Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Sızıntı: Resident Evil 9 Açık Dünyaya Sahip Olacak!

 
 
Capcom tarafından biz oyun severlere sunulan Resident Evil serisi için yeni bir oyun yolda. Resident Evil 9 projesinden şu anda yeni sızıntılar mevcut durumda ve sızıntı içeriklerle beraber ön plana çıkan Dusk Golem, oyunun açık bir dünyaya sahip olacağını iddia ediyor.
 
Resident Evil 9, serinin en yüksek bütçeli projesi
 
 
 
Resident Evil 9 seriye yeni bir bakış atmayı hedefliyor ve uzun süredir geliştirilme aşamasında olduğu biliniyor. Birçok kaynak ise oyunun 2025 yılı içerisinde çıkış yapacağını tahmin ediyor. Bildiğiniz üzere serinin en son ana oyunu 2021 yılında piyasaya sürüldü ve bu yapım Resident Evil Village olarak karşımıza çıkıyor.
 
Geçtiğimiz Ekim ayında Dusk Golem, Discord üzerinden Resident Evil 9 ile ilgili çeşitli bilgileri sızdırdı. Burada oyunun seri tarihindeki en büyük bütçeye sahip olduğunu ve aynı zamanda seriye farklı bir boyut getirileceğini aktardı. Oyunun uzun süren geliştirme sürecine bakacak olursak elbette bu söylemi bir nevi doğru kabul edebiliriz. Bunun dışında açık dünya oynanış için RE Engine'nin gelişmiş sürümünün kullanıldığı belirtiyor.
 
Öte yandan Capcom, Aralık 2023 tarihinde Resident Evil serisinin önceki oyunlarını remake olarak günümüze tekrar ulaştırmak istediklerini bildirdi. Dolayısıyla ilerleyen süreçte yeniden yapım sürümlerini bolca göreceğiz.
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Insidergaming Resident Evil 9
Dragon's Dogma 2'nin DLC Paketleri Bu Kadarına da Pes Dedirtti GTA 6 İçin Kötü Haber: 2026 Yılına Ertelendiği Bildiriliyor
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

25.3.2024 20:24:41

0
Silent hill de böyle bir açık dünya modeli vardı sanırım. Re9da neden olmasın? Ki alası olur bence.. yeter ki o gizemi anlatılacak hikayeyi bulsunlar..

BSC Misafiri

25.3.2024 13:35:36

0
resident evile uymayacağını düşünüyorum kendi adıma ama sevdiğim için ve sevdiğim karakterde olursa oynarım .village gibi olursa yine izleyeceğim onun dışında kendim oynarım.

aykut291

25.3.2024 10:53:30

0
Yani birşeyide çöp yapmasalar olmaz.Bu seride açık dünya olucak ne metaryel var? Napıcaz yani gidipte 10 Tane köymü temizliyecez.Açık Dünya dediğin şey o 5 Tane bayrak çek 5 Tane bir noktayı temizle vs vs yıllardır yapılan aynı şeyi bize ne die sunacaklar böyle bir oyunda.

BSC Misafiri

24.3.2024 14:16:44

0
Village'da zaten yarı açık dünya tasarımı vardı ve oldukça güzel tasarlanmıştı. Open world baya iddialı. Denesinler bakalım.

BSC Misafiri

24.3.2024 11:43:58

0
Macera aramasınlar köklerine sadık kalsınlar

BSC Misafiri

23.3.2024 22:44:26

0
Umarım vr platformuna da gelir
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Oyun Haberleri (2024)
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız