Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Shin Megami Tensei IV Yaklaşık 50 Saat Sürecek

Shin Megami Tensei serisi özellikle konusuyla çok sayıda oyuncuyu büyülüyor

    Japon RPG oyunları denilince ilk akla gelenler arasında bulunan Shin Megami Tensei serisinin Nintendo 3DS'e özel olarak hazırlanan yeni oyunundan bazı bilgiler geldi. Açıklamalara göre oyun yaklaşık 50 saat sürecek. Bu gerçekten oldukça iyi bir süre.
 
    50 saatlik macerayı uzatmak isterseniz, ücretli indirilebilir içeriklerin de daha sonraki bir dönemde yayınlanacağını belirtelim. Bu oyunun senaryosunun serinin önceki 3 oyunuyla doğrudan bağlantısının olmayacağı söyleniyor. Buna karşın bazı göndermeler (benzer giysiler gibi) yapılabilirmiş.
 
     Lucifer'in oyunda görüneceği söyleniyor, buna karşın  Louis Cyphre'nin görünüp görünmeyeceği ise belirsizliğini koruyor. Ayrıca 3 Jack Brothers oyunda yer alacakken, yeni Jack Frost ile karşılaşacağımız da belirtiliyor.

    Shin Megami Tensei IV, 16 Temmuz'da Kuzey Amerika'da piyasaya çıkacak, buna karşın Avrupa çıkış tarihi ise henüz açıklanmadı. 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Shin Megami Tensei 4 Megami Tensei 3DS Persona JRPG
Yeni CoD, Yeni Nesil Grafik Motoruyla Geliyor! Nnooo'dan PS4 ve PS Vita'ya Yeni Bir Oyun

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Shin Megami Tensei 4
+ TAKİBE
AL
3 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız