Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Sırada Ne Var Infinity Ward? Modern Warfare 3?

Modern Warfare 2'nin çıkmasına 2 aydan az bir süre kaldı.
    Şu sıralar oyun dünyasını en çok meşgul eden yapımların başında gelen Call of Duty : Modern Warfare 2 kasım ayında raflarda ki yerini alıyor. Ancak bilirsiniz, spekülasyonlar hiç bitmez.

    Videogamer sitesi henüz Modern Warfare 2 çıkmadan, gidip Infinity Ward'ın kapısını çalmış ve sırada ki yapımları hakkında bilgi almış. Modern Warfare 3 ? Bakın yapımcı ekipten Robert Bowling konu hakkında ne yorumda bulunuyor;
 
    Hatırlarsınız temmuz ayında Gearbox Software'in patronu Randy Pitchford, Infinity Ward ekibine " Elinizde başka ne var ? Daha önce görmediğimiz birşeyi bize sunabilir misiniz?" sorusunu sormuştu. Bu konuya cevap vererek röportajına başlayan Bowling;
 
"Aslında başka birşey yapacağız. Pekala, her zaman için yeni yapımlar üretmeyi sevmişizdir. Call of Duty serisi için üretilebilecek başka birşey olmadığında bizde başka birşey yapacağız. Modern Warfare 2'yi de bu zihniyet ile geliştirdik. Bu, adının neden Modern Warfare 2 olduğunu açıklar.
 
Başka hiç bir oyunda görmediğiniz muhteşem öğeleri bu oyunda işliyoruz. Daha önce görmediğiniz single player ( tek kişilik oyuncu modu/ hikaye modu) modu özellikleri var. Kendi tarzımız ile Modern Warfare 2'ye yenilik getirdik.
 
Ama evet, aslında başka bir oyun daha yapacağız. Eğlenceli ve harika, taze ve büyük bir oyun olacak"
 
    Bu yorum üzerine, şu an bu yeni yapım üzerinde çalışılıyor mu sorularına ise Bowling şu şekilde cevap veriyor;
 
" Hayır, şu anda ekip olarak tüm yoğunluğumuzu Modern Warfare 2'ye verdik."
 
Modern Warfare 3 ???
 

"Hayır, dürüstçe söylüyorum; en ufak  bir kanıt bile yok. Önümüzde ki 3 ay boyunca şekerleme yapacağım. Uyandığımda bu konu hakkında konuşabiliriz."
 
    İlk oyuna oranla daha fazla içeriğe sahip olacak Modern Warfare 2, Infinity Ward ellerinden çıkmış taze bir IP gibi görünüyor. Peki ekibin sırada ki oyunu Call of Duty dışında bir oyun olacak mı ? Bekleyip göreceğiz.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Call of Duty : Modern Warfare 2 infinity ward yeni oyun IP
MS, Yeni Kablosuz Adaptörü Onayladı Sony'nin Bilinmeyen PS3 Planları Açığa Çıktı !

BSC Misafiri

21.8.2010 12:39:30

0
Arkadaşlar ben nichola yı güvenmiyorum O çavuş yani Sgt.Gary(roach)sanderson ölmiyebilir çünkü karşımıza kamarov çıkabilir çünküğ hiç modern warfare 2 de kamarov gözükmedi ama ben şu makarnanamıdır nedir makarovu öldürmekle sabırsızlanıyorum bu oyun son oyun Captain price emekli olup yerim Mac Tavish Soap geçecek kim bilir belkide onun yerinde devam edecez.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Call Of Duty: Modern Warfare 2
+ TAKİBE
AL
22 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız