Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

SimCity'de Komşuluk Nasıl İşliyor? (Video)

Bu kadar janjanlı bir şehir kurmak istiyorsanız bolca enerjiye ihtiyacınız olacak.
 
     SimCity için komşuluk ana konulu yeni bir tanıtım videosu yayınlandı. Arkadaşlarınızla şehirleriniz arasında nasıl karşılıklı çıkar kullanabileceğiniz anlatılıyor.
 
     Videoyu anlatacak olursak (İngilizce'de zorlanan okurlar için) yapım ekibinin baş tasarımcısı olan Stone Librande bizlere eşlik ediyor ve kendi kısa macerasını anlatıyor. Öncelikle bir kumarhane şehri kurduğunu görüyoruz. Kazandığı paralar yetersiz gelince bir kumarhanesini geliştirme kararı alıyor ve otel gibi geliştirmeler ekliyor. Bu ekstra gösterişli yapılar çok fazla enerji çektiği için tüm şehrin elektrik sistemi çöküyor. Daha önceden yapmış olduğu yeşil enerji kaynakları olan yel değirmenleri yetersiz olduğu için daha etkili bir sistem kurma kararı alıyor.
 
     Fakat bu tip yapıları turistlerin bulunduğu alana değil de şehrin yan bölgesini alarak oraya kurmaya karar veriyor. Orada kurmuş olduğu kömür kaynaklı enerji santrali ihtiyacını görüyor ve enerjinin şehirleri arası paylaşılabildiğini de bizlere göstermiş oluyor.
 
     Sonrasında yapım ekibinden bir başka çalışan arkadaşı ona eşlik ediyor ve diğer şehrin kontrolünü eline alıyor. Bu arada kumarhane şehrimize döndüğümüzde büyük bir suç tehlikesinin olduğunu görüyoruz çünkü koca şehirde küçücük bir polis karakolu bulunuyor. Artık enerji ihtiyacı kalmadığı için yel değirmenlerini uçurup yerine bol özellikli bir polis karakolu kuruyor.
 
     Bu arada komşu şehirdeki arkadaşının itfaiye teşkilatını kurduğunu öğreniyoruz ve araçlarıyla yardıma gelebiliyor mu diye test etmek için şehre meteor yağdırıyor.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Electronic Arts Maxis SimCity SimCity V Casino Kumarhane Komşuluk
Dishonored'ın İlk DLC'si Bugün Çıktı Yeni Metro'nun PC ve X360 Sürümleri Aynı Kalitede
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

iamburak

12.12.2012 15:45:03

-1
Resimdeki şehir Saints Row The Third oyunundaki şehri andırıyor

Tecnique

11.12.2012 19:54:00

0
Çok zevkli bir oyun olacak gibi bravo
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
SimCity
+ TAKİBE
AL
46 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız