Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Sea of Thieves’den Yeni Bir Video

Sea of Thieves
 
   Oyun piyasasında pek fazla korsan temalı oyunu yok aslında Sid Meier's Pirates ve Assassin's Creed IV: Black Flag dışında korsan temasını oldukça iyi işleyen yapımlar belki de bir elin parmaklarını geçmezler.
 
   Sea of Thieves ise korsan temasını bizlere hem online altyapı ile hem de Co-op olarak oldukça iyi bir şekilde yansıtacağını düşünüyoruz. Uzun süredir geliştirilen bu yapım hem Xbox One hem de PC kullanıcıları için oldukça güzel şeyler vaat ettikleri de bir gerçek.
 
   Yapımcı Rare uzun süredir Youtube’den Sea of Thieves hakkında kendileri videolar yayınlıyorlardı. Bu gün yayınlanan videoda ise oyunun görsel yönüne değinmiş durumdalar.
 
   Görsellik üzerine özellikle denizlerin oldukça güzel göründüğü bir gerçek ama yapımcı firma yayınladığı video da en çok top atışlarının gemimize verdiği hasar ve o hasarın görsel görüntülerine odaklanıyoruz.
 
   Xbox Play Anywhere destekli Sea of Thieves, 2017 yılında Xbox One ve PC için çıkışını gerçekleştirecek.

Bu haberin bağlantısı
URL
sea of thieves rare microsoft pc xbox one korsancılık aksiyon online multiplayer
Efsaneler Haritası Paramanya’da Gears of War 4, Xbox One'da Ön Yüklemeye Açıldı
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

fuatX

29.9.2016 05:08:59

0
Age of pirates i bilmez tabi yeni nesil gider ubisoftun yaptığı dandik oyunu korsan oyunu diye oynar. Piyasada adam akıllı gladyatör, korsan, orta çağ açık dünya oyunu sayısı 0 (warband hariç oda 2010 yapımı bizimkiler hala ekmeğini yeme peşinde)

Xientina

29.9.2016 02:19:42

0
Gerçekten çok acayip bi yapım geliyor yapılıyor olmasını geçtim fikri bile oldukça değişik ve hoş umarım oyunun rekabet olayını güzel ayarlar da uzun soluklu bir oyun olur.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Sea of Thieves
+ TAKİBE
AL
11 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız