Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Shadow of Mordor'un Çıkış Tarihi Erkene Alındı


    Orta Dünya hayranlarının merakla beklediği Middle Earth: Shadow of Mordor için daha önce çıkış tarihi olarak 7 Ekim gösterilmişti. Fakat Warner Bros ile Monolith, oyunun çıkış tarihini erkene çekme kararı aldı.
 
    Yapılan açıklamalara göre oyunun konsol sürümleri, normal tarihden bir hafta önce yani 30 Eylül'de piyasaya çıkacak. Middle Earth: Shadow of Mordor'un PC sürümü ise yine eskisine nazaran daha erken bir tarihte, 2 Ekim'de çıkışını yapacak. 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
monolith warner bros the lord of the rings the hobbit middle earth shadow of mordor
Call of Duty: Advanced Warfare'daki Exoskeleton İçin Detaylı Bir Görsel Yayınlandı GTA IV Grafik Modu iCEnhancer'ın 3.0 Sürümü Yayınlandı (Video)
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

OldGamers86

26.7.2014 07:07:23

0
Hiç yoktan iyidir.

michael01

25.7.2014 19:23:55

0
THERE ONCE WASTHERE ONCE WASTHERE ONCE WASTHERE ONCE WASTHERE ONCE WASTHERE ONCE WASTHERE ONCE WASTHERE ONCE WASTHERE ONCE WASTHERE ONCE WASTHERE ONCE WASTHERE ONCE WASTHERE ONCE WASTHERE ONCE WASTHERE ONCE WASTHERE ONCE WASTHERE ONCE WASTHERE ONCE WASTHERE ONCE WASTHERE ONCE WASTHERE ONCE WASTHERE ONCE WASTHERE ONCE WASTHERE ONCE WASTHERE ONCE WASTHERE ONCE WASTHERE ONCE WASTHERE ONCE WASTHERE ONCE WASTHERE ONCE WASTHERE ONCE WASTHERE ONCE WASTHERE ONCE WASTHERE ONCE WASTHERE ONCE WASTHERE ONCE WASTHERE ONCE WASTHERE ONCE WASTHERE ONCE WASTHERE ONCE WASTHERE ONCE WASTHERE ONCE WASTHERE ONCE WAS
quote:

Orijinalden alıntı: aybakh21 Ya nedir şu captcha saçmalığı! Üyeyiz zaten kardeşim üye olurken soruyorsun şu saçma şeyi ama her mesajda da sorulmaz ki!
YORUMUN BAŞINA O ŞEYİ KOPYALA YAPIŞTIR İSTERLERSE BANLASINLAR

ellerindenoperim17

25.7.2014 17:55:17

+2
Ya nedir şu captcha saçmalığı! Üyeyiz zaten kardeşim üye olurken soruyorsun şu saçma şeyi ama her mesajda da sorulmaz ki!

BSC Misafiri

25.7.2014 17:44:53

+1
Herkes geciktirir bunlar erkene almış :D

CoreGame

25.7.2014 16:44:06

0
Zaten tahmin ediyordum cünkü e3 demolarında zaten bitirmiş gibilerdi bi görevler kalmış sanırım az bişey merakla beklediğim oyunlardan biri ihs patlamaz.

SkYHawKTR

25.7.2014 16:36:39

-1
Bayrama alsanıza mübarek :(
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Middle Earth: Shadow of Mordor ÇOKLU PLATFORM
+ TAKİBE
AL
65 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız