Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Skylanders Spyro's Adventure'dan Yeni Bir Video

Bu karakterleri portallar ile oyuna ekleyebileceğiz.

     Özellikle PS2'de çıkan oyunları ile büyük beğeni toplayan Spyro, yeni oyunu Skylanders Spyro's Adventure ile oyuncuların karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Geçtiğimiz aylarda duyurusu yapılan oyunun yeni videosu ise bugün yayınlandı.
 
     Hikaye detaylarına da yer verilen bu yeni videoda asıl vurgulanan nokta ise oyunun en büyük özelliği olmuş. Daha önce de açıklandığı gibi oyunun tüm sürümlerinde özel bir aparat yer alacak ve oyunda yönlendireceğimiz karakterlerin oyuncaklarını bu aparata taktığımızda oyundaki karakter değişimini de yapabileceğiz. Üstelik her oyuncağın kendi belleği olacak. Yani 20. seviyede bıraktığınız karakteri başka bir oyuna taktığınızda aynı seviyeden devam edebileceksiniz. Üstelik bu oyuncakların multiplatform olması da oyunun en büyük özelliklerinden birisi. Yani karakterinizi ister Wii, isterseniz de PS3 sürümünde kullanabileceksiniz.
 
     Spyro’nun da aralarında bulunduğu 30’dan fazla farklı karakteri kontrol edebileceğimiz oyunun bu yeni videosuna aşağıdan göz atabilirsiniz.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Skylanders Spyro’s Adventure Platform Activision PC PS3 Xbox 360 Wii DS
Rise of Immortals'a 3D Desteği ve Sürprizler Maroon 5, Activision'a Dava Açıyor
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

5.8.2011 17:31:26

0
Arkadaş 3DS versiyonu neden bu kadar tırt anlamıyorum.hani Wii den bile daha güçlüydü bu alet.Wii versiyonuna bak 3DS versiyonuna bak oyunun...

oa454

5.8.2011 13:55:04

0
Spyro 2 Gateway to Glimmer bu serinin en iyi oyunudur kanımca. Oyundaki diyalogları anlamama rağmen hikayeyi bana öğretmişti.Her yönüyle PSone daki en iyi oyunlardan birisidir.Umarım bu da eskisini aratmaz diyeceğim ki hiç ümidim yok.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Skylanders Spyro’s Adventure ÇOKLU PLATFORM
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız