Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Shaiya: Episode 8 İçeriği Yayınlandı

Shaiya - Episode 8 İçeriği Yayınlandı

     Aeria Games, oyuncularını Işık ve Öfke güçleri arasında süregelen devasa savaşa davet ettiği ücretsiz fantazi MMORPG’si Shaiya için uzun zamandır beklenen Episode 8 içerik güncellemesini yayınladı. Shaiya’da oyuncular solo veya grup oyununa katılıyor, çoğu büyük ve güçlü birlikler kuruyor. Bu birlikler en zorlu canavarları oyunda yenebilir ve karşı tarafı büyük savaşlarda dize getirebilir.

Episode 8 güncellemesi oyuna pek çok geliştirme ve özellik getiriyor, bazıları:

* Yetenek İyileştirmeleri: Yeni sınıf dengeleri, daha kısa yetenek kasma süreleri, kısaltılmış soğuma süreleri ve daha güçlü maksimum yetenekler.
* Yeni PvP Boss’u: Luminous Brigand, seviye 85 oyuncular için uygun ve Kanos Illium bölgesinde bekliyor. Boss’u yen ve yepyeni Işıltılı Çizme eşyasını elde et.
* Dönüşüm Sistemi: Yeni bir skill, seviye 15’den itibaren alınabilir, oyunculara savaş dalgalarında yardımcı olabilecek geçici stat yükseltmesi sağlayan eşsiz yeni bir forma girme imkanı verir.
* Efsunlama Sistemi Güncellemeleri: Kolay efsunlanabilir donanım, efsunlu donanıma gelen Zarar Azaltma ve çok daha fazlası.
* Taptaze UI Güncellemeleri: Yeni envanter & yetenek arayüzü; Bağlama, Çıkarma, Efsunlama ve Yeniden Yaratım özelliklerine envanterden kolay erişim; ve eşyaları envanterinden direkt satabilme imkanı.

     Oyuncular Shaiya’yı resmi site adresinden ücretsiz indirebilir.
 
                                                                                                               Basın Bülteni 
 
  

Bu haberin bağlantısı
URL
PC MMORPG F2P Free To Play Shaiya Aeria Games
Metal Gear Solid Usülü Soygun Star Wars: Battlefront'un Betası Saat Kaçta Kapanacak?

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Shaiya
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız