Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Şehir Kurma Oyunu Fabledom, PC için Duyuruldu

 
 
Yayıncı Dear Villagers ve geliştirici Grenaa Games, Steam üzerinden PC için çıkış yapacak olan peri masalı krallığı temalı şehir kurma oyunu Fabledom'u duyurdu. Oyun bu baharda Erken Erişim yayınlanacak. 
 
Rahatlatıcı bir şehir kurma deneyimi 
 
 
 
Masalların gerçeğe dönüştüğü tuhaf bir dünyada geçen bu oyunda temel amacımız köyümüzün büyümesine tanık olmak olacak. Bunu yapmak için de vatandaşlarım ile yakından ilgilenerek onların hayatlarına dokunacak, komşu krallıklarla ilişkilerimizi yönetecek, krallıkların yükselişini ve düşüşüne şahit olacağız.
 
Kurduğumuz yapıların önem arz ettiği Fabledom, Foundation, Kingdoms and Castles ve The Settlers gibi oyunlardan ilham alıyor. Grenaa Games'in kurucusu ve oyun tasarımcısı Max Nielsen bir basın açıklamasında oyun hakkında şunları söylüyor:
 
"Fabledom ile sadece şehir kurmayacak ayrıca peri masallarına giriş yapacaksınız. Bu yapım ile oyunculara rahatlatıcı ve eğlenceli bir yapı sunacağız. Oyun içerisinde her oyuncuya hitap eden derinlik ve ilgi çekici görseller de yer alacak. Fabledom bu yıl piyasaya çıkış yapacak ve bu oyun içerisinde yaratacağınız krallıkları görmek beni fazlasıyla heyecanlandırıyor!"
 
 
Duyuru fragmanı
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu Fabledom şehir kurma
Aksiyon Macera Oyunu Shoulders of Giants'ın Çıkış Tarihi Açıklandı Roguelike Aksiyon Oyunu Blade Assault'un Konsol Çıkış Tarihi Açıklandı

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız