy

29.10.2016 20:05:49

0
quote:

Orjinalden alıntı: MALTHAEL Şimdi gelirler sinematik deneyim için 30 FPS İDEAL Göz 30 FPS nin üstünü göremez zaten kem küm
geçen bf1 oynuyordum 32 fps gördüm nasıl görmüyor :D

Chirrut Imwe

29.10.2016 20:00:08

0
Ortaya çıkacak senaryoyu sana yazayım hocam . MS satışlar tavan yapsın diye her ne kadar XO'a da oyun cikartsada,Scorpio ve XO versiyonları arasında uçurum farklar sokacak. 1 yıl sonra desteği tamamen kesecek. Scorpio'nun altında kalmak istemeyen Sony oyunları PRO donanımını hedef alarak geliştirmeye başlayıp,OG PS4'e elveda edip ufakdan ufakdan PS5 için kolları sivayacaklar. Bu mesajı bookmark al. İlerde hatirlatirsin

Hoid

29.10.2016 19:59:31

0
Yenisini yapıyorlardır , bununda elini yüzünü düzeltip tekrar satışa sundular . Baktılar konsollarda bunun gibi oyun yok ekmeğimizi yiyelim demiş adamlar .

Metal-Gear

29.10.2016 19:52:17

0
Bence de çok yüzlerine bakan kalmaz artık. Sonuçta konsol alacak olanlar niye bir öncekini alsın, satışları düşer unutulur giderler hemen. Yapımcılarda etiket yapıştırır durular oyunlara Scorpio sürüm 4K gibisinden, Enhanced etiketi gibi. Yapacak birşey yok bu nesil konsollarının ömrü çok kısa oldı, Scorpio eğer X360 başarısını yakalarsa bende OX'da yaşadığım hayal kırıklığımı çok iyi atmış olurum. X360 dönemi gibi bir dönem olsun isterim.

2K

29.10.2016 19:28:43

+1
PC'de Legendary Edition sahiplerine, ücretsiz olarak verilen sürümün bu kadar pahalı fiyata satılması pek doğru değil. Üstüne izlediğim videolara baktığım zaman o kadar da uğraşmamışlar yani çok rahat yeni nesil konsollar 60 FPS verebilirler. PC tarafında modçular ile ben oyunu bu sürümden 3 kat daha iyi şekilde oynayabiliyorken Bethesda'ın çok daha çalışması lazımdı tıpkı bir Halo veya System Shock 2 remake gibi olmalıydı.

Chirrut Imwe

29.10.2016 19:05:36

0
Yahu hocam zaten Scorpio'nun gelişi ile PS4 ve XO tarih olacak bakın görün.

caneycaney

29.10.2016 19:03:24

0
adamlar 2011 de öyle bir oyun çıkardılar ki hala ekmeğini yiyorlar bu kadar uzun ekmek yiyen oyun yoktur ve oyun çok çok iyiydi 4-5 defa bitirmeme rağmen yan görevlerde farklı görevler vardı hala

Hoid

29.10.2016 18:51:45

+1
Şimdi gelirler sinematik deneyim için 30 FPS İDEAL Göz 30 FPS nin üstünü göremez zaten kem küm

İdrak İstimlak

29.10.2016 18:50:55

0
Aynen 4K TV olsaydi bir dakika dusunmez alirdim ve TV si uygun olanlar almali da. Ancak ben 5 yıldır HX800 televizyonumla gayet memnunum, yakin bir zamanda degistirmeyi de düşünmüyorum. TV dedigin, aldin mi 10 sene kullanacaksin. 3-5 efekt icin yeni bir konsol almaya gerek yok, zaten multiplatform oyunlar icin elimdeki PC bunu bana fazlasıyla sunuyor.

Guest-92A2F8722

29.10.2016 18:49:37

0
Konsollarin gucu belli , 30 fpsye şukredin.

rambocuk

29.10.2016 17:52:07

0
oyunu 30 dan 60 a çıkarmanın maliyeti iki kat güç demek

Metal-Gear

29.10.2016 17:34:28

+1
Yav işte 90p olmazda 190p olur idare et. Usta şaka bir yana yapımcıya sunulan esneklik kilit nokta aslında, az bişey daha saat hızı için, iki gram fazladan bellek için yırtınıyorlar yapımcılar. Konsola oyun yaparken optimizasyon şekli de biraz değişiyor, tek başına bağımsız modellerin yükleme esnasında bellekte sürekli tutulup oyun esnasında onun proxy okunması gibi şeyler yapımcıyı bellek ihtiyacına zorluyor. Pro'da aslında bunu vermişler, bunu bu şekilde teknik bir söyleşi şeklinde açıklamazlar, söyledikleri şey yapımcıya fazladan 1GB ram ayırdık olur böyle bir haber geldi mesela geçen. Tam da bu mesele işte, şimdi insanlar vay ben 16 GB ram takmışım bunlar 1GB belleğin hesabını mı yapıp seviniyor gibisinden yardırıyordu da anasını satim hiç yapımcının nasıl oyun geliştirdiğini, konsola oyun geliştirmenin mantığını bilmeyince böyle oluyor işte. O 1 GB fazladan ram ile herif sana çılgın detaylarda god of war 4 gibi bir oyun sunar örneğin. 100 düşmanı bir arada göstereceğiz haberi vardı mesela, al işte o 100 düşmanın proxy'lerinin saklanabileceği 1GB boyutunda bir belleği varmış meğer adamların. Ama ben o haberin geldiği günlerde 100 düşmanı imkansız sayanlara söylemiştim bellekte proxy model tutarak yapabilirler, fazladan bellek olsun yeter demiştim gene millet birbirine girmişti fanboylar manboylar havada uçuşmuştu. Haklı çıktım demeyi sevmiyorum ama çıktım işte anasını satim. Sağlamışlar yapımcıya gereken esnekliği işte heriflerin önü açılıyor, sınırları genişliyor. PC'deki kullanıcının taktığı 32 GB ram'e benzemiyor çünkü oradaki işler, developer kit üzerinde çalışırken bizim evde kullandığımız ram kullanımı ile aynı şey değil orada dönen olay. Tabi bu detayları standart PS4'e uyarlama meselesi var. Öyle ya da böyle bazı detaylardan kısacaklar, insanlar biraz Pro almaya yönelir zaman içinde bu yüzden. Yinede eti budu belli bir konsol geliyor, Scorpio çıkana kadar tekel olacağından Sony'nin istediği kadar satar bu konsol. Tutulursa da Scorpio çıktıktan sonra da satmaya devam eder. Sonra da ver elini PS5, o kadarda memnun olunacak bir şey değil bizim açımızdan biliyorum Pro ayarında bir PS4 yapsalardı, XO'da o ayarlarda olsaydı bu nesli tamamlarlardı. İlla düdükleyecekler işte ara nesil diye.

Chirrut Imwe

29.10.2016 17:14:03

0
PRO'nun şöyle bi dezavantajı var: Konsol için yamamlanmamış oyunlar yüksek donanımdan faydalanıp daha yüksek performans sunamiyor. Cihaz eski oyunları OG PS4 donanımında çalıştırıyor. Neyin kafasını yasamislarsa onuda anlamadım

LoKRazieL

29.10.2016 17:08:52

0
üfürükten efektler ekleyip sistem gereksinimlerinide optimize özürlü yaparak yüksek tutmuşlar milleti kertmeye çalışıyorlar nexusdan indirdiğiniz modlar kat ve kat optimizeli ve yüksek grafik sunar zaten konsolcular almasın bence bu oyunu

GT_55

29.10.2016 17:03:22

0
quote:

Orijinalden alıntı: d3vstator Evde konsollarin cogu olsa da, Pro icin bekleyecegim, acikcasi hem parasal acidan hem de hala bu isin mantigini anlayamadigimdan. Sabahtan beri PS3 te Skyrim oynuyorum, PC de son surumu kurulu hazir olmasina ragmen. Sence Pro yu dert edecek biri miyim?
4k tv olsa dert ederdin.

Metal-Gear

29.10.2016 17:03:20

0
Zaman içerisinde alasın gelir gibi düşünüyorum abi mesela bi last of us 2 duyurulsa Pro cezbedici hale gelir. Düşün sene şimdi last of us 2, asrın oyununun devamı geliyor Pro'da detaylar full 2K'dan downsample görüntü falan. İnsan alır la. Gerçi ben seni biliyorum standart sürümünden de hiç düşünmeden aynı zevki alırsın oyunun içeriğine önem veriyorsun başta.

İdrak İstimlak

29.10.2016 16:53:43

0
Evde konsollarin cogu olsa da, Pro icin bekleyecegim, acikcasi hem parasal acidan hem de hala bu isin mantigini anlayamadigimdan. Sabahtan beri PS3 te Skyrim oynuyorum, PC de son surumu kurulu hazir olmasina ragmen. Sence Pro yu dert edecek biri miyim?

Metal-Gear

29.10.2016 16:28:44

0
Day One'a beni yaz. Mehmet Ali abi Pro konusunda Days Gone takılıyor şimdilik. Ama bence de alacaktır er geç. God of War 4 falan çıktığında Scorpio Pony'de alacaktır diye tahmin ediyorum. Sen ve Naughty'de alır kafadan 5 tane sattı diyelim Türkiye'de. @GT_55

Jer Aders

29.10.2016 16:27:51

0
Bethesda hiç bu oyun 60fps de çalışacak dedi mi?Belki iyi port edemediler konsollara ya da hiç uğraşmadılar bilemeyiz ancak konsol sahipleri bu oyunu yeni nesil konsollarında da oynamak istediler şimdi buyursunlar iyi ya da kötü.Biraz para kazandırsınlarda firmayada TES VI yı yakın zamanda görebilerim. :D

Lord Joker.

29.10.2016 16:08:30

0
Tembelliğin bu kadarı,fiyatı ucuzlayana kadar alınmaz bu oyun

Persona_Non_Grata

29.10.2016 15:58:36

0
Yav yemişim skyrim i, şu demon souls ile dark souls u remastered yapında oynayayım.

Funder

29.10.2016 15:57:39

0
2011 yapımı bir oyun nasıl 60 fps veremez anlamıyorum. Aynısı Batman remastered için de geçerli. Gerçi arkham city 20 fps lerde sürünüyor en azından bu stabil 30 muş. Bir last of us remastered e bak birde Skyrim ve Batman'e..

Chirrut Imwe

29.10.2016 15:45:09

0
Yahu bu oyunun grafikleri Fallout 4'e 10 basar ve 30 kilit çalışıyorken diğerinde 30'u görmek büyük nimet. Bu adamlar neyin kafasını yaşıyor? PRO da native 4K olucak.

Tiny Titan

29.10.2016 15:37:26

0
Bethesdanın nasıl sorumsuz bir firma olduğu son yıllarda iyice ortaya çıkmaya başladı zaten yıllardır çağın gerisinde grafikler ve bir ton buglı glitchli oyunlar yapıp işi modculara bırakıyorlardı.Fallout 4 te falan ps2 döneminden kalma kaplamalar vardı önceden bu derece büyük oyunlar fazla yoktu ama mgs 5 witcher 3 gibi oyunlarda hem grafik hem oynanış iyi olunca insanlar anladı bethesdanın beceriksizliğini.

İdrak İstimlak

29.10.2016 15:11:41

+1
Valla para basma makinam olsa alsam ama maalesef yok. Pro ile ps4 arasindaki farklar ancak 2017 sonuna dogru cikacak oyunlarda acikca hissedilecek, su asamada ps4 kullanicilarini kizdirmak isteyeceklerini pek düşünmüyorum.

GT_55

29.10.2016 14:57:37

0
quote:

Orijinalden alıntı: d3vstator Almayi düşünmüyorum paşam, telefonu da yeniledik, sali gunu 2600 lira xperia xz ye bayilacagimiz icin Pro istesem de alamayacagim bir cihaz. Zaten hevesim de yok yeni konsola. seneye sonbaharda belki dusunebilirim, su anda alsam zaten Nintendo nun yeni konsolu ilk sirada. Pro benim icin gereksiz duruyor.
Görceğiz.

BSC Misafiri

29.10.2016 14:04:30

0
Tamamen üşengeçlik ve ucuza kaçmak bu, sadece yeni nesile port etmişler remastered bile denemez

BSC Misafiri

29.10.2016 14:04:28

+1
Artık Bethesda'ya bir altın pok yakışır.

İdrak İstimlak

29.10.2016 13:38:22

0
Almayi düşünmüyorum paşam, telefonu da yeniledik, sali gunu 2600 lira xperia xz ye bayilacagimiz icin Pro istesem de alamayacagim bir cihaz. Zaten hevesim de yok yeni konsola. seneye sonbaharda belki dusunebilirim, su anda alsam zaten Nintendo nun yeni konsolu ilk sirada. Pro benim icin gereksiz duruyor.

GT_55

29.10.2016 13:35:11

0
quote:

Orijinalden alıntı: d3vstator Bakalim PS4 Pro surumunde nasil olacak? 60 fps destegi ile gelirse super olur...
day 1 buy

Arthur_Morgan

29.10.2016 13:26:58

0
ederi bedava hocam onun. pc de kutuphaneme direk eklendi valla

MytHnfr

29.10.2016 13:23:50

+1
Aynı Bethesda Steam'in halloween indirimlerinde 90tl'lik The Evil Within'i 120tl yapıp indirim uyguladı.Şimdi düzeltilmiş tabi yazık.

deadlight54

29.10.2016 13:15:35

0
E yuh be bethesda! Ulan şu dandik optimizasyona sahip Creation Engine'i ne zaman geliştirecekler merak ediyorum. Birde Skyrim: SE $60 etmez, ederi en fazla $20. Bethesda yavaş yavaş EA'leşmeye başlıyor.

İdrak İstimlak

29.10.2016 13:00:29

0
Bakalim PS4 Pro surumunde nasil olacak? 60 fps destegi ile gelirse super olur...

BSC Misafiri

29.10.2016 12:58:40

+12
Battlefield 1 bile 60 fps o grafiklerle bu nedir arkadas ya su grafiklerle 30 fps ayip.Ugrasmamislar resmen cözünürlük arttirip iki isiklandirma al sana remaster diye para istiyolar bide saka gibi

BSC Misafiri

29.10.2016 12:51:20

0
iyiymiş :D

ReflexAction

29.10.2016 12:49:54

+2
yok artık ya 5 senelik oyun
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
The Elder Scrolls V: Skyrim ÇOKLU PLATFORM
+ TAKİBE
AL
156 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız