Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Singularity'den Gravity Control Videosu


 
     Oldukça ilginç yapısı ve hikayesi ile karşımıza çıkmaya hazırlanan Singularity için yeni bir tanıtım videosu daha yayınlandı.
 
     Oyundaki en büyük yardımcımız olan Time Manipulation Device yani Zaman Manipule Cihazının yeni özelliklerini öğrenmeye devam ediyoruz. Daha önce zamanlar arası geçiş, sebep sonuç ve Impulse Power gibi güçlerini öğrenmiştik. Bugün ise oyunun Gravity Control özelliği için bir tanıtım videosu yayınlandı.
 
    Oyunun daha önce açıklanan özellikleri ile nesneleri dilediğimiz gibi hareket ettirip bazı nesneleri de geçmemiz gereken yolları açmak için manipule edebiliyorduk. Mesela kapanmış bir kapı var ve kapının altında da ezilmiş büyük bir kutu. kutuyu manipule ederek eski haline getirip kapının açılmasını sağlayabileceğiz. Gravity Control'de ise nesnelere hükmedebiliyoruz. Sabit nesneleri düşmanlara atmak dışında mesela düşmanlarımızın bize attıkları roket mermilerini geri onlara püskürtebileceğiz.
 
     Oyunun bu yeni tanıtım videosuna buradan ulaşabilirsiniz.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Singularity PS3 Xbox 360 PC FPS Activision
Japonya Aylık Donanım Satışı Rakamları Project Natal'dan Oynanış Videosu
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

On.E

6.6.2010 20:23:12

0
Bu oyundan beklentim var Haziran aynın en iyi oyunu gibi zaten katılmıyorum bu özelliğin oyunu basitleştirdiğine ayrıca yapımcı bir kere FPS konusunda sağlam bir firma Hexen,Heretic,Soldier of Fortune,Quake IV gibi oyunları yapmış bir firma her ne kadar Wolfenstein beklenenin altında kalsa da bu oyun ile kendilerini affettirebilirler..

BSC Misafiri

6.6.2010 19:30:30

0
biraz önce izledim bence bu özellik oyunu çok basitleştirmiş oyundan soğuttu beni açıkçası bu oyundan fazla bir beklentim yok
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Singularity
+ TAKİBE
AL
12 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız