Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Shin Megami Tensei İlk Defa Japonya Dışına Çıkıyor


     Persona, Devil Summoner ve Devil Survivor gibi oyunların ilham kaynağı olan ilk Shin Megami Tensei oyunu, tarihinde ilk defa, Japonya sınırlarından kurtuluyor.
 
     Persona 4, Catherine ve Shin Megami Tensei IV isimlerinin arkasındaki firma Atlus tarafından, Kuzey Amerika çıkışı için hazırlanan Shin Megami Tensei, 2014 yılında App Store aracılığı ile iPhone ve diğer iOS cihazlar üzerinden oynanabilir olacak. Japonya dışındaki oyuncular da sonunda Law ve Chaos arasındaki ilk savaşı yaşama şansına erişecekler.
 
     Shin Megami Tensei serisinin ilk oyununun iOS versiyonu, çok büyük değişikliklere uğramadan geliyor. Karakterlerin oyun içindeki davranışlarına göre değişen oyun dünyası, seçtiğiniz tarafa göre seçebileceğiniz askerler ve oyunun sonunun değişmesi gibi özellikler var. Tam anlamıyla bir rol yapma oyunu olan SMT, oyunculara yaklaşık 40 ile 60 saat arasında bir oyun süresi sunuyor. Hepsinden ötesi ise, Shin Megami Tensei serisinin başlangıç hikayesinin Japonya dışına ilk defa adımını atması oluyor.
 
     Shin Megami Tensei iOS sürümü 18 Mart 2014 tarihinde App Store'da, 7.99$ fiyat etiketi ile satışa çıkacak. Avrupa sürümünün de fazla gecikmeyeceğini umuyoruz.   

Bu haberin bağlantısı
URL
shin megami tensei atlus persona devil summoner iOS
Santa Monica'nın Yeni Oyunu Destiny Benzerliğinden mi İptal Edildi? CD Projekt: "The Witcher 3: Wild Hunt Verdiğiniz Paraya Değmeli"
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

Alondate

28.2.2014 13:02:15

0
Harika haber. Saçma sapan IAP'ler olmazsa ipad üzerinden çok iyi oynanır

emin-hawk

28.2.2014 11:25:34

0
Aman çok lazımdı Monster Hunter beklerken bu çıktı pehhh... :(
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız