Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Senjou no Waltz, Switch için 13 Nisan 2023'te Japonya'da Piyasaya Çıkıyor

 
 
Idea Factory, Nintendo Switch için otome görsel romanı Senjou no Waltz'ı 13 Nisan 2023'te Japonya'da çıkaracağını duyurdu. Karakter tanıtımlarını ve oyunun altı romantik adamı için yeni yazılmış devam hikayelerini içeren özel bir kitapçık ve ayrıca yedi karakter mesaj kartı içeren sınırlı bir sürüm de mevcut olacak.
 
Senjou no Waltz, PS Vita için ilk kez 20 Kasım 2014'te Japonya'da piyasaya sürüldü.
 
Oyun açıklaması ise şu şekilde:
 
Bir gün, bir kız birdenbire her şeyini çaldırır. Memleketi, ailesi… ve karşılığında "güç" elde etti. Kendini ve değer verdiği kişileri korumak için muazzam güce sahip bir kılıcı, "lanetli sihirli kılıcı" eline aldı.
 
Artık milleti sarsacak bir güce sahip olan kızın savaş alanında yaşamaktan başka çaresi kalmamıştı. "Nirvana" olarak bilinen aşırı milliyetçi bir askeri okula gitti. Eşsiz bir okuldu, savaşta mükemmel olan erkek ve kızları bir araya getiren kendi başına bir ülkeydi. Burada kız birçok farklı insanla tanışır ve derin bağlar kurmaya başlar. Ayrıca ait olduğu yeri, dünyada kaybettiğinden emin olduğu bir yeri keşfetmeye başlar. 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu Senjou no Waltz Switch görsel roman
King, Crash Bandicoot Mobil Oyununu Sona Erdiriyor Temirana Koku no Tsuiteru Hime to Tsuitenai Kishidan, 27 Nisan 2023'te Japonya'da Çıkış Yapıyor

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız