Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Scribblenauts Yapımcısının Yeni Oyunu Bu Ay Duyuruluyor


       Geçtiğimiz aylarda duyurulan yeni bağış toplama sistemi Fig, şu an için sadece Rock Band geliştiricisi Harmonix ekibi tarafından kullanılmakta. Dün yapılan bir duyuruyla bu durumun değişeceği açıklandı. Daha önce Scribblenauts ve Drawn to Life gibi yapımların altına imzasını atan 5th Cell, Fig sistemini kullanarak yeni bir IP geliştireceğini duyurdu.
 
       5th Cell'in CEO'su henüz hakkında herhangi bir bilgi bulunmayan yapım için oyunun yeni oynanış mekanikleri sunacağını ve diğer hiçbir oyunlara benzemeyen bir evrende geçeceğini söyledi.
 
       Şimdilik ismini bilmediğimiz oyun 21 Ekim'de Fig'teki yerini alacak. 5th Cell ekibinin son oyununun 2012 yılında Wii U'ya çıkan Scribblenauts Unlimited olduğunu hatırlatalım. Bahsettiğimiz yapım Fig'teki yerini aldığında sizlere aktaracağız. 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak gamespot.com nintendo wii u warner bros 3ds 5th cell scribblenauts scribblenauts unlimited
The Stanley Parable Yapımcısı Yeni Bir Bağımsız Oyun Stüdyosu Kurdu Steam Atölye'de Türk Oyuncular Tarafından Üretilen İçerikler Oylarınızı Bekliyor

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Scribblenauts Unlimited
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız