Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Skylanders Trap Team Tabletlere de Geliyor


       Activision Blizzard'ın oyunu Skylanders Trap Team tabletler için de piyasaya süreceğini ve bunun konsol versiyonuyla aynı anda çıkacak olan ilk Skylanders oyunu olacağını duyurdu. Oyunun tablet versiyonu konsol kalitesinde grafikleri ile aynı deneyimi sunacak ve kendi yüksek performanslı kumandası sayesinde Skylanders serisinde önemli bir teknolojik atılıma daha yol açacak.
 
    Skylanders Trap Team’in tablet versiyonu, tabletlerin teknolojik sınırlarını zorlayan canlı ve geniş ortamlarda konsol kalitesinde grafiklerle, konsol versiyonu ile aynı oynanışa dayanan macerayı sunuyor. Oyunun konsol versiyonunda olduğu gibi tüm oyuncaklar platformlar arası uyumlu olacak ve tüm yetenek ve geliştirmelerini koruyacaklar.

    Activision ayrıca Skylanders: Trap Team için yeni bir mod da duyurdu. Bu mod "Kaos" için hazırlanmış. Yapılan resmi açıklamada bu modla ilgili şu sözlere yer verildi.
 
    Tüm Skylands’in en ünlü kötü adamı İmparator Kaos onuruna hazırladığı yepyeni şeytani oyun modunu resmi olarak duyurdu! Görkemli “Kaos Doom Challenge” modumda sizin gibi ağlaşan Portal Masterler git gide zorlaşan şahsi minyonlarıma karşı o aciz Skylander ordunuzu kullanarak hayatta kalmaya çalışabileceksiniz.

Basın Bülteni

Bu haberin bağlantısı
URL
Skylanders Trap Team Platform Aksiyon Macera Activision
FIFA 15'in En Yetenekli Futbolcuları Açıklandı + Listede Bir Türk de Var Final Fantasy Type-0 HD'yi Alanlar FF 15'in Demosunu Oynayabilecek

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Skylanders Trap Team ÇOKLU PLATFORM
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız