Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Sızıntı: Kingdom Come Deliverance 2 Bu Yıl Çıkacak!

 
 
Geçtiğimiz günlerde yayınladığımız haberle beraber orta çağ temalı açık dünya aksiyon macera oyunu Kingdom Come: Deliverance geliştiricisi Warhorse Studios'un yeni bir oyun duyurmaya hazırlandığını aktardık. Geliştirici ekip, at üstünde bir şövalyenin yer aldığı bir gönderi içerisinde 18 Nisan yani bugün akşam saatlerinde (TSİ 21:00) yeni bir oyun duyurusunu planlanıyor.
 
Devam oyunu için heyecanlı bekleyiş sürüyor 
 
 
 
Twitter üzerinden yayınlanan gönderi içerisinde ortaya çıkan kullanıcı yorumları doğrudan Kingdom Come: Deliverance’in devam oyunu olacağını aktarıyor. Şu anda Insider Gaming sitesinde yayınlanan yeni bir habere göre, duyurulacak oyunun Kingdom Come: Deliverance 2 olacağı ve oyunun 2024 yılı içerisinde çıkış yapacağı belirtiliyor.
 
Diğer taraftan ortaya çıkan bilgilere bakacak olursak oyunun PC, PlayStation 5 ve Xbox Series X|S'te yayınlanacağını aktarabiliyoruz. 2018 yılında çıkış yapan Kingdom Come: Deliverance oyuncular tarafından bir hayli seviliyor ve devam oyunu heyecanla bekleniyordu. Şimdi ise gün içerisinde resmi bir tanıtım fragmanının ve detayların aktarılmasını bekliyoruz.
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Insidergaming Kingdom Come Deliverance 2
PlayStation Plus Kütüphanesinden Mayıs Ayında 25 Oyun Ayrılıyor Gelecek Haftanın Ücretsiz Epic Games Oyunları Sızdırıldı!
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

18.4.2024 15:58:04

0
Atmosferi çok iyi yansıtan bir oyundu ilki,bunda eksikleride giderirse herkes severek oynar.Genel kitleye yayılmak istiyorsa biraz daha akıcı olmak için adım atabilir. Keza ilk oyun ağır ilerliyordu ve bu yüzden çoğu kişi geri çekildi oyundan.

gokuba

18.4.2024 14:36:38

0
Zaten oyun krallık yolunda yarım kalmıştı, birde dövüş sistemini daha akıcı ve keyifli yapsalar efsane olurdu.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Oyun Haberleri (2024)
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız