Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Scalebound'ın İptali "Xbox Oyuncuları için Daha İyi" - Phil Spencer

 
   Xbox patronu Phil Spencer, Xbox One ile Windows 10'a çıkmasını beklediğimiz ancak dün gece iptali verilen Scalebound hakkında yorumda bulundu.
 
   Phil Spencer, twitter aracılığıyla bunun "zor" bir karar olduğunu ancak uzun vadede Xbox oyuncuları için daha iyi olduğuna inandıklarını ekledi. Phil Spencer ayrıca 2017 oyun listesine olan güvenini de belirtti.
 

   Scalebound iptali hakkında Microsoft da, açıklamasında 2017 oyunları için yorumda bulunmuştu.
 
"Dikkatli bir şekilde üzerine düşünüldükten sonra Microsoft Studios, Scalebound'ın üretimini sonlandırma kararı aldı. Halo Wars 2, Crackdown 3, State of Decay 2, Sea of Thieves ve diğer harika deneyimler dahil olmak üzere bu yıl hayranlarımıza muhteşem bir oyun listesi sunmak için sıkı bir şekilde çalışıyoruz."
 
   Platinum Games ise resmi sitesi üzerinden üzülerek oyunun sonlandırıldığını açıkladı.
 
   Scalebound ile birlikte E3 2014'te duyurulan bir Microsoft oyunu daha iptal edilmiş oldu. Daha öncesinde Fable Legends oyunu da iptal edilmiş ve stüdyo kapatılmıştı. Bu iki oyun dışında yine E3 2014'te duyurulan Project Spark resmi olarak sonlandırıldı ve Phantom Dust'ın da geliştirilmesi durdurulmuştu. 

Bu haberin bağlantısı
URL
Xbox One Microsoft Konsol Next gen Xbox TV Kinect
Sony, Buzul Beyazı PS4 Slim Modeli Duyurdu Tales of Berseria Demosu PS4 için Çıkış Yaptı [Güncelleme]
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

Project Scorpio

13.1.2017 23:09:37

+5
3 mü? Titanfall Battlefield 4 ve Hardline NFS FIFA NHL UFC NBA LIVE Mass Effect 1-2-3 Mirror's Edge 1-2 Starwars Battlefront SSX Unravel Dragon Age Plants & Zombies 1-2 Dead Space diye uzayıp gidiyor...

veterangamer

13.1.2017 22:06:21

+1
Ea access de 3 tane oyun var adam gıbı onlarıda tanesını kardeslıkle max 20 lıradan almayanı dövuyorlar.

Zhongli

12.1.2017 23:53:14

+1
quote:

Orijinalden alıntı: venomstr State of Decay sıradan bir indie oyun. Neyin kafasını yaşıyonuz la? İnsan State of Decay'ı oyun listesine yazmaya utanır.
Sadece State of Decay'mı hepsi çöp elle tutulur bi Scalebound vardı zaten, diğer hepsini iptal edip Scalebound'u iptal etmeseler eminim daha çok sevinirdi insanlar xbox one sahibiyim bi yandan seviniyorum geri kalmasına yoksa EA Access diye bişey olmazdı. PS4 alıp ea access'den oynadığım oyunları parayla satın almış olmayı düşünemiyorum bile

esmerbuyucu

12.1.2017 19:37:10

+1
E3 2014 trailerında güzel duruyordu. Sonradan itici yapmışlar. İlk hali aşağıda.

VETERINARY

12.1.2017 13:49:45

+2

İdrak İstimlak

12.1.2017 07:50:18

+4
Velet diyene bak, yalanını uzattıkça uzatıyorsun. Yalanının ortaya çıkması moralini o kadar bozmuş ki kontrolünü kaybetmişsin. Tipik Türk xboyu...

ClaymoreCountry

12.1.2017 07:22:35

+2
Birşeye sığındığım falan yok sen uzatıyorsun yok yalan yok şu bu diye biraz fanboyluğu bırakıp gerçeklere bakmalısın. Küçük veled gibi uzatma burda sen kalabalık yapıyosun.

Venomstr

12.1.2017 07:00:17

+4
State of Decay sıradan bir indie oyun. Neyin kafasını yaşıyonuz la? İnsan State of Decay'ı oyun listesine yazmaya utanır.

Dimwit

12.1.2017 02:02:23

0
quote:

Orjinalden alıntı: BSC Misafiri
quote:

Orjinalden alıntı: Dimwit
quote:

Orjinalden alıntı: BSC Misafiri
quote:

Orjinalden alıntı: BSC Misafiri Sony harika oyun diye plusta çöpleri kakalıyo bunlarda indie seviyesinde oyunları harika deneyim diye yutturmaya çalışıyo daha neler göreceğiz acaba, fanboy kavgaları başlar birazdan farkında değiller iki firmanında oyuncuları kandırdığının komik baya
beleş oyun istiyosan git pcde korsan oyna. ama unutma, ömrün boyunca bi gow serisi, uc serisi, the last of us, heavy rain, bloodborne, ico, shadow of colossus, the last guardian, until dawn vb. efsaneleri asla oynayamıcaksın.
Niye oynayamayalım ya la? Mülakatla mı dağıtıyorlar bu konsolları? Ekran kartımı satsam ikinci elden iki üç tane PS4 alırım ki ilk çıktığı ay sadece exc.'lerini oynamak için almıştım zaten. İyi bir oyun PC'si toplamaya bütçesi yeten herkes canı isterse PS4 alabilecek bütçeye de sahiptir merak etme. Ayrıca ''efsane'' diye saydığın oyunların yanına Until Dawn'ı koyarak konsolun exc. oyunlarına en büyük hakareti sen etmişsin. Team Ico until dawn ile oyunlarının aynı cümlede yazıldığını görse kahrından ağlar herhalde, saydığın oyunların yarısını oynadığında gel öyle konuşalım...
sen bu saydığım oyunları anca plus beleş verdiği vakit oynarsın fakir seni.
Serin hikaye birader, şimdi klavyenle birlikte bu forumdan yürüyerek uzaklaş, temiz hava al.

Dimwit

12.1.2017 01:49:27

0
quote:

Orjinalden alıntı: venomstr <blockquote class="quote"><i>quote:</i><br><br>Orijinalden alıntı: Dimwit <b><a id="ed123180400de" style="color:red" href="#" onclick="return toggle('d123180400d')"><br><img src="https://icon.donanimhaber.com/quote-goster.png" border="0"><br></a></b><div id="d123180400d" style="display:none;"><blockquote class="quote"><i>quote:</i><br><br>Orjinalden alıntı: BSC Misafiri <blockquote class="quote"><i>quote:</i><br><br>Orjinalden alıntı: BSC Misafiri Sony harika oyun diye plusta çöpleri kakalıyo bunlarda indie seviyesinde oyunları harika deneyim diye yutturmaya çalışıyo daha neler göreceğiz acaba, fanboy kavgaları başlar birazdan farkında değiller iki firmanında oyuncuları kandırdığının komik baya</blockquote> beleş oyun istiyosan git pcde korsan oyna. ama unutma, ömrün boyunca bi gow serisi, uc serisi, the last of us, heavy rain, bloodborne, ico, shadow of colossus, the last guardian, until dawn vb. efsaneleri asla oynayamıcaksın.</blockquote></div> Niye oynayamayalım ya la? Mülakatla mı dağıtıyorlar bu konsolları? Ekran kartımı satsam ikinci elden iki üç tane PS4 alırım ki ilk çıktığı ay sadece exc.'lerini oynamak için almıştım zaten. İyi bir oyun PC'si toplamaya bütçesi yeten herkes canı isterse PS4 alabilecek bütçeye de sahiptir merak etme. Ayrıca ''efsane'' diye saydığın oyunların yanına Until Dawn'ı koyarak konsolun exc. oyunlarına en büyük hakareti sen etmişsin. Team Ico until dawn ile oyunlarının aynı cümlede yazıldığını görse kahrından ağlar herhalde, saydığın oyunların yarısını oynadığında gel öyle konuşalım... </blockquote> Trolleyeceksin diye saçmalamanın lüzumu yok. Until Dawn harika oyundur. Ucube gibi Troll mesajlarınızı görmek zorunda mıyız?
Mesajlarımı görmek istemiyorsan engelleyebilirsin canım arkadaşım. Yazdıklarımı troll olarak algıladıysan o da senin talihsizliğin. Arkadaş Until Dawn'a ''güzel'' ya da ''harika '' demedi yanlış okumadıysam. ''Efsane'' terimini kullandı. Güzel bir oyun ama gerçekten ''efsane'' olduğunu düşünüyorsan o kelimenin anlamının içini güzelce boşaltmışsınız demektir bu, hele hele shadow of colossus gibi bir oyunla aynı kefeye koyuyorsan da o da senin ayrı bir talihsizliğin... Sağa sola ''ucube'' gibi kelimelerini saçmadan iki kere oku o yazımda ne demek istediğimi. İki satır yazım neden bu kadar gücüne gidip de saldırmana sebep oldu anlam veremedim... Neyse, boşver sen benim ''ucube'' fikirlerimi. Senin de fikrine saygım sonsuz!

veterangamer

12.1.2017 00:25:43

+2
Sanırım oyun dünyasındaki en itici baş karakterler arasında ilk 5 e rahat girer. Platinum games ve phil bunu başarmışlar tebrikler...
Resmin büyük halini görebilmek için tıklayın
Orijinal boyut için tıklayın

Dictattor

12.1.2017 00:01:19

+1
quote:

Orijinalden alıntı: Survival State of decay 2 mi? İlk oyun çok sevildi sanırsam Yalan yok gece sneak olayı güzeldi ama abi dövüş mekanikleri buglar ve ÜBER GENİŞ MAPI ile benim gözümde çöpten başka bir şey değil. Ne hikaye nede başka birşey var. Spencer denen eleman ayyaş sanırım
Ayyaş değil Sony Fanboy. Ki Sony'den birini çıkıp çökertme planıyla sabotajlayarak bu kadar rezilliğe her gün imza atması mümkün değil. Özellikle Türkiye de Xbone tuzağına düşene her öğün gastrit yapan iki gelişme var; dolar yükselişi, başlığında microsoft geçen rezillik haberleri.

Survival

11.1.2017 23:22:05

+2
State of decay 2 mi? İlk oyun çok sevildi sanırsam Yalan yok gece sneak olayı güzeldi ama abi dövüş mekanikleri buglar ve ÜBER GENİŞ MAPI ile benim gözümde çöpten başka bir şey değil. Ne hikaye nede başka birşey var. Spencer denen eleman ayyaş sanırım

İdrak İstimlak

11.1.2017 23:15:55

+3
Ya sen ne gereksiz bir yalamciymissin. İlk mesajında üç aylık psn ücreti ı bir aylık ücret olarak lanse edip, aslında live ücretinin fazla olduğunu gösterince kıvırdin hemen, neymiş 1 liraymış. Sığındığı şeye bak zavallının, şimdi git uza csgo mu oynuyorsun, bf1 mi burada kalabalık yapma.

ClaymoreCountry

11.1.2017 23:11:29

+1
Yalan bilgi falan yok,sen alzhemier oldun galiba yaş da ilerlemiş,hala seni cebimden çıkarırım diyor tamam çıkarırsın hadi eyvallah. Bizim 1 liraya aldığımız 1 aylık üyeliği,siz 20 liraya ve 57 liraya alıyorsunuz.

İdrak İstimlak

11.1.2017 23:09:21

+3
Yalandan palavra bilgilerle uzatan sensin, muhtemelen sen daha portakalda vitaminken ben 80'li yılların başında oyun oynuyordum, senin gibi 30 tanesini cebimden çıkartacak kadar bilgim vardır, rahat ol sen. Önce forumda fanatikligini kendinize i? bellediginiz şu saçma yalan ve dolan dolu propaganda işlerini terk edin, ondan sonra millete uzatmayın deyin.

SerKomiser Ziver Bey

11.1.2017 23:07:08

0
beyler boşa kalk kırmaya gerek yok isteyen istediğini alsın istediğini oynasın burada kendinizi yormayın kalp kırmayın boşverin

ClaymoreCountry

11.1.2017 23:05:39

+1
Yav madem işin var gücün var gelip burda benle saçma saçma tartışma ya git işine o zaman arkadaşım. Yaş olarak büyük olman normal bişey de bilgi olarak hiç sanmıyorum. Ha istersen xbox live profilime bir bak kaç yıldır live dayım veya psn hesabıma Da bakabilirsin.Daha uzatmazsak sevinirim.

İdrak İstimlak

11.1.2017 23:00:57

+3
Yahu yasin kac, basın kaç, oyun deneyimin ne? Oyun dünyası ile son beş-on yılda tanışmış biri olarak, yanımdan dahi geçemezsin. Bu arada işimiz de var Allah'a şükür, gücümüz de, senin gibi baba parası ile hayatını idame ettirmeye çalışan biri değilim.

ClaymoreCountry

11.1.2017 22:57:45

+1
O zaman benim senle hiç tartışmamam gerekiyor Ss lerime bakabilirsin işsiz çocuk. Daha fazla yazmazsan sevinirim senin gibi her saatim oyun değil benim.

İdrak İstimlak

11.1.2017 22:56:09

+2
Cidden boş ötesi birisin, benim hangi platformda, hangi şartlarda oynadığımı nereden biliyorsun? İmam Gazali ne güzel demiş; "Cahillerle tartışmayın, zira ben hiç yenemedim" Bir de 4K da oynamışmı?, palavraya gel...

ClaymoreCountry

11.1.2017 22:36:22

+1
Hahaha sen tam işsiz çıktın ya senin o 30fps leş oynadığın arkham knightı ben 4K oynuyorum dostum,ve biraz bilgin olsaydı CS go için 80 saatin nekadar az bir saat olduğunu anlardın.Bu arada playstationın bütün exclerini oynamış biri olarak söylüyorum exc. Olmasa konsol bir halta yaramaz.Online sisteminden sesine kadar leş.

BSC Misafiri

11.1.2017 22:30:57

+1
Microsoft gerçekten rezil bir politika izliyor. Xbone PS3'ün yarısı kadar başarılı olamadı. Oyunları iptal edip pc'ye falan çıkardılar çabucak pes etti. Oysa PS3 zor günlerinde kaliteli oyunlarıyla yükselişe geçmişti ve Blu ray'ı oyun dünyasına kazandırdı. Artık Microsoft bile Blu ray kullanıyor. PS4'e yaklaşamadılar ve tebrik ettiler. İki firma arasında dağlar kadar tecrübe farkı var... Scorpio da xbone gibi geç duyurulup pahalı olacak. 3k verip yanacak mı, yapımcılar destek verecek mi belirsiz..

Guest-E87629FD5

11.1.2017 22:29:24

+2
quote:

Orijinalden alıntı: d3vstator Neden Xbox fanatiklerinin böyle olduğunun güzel bir cevabısın. Hadi bakalım sana da hayırlı akşamlar...
Abi seni bunlar nasıl buluyor anlamıyorum. İnsan değil başka canlı olsa bile utanırdı. Xbox fanları çok garip lan :)))

İdrak İstimlak

11.1.2017 22:26:37

+3
Neden Xbox fanatiklerinin böyle olduğunun güzel bir cevabısın. Hadi bakalım sana da hayırlı akşamlar... Bu arada 4000 liralık PC ile hangi yaş grubunda rakiplerle 81 saat harcadın merak ettim bak?
Resmin büyük halini görebilmek için tıklayın
Orijinal boyut için tıklayın

SerKomiser Ziver Bey

11.1.2017 22:25:32

+1
Black friday kampanyası ile 1 tl ye 30 gün gold aldım sonra ocak ayında yine 1 liraya oldu aldım dün heabımda gezerken bir baktım yine 1 lira 3 tl ye 3 ay aldım ve bir çok yerde yıllık olarak 110–120 arası bulunabiliyor

ClaymoreCountry

11.1.2017 22:25:03

+1
4000 tl lik master race varken 30fps lik konsolun 2.sini almama gerek yok.Ayrıca evet yanlış bilgi vermişim 1 tl ye almıştık biz kış indirimlerinde kusura bakma.

İdrak İstimlak

11.1.2017 22:21:34

+3
İnsan da azıcık utanma olur değil mi, önce yalan yanlış bilgilerle foruma bilgi almak, insanların fikirlerini okumak için gelenleri kandırdın, sonra bana saldırmaya kalktın ama kendi haline ve kullandığın Live'ın ücretlerine bakmayı unuttun. İnsan kusura bakmayın yanlış bilgi vermişim, doğrusu budur deme erdemine sahip olmalı, kullandığı ve ikincisini alamadığı için evindeki bir plastik parçasının esiri olmamalı.

ClaymoreCountry

11.1.2017 22:18:10

+1
Facebookuma girip profilimi mi gezdin işsiz seni yol al ya hadi.

Project Scorpio

11.1.2017 22:17:12

+2
quote:

Orijinalden alıntı: darkdogan Su Sony fani bebelere sesleniyorum.Birkere kimse bu saatten sonra ex oyunlara bakarak konsol almıyor. Oyle olsa ne pro çıkardı. Ne de daha 1080p 60 fps standartini yakalamadan 4 k icin gereksiz kasilan konsol firmalari gereksiz erken atılım yaptı. Bu acidan DONANIM olarak ve ex oyunlarin cok bişey ifade etmedigi donemleri gordugumuz su donemlerde MS ezici hatta delici bir konsol cikaracaktir piyasaya.Eski xbox 360 kullanicisi olarak bu tekel Sony giydirmeleri ve rezil online altyapisindansa MS u hem donanim hemde online sahane altyapısı için destekliyorum.Hicbir konsolunda FANI değilim.
Kardeş iyi kapak yapmışsın. Pro ya özel oyun çıkmayacak ama bunların hepsi oyunları sırf daha iyi grafikte oynamak için Pro alıyor bu demek oluyor ki ex lere değil grafiğe önem veriyorlar ama grafiğin babasını Scorpio verecek haberleri yok

Nalettin

11.1.2017 22:15:42

+1
quote:

Orjinalden alıntı: boye585858 Hocam playstation ın veled tayfası (herkes değill) beni benden alıyor forumda bunlara ayar vermekten dilimizde tüy bitti. 1 oyun iptal edildi diye yerden yere vururlar ama 57 lira keriz gibi 1 aylık plus alırlar.
Aman paşam zam mı geldi? 57 liraya 3 aylık keriz oluyoruz yahu..

İdrak İstimlak

11.1.2017 22:06:04

+2
quote:

Orijinalden alıntı: boye585858 İndirim döneminde 1 liraya aylık gold alıyorum koçum sen 20 lira verirken.Sen veled tayfanla bf4 oyna hadi bakıyım.
Yahu ayarını(!) aldın hala konuşuyorsun, azıcık dürüst olun, en azından kendinize. Bu arada BF4 oynayan muhtemelen sensindir, benim oynadığım oyunları tanıyan arkadaşlar bilir küçük kardeşim!.. Bir ayar daha verip mesajımı editleyeyim...
Resmin büyük halini görebilmek için tıklayın
Orijinal boyut için tıklayın

ClaymoreCountry

11.1.2017 22:00:39

+1
İndirim döneminde 1 liraya aylık gold alıyorum koçum sen 20 lira verirken.Sen veled tayfanla bf4 oyna hadi bakıyım.

İdrak İstimlak

11.1.2017 21:52:18

+2
quote:

Orijinalden alıntı: boye585858 Hocam playstation ın veled tayfası (herkes değill) beni benden alıyor forumda bunlara ayar vermekten dilimizde tüy bitti. 1 oyun iptal edildi diye yerden yere vururlar ama 57 lira keriz gibi 1 aylık plus alırlar.
Aklın sıra ayarı veriyorsun millete ama sen şu ayarını al köşene geç küçük kardeşim... Bu arada resimlerden, senin deyiminle kimin keriz olduğu anlaşılıyor...
Resmin büyük halini görebilmek için tıklayın
Orijinal boyut için tıklayın
Resmin büyük halini görebilmek için tıklayın
Orijinal boyut için tıklayın

SerKomiser Ziver Bey

11.1.2017 21:26:13

0
ya istedikleri gibi algılıyorlar. Bizler de kendimizi şartlandırır x kötü y iyi dersek öyle yazar geçeriz ama tarafsız düşününce gerçekler de görünüyor.

ClaymoreCountry

11.1.2017 21:19:51

0
Hocam playstation ın veled tayfası (herkes değill) beni benden alıyor forumda bunlara ayar vermekten dilimizde tüy bitti. 1 oyun iptal edildi diye yerden yere vururlar ama 57 lira keriz gibi 1 aylık plus alırlar.

darkdogan

11.1.2017 20:52:35

+4
Su Sony fani bebelere sesleniyorum.Birkere kimse bu saatten sonra ex oyunlara bakarak konsol almıyor. Oyle olsa ne pro çıkardı. Ne de daha 1080p 60 fps standartini yakalamadan 4 k icin gereksiz kasilan konsol firmalari gereksiz erken atılım yaptı. Bu acidan DONANIM olarak ve ex oyunlarin cok bişey ifade etmedigi donemleri gordugumuz su donemlerde MS ezici hatta delici bir konsol cikaracaktir piyasaya.Eski xbox 360 kullanicisi olarak bu tekel Sony giydirmeleri ve rezil online altyapisindansa MS u hem donanim hemde online sahane altyapısı için destekliyorum.Hicbir konsolunda FANI değilim.

SerKomiser Ziver Bey

11.1.2017 20:45:21

+1
şimdi bende belki tek ps4 kullansam yok aga ne sesi derdim ama ciddi ciddi diyorum kurun ps4 ile xbox one yan yana ikisinin de hatta pro s slim filan değil yarı parlak mat olan modelleri 1. açın fifa 17 girin online oyuna bakın fan sesi hangisinde çok 2. alın dinlenme modunda 1 adet de oyun indirin bakın dinlenme modunda hangi cihazın fan devri yüksek 3.açın iki cihazı da aynı ağa bağlayın hatta modeme vs reset atın diğer cihazları kapayın önce ps4 de bir aynı oyunu indirmeye başlayın 5 dakika tutun kaç mb inecek sonra xbox da yapın gerçi direkt indirme hızları da yazıyor ama neyse. hani online oyun oynarken düşme durumuna girmiyorum bile hadi ısınma durumunda fan en üst devire çıkıyor filan es geçelim kuzenimin slim batman oynarken ısıdan kapandı bunu ne yapacaz ? ama ps4 de e kötü demiyorum ex oyunlar çok türkçe seslendirme yapıyor güzel işleri var onları asla görmezden gelmem ama burada 1 oyun iptal edildi diye laf diyenler de bu eksiklikleri görmezden gelirse :D yorumlarını okumaya bile gerek yok güler geçerim. ps formunda ramested den cigerim soldu yazan arkadaşlar xb formunda xb laf atıyorlar :D adamlar forza 6 kodu dağıttı 250 liralık oyunu verdiler ama bunu kimse söylemiyor 1 ay önce us xb hesabı olanlar geriye dönük uyumluluga gelen 1 oyunu ücretsiz aldılar bunları da görmezden gelmeyin.

ClaymoreCountry

11.1.2017 20:34:53

0
Usta ps4 resmen yanıyor cihaz seside cabası oyun oynarken çok rahatsız ediyor,one mis gibi.

Quattro

11.1.2017 20:32:15

+2
"Hayırda hayır vardır." - Phil Bahçeli

SerKomiser Ziver Bey

11.1.2017 20:13:12

+1
gönderdim garantiyede hatta etrafı kapalı filan dediler direkt sehpaya kurdum ama özellikle online oyunda planetside2 tarzı oyunlarda coşuyor fan şimdi toz deseler işim bitince ünü bile örtüyorum tozlanıp uğraştırmasın dile konsol ilk modellerden yarı parlak yarı mat onların genelinde var galiba tv sesi çok açık değilse baya duyuluyor

PlayforFun

11.1.2017 20:05:44

+1
quote:

Orijinalden alıntı: SerKomiser Ziver Bey işte yazdığın mesajdan nasıl fan oldugun belli oluyor isteyen istediğine bahane uydurabiliyor o indirme videosunu ps4 de yapsan yada slim de bakalım nasıl indiyor he ? işinize geldiği gibi savunun sanki para veriyor size bende ps4 sahibiyim ama ne gerek bu kadar boşa savunmalara arkadaş cihaz yüksek ses çıkartıyor aynı 7 sene önce ki masa üstümün fanı gibi neymiş kulaklık tak arkadaş belki kulaklık takmayı sevmiyorum. bu 1750 mah bataryalı telefona kötü diyen adama powerbank al onla dolaş demekten farksız ha bu üslup ile de seni ciddiye almam kusura bakma. sizin bu sorunlara yazdıklarınıza karşılık xbox one kullananlar da ex. yoksa diğer oyunları oynayın der senin verdiğin cevap ile hiçbir farkı yok .
Yahu fan sesini nasıl duyuyorsun? Senin cihaz arızalı olmasın?

SerKomiser Ziver Bey

11.1.2017 20:00:47

+1
işte yazdığın mesajdan nasıl fan oldugun belli oluyor isteyen istediğine bahane uydurabiliyor o indirme videosunu ps4 de yapsan yada slim de bakalım nasıl indiyor he ? işinize geldiği gibi savunun sanki para veriyor size bende ps4 sahibiyim ama ne gerek bu kadar boşa savunmalara arkadaş cihaz yüksek ses çıkartıyor aynı 7 sene önce ki masa üstümün fanı gibi neymiş kulaklık tak arkadaş belki kulaklık takmayı sevmiyorum. bu 1750 mah bataryalı telefona kötü diyen adama powerbank al onla dolaş demekten farksız ha bu üslup ile de seni ciddiye almam kusura bakma. sizin bu sorunlara yazdıklarınıza karşılık xbox one kullananlar da ex. yoksa diğer oyunları oynayın der senin verdiğin cevap ile hiçbir farkı yok .

Chirrut Imwe

11.1.2017 19:50:25

+6
PS1-PS2 döneminde hic böyle seyler olmadi,sadece PS2'nin Satis rakamlarina güvenerek,PS3'ü 600€ dan satisa sunup,"ikincisi ise girin, bizim konsolumuz Elite kesim icindir" dedi. Vita'nin kücük ve asiri pahali,sadece Sony'nin MC Ile calismasi mesela,Sony'nin bir melek oldugunun ispatidir Nintendo,Sony'nin asla rakibi olamaz. MS bu isden elini ayagini cekerse Sony sizin donunuza göz diker hos cekilselerdi Scorpio'yu cikartmazlardi amma siz Hala cekilecek diye hayallerinizi yasamaya devam edin

alpalp84

11.1.2017 19:36:42

+1
Yahu bu PS nin yazdığınız sorunlarından hiçbiri bana denk gelmedi. Ara sıra oyundan atar, lagda olur, PC de bile var. Ama öyle her xbox konusunda yazılacak kadar abartı bir olay değildir.

SerKomiser Ziver Bey

11.1.2017 19:27:10

+1
aşırı fan sesi ısınma disk çıkartma online oyunda sürekli düşme tetik tuşu gıcırtısı yavaş hızda oyun indirme bu sebepler yeterli değilse sıralayım biraz daha siz tam oyunun heycanlı yerinde hata alıp düşmediniz galiba oyundan yada araba radyatörü fanı gibi çalışan fan sesi duymadınız herhalde yada single oyunun ortasında çıkan diski kırmak istemediniz herhalde (bu sebepden garantiye göndermiştim ama orada çıkmamış diye geri geldi)

GT_55

11.1.2017 19:24:02

+4
quote:

Orijinalden alıntı: AlfieLowis

Ezik mi? Elite gamepad bana gore opsiyonel bir tercih. Elite olmak, elite gamepad i kullanmak o Dandik sony nin kalitesiz malzemeleri ile compare edilemez. Kutudan cikan normal xbox one kumandasi bile pinky nin degisiyle 10 ceker Eziklik nedir bilir misin? 2020 de ps5 e cikacak oyunu, sanki ps4 e cikacakmis gibi 2016 da gosterip console sattirmaktir.
Evet 2007 yılından beri forumdayım, o zamandan bu yana bu yana tam 10 yıl geçti, o zamanda eziktiniz, şimdi de aynen tam gaz devam ediyorsunuz. Elite'lik donanım, gamepad, live ıvır zıvır ile olmuyor.Kaliteli exclusiveleriniz var ise elite olunuyor. Bu da xboz tarafında asla olmadığı için, elitelik kavramını donanım olarak düşündüğünüz için, ezik kalmaya da devam edeceğiniz. Sözde xbox exclerinin hepsini pc'de çok daha iyi grafikler ile (scorpio dahil) çatır çatır oynamaya devam edeceğim. Bir ps severin xboz alması için zerre bir sebep yok. Çok merak ettiği excler var ise pc'den devam eder. Xboz one grafiklerinde oynamak içinde, çok yüksek sistemede gerek yok. Şu an aklı olan var ise, ps4+pc kombinasyonuna devam eder.Ne exclusive oyunlardan mahrum kalır ne de multiplatform oyunlardan.

SerKomiser Ziver Bey

11.1.2017 18:57:49

+2
xbox a istediğiniz kadar laf diyin iki konsol da var bende ps4 500 gb parlak mat olandan 2 yıl oldu alalı sorunlarım. aşırı fan sesi ısınma disk çıkartma online oyunda sürekli düşme tetik tuşu gıcırtısı yavaş hızda oyun indirme xbox one 500 gb buda ilk sürüm aşırı ses yok ısınma yok online da hiç düşmedim kolda gıcırtı vs yok hızlı oyun indiriyor oyun olarak bakarsak ps4de uncharted serisini bitirdim The Last of Us bitirdim 2. oyunu bekliyorum kutusuna koyup kaldırdım. xbox da ise zaten diğer birçok oyun var fifa vs daha rahat ve online daha iyi. witcher 3 ps4 89 lira iken ben 29 liraya aldım birçok oyun daha ucuza geldi hele ki kod olarak forza 6 250 liraya satılıyor kodu 25 liraya aldım ps4 de iyi xbox da 1 oyun iptal edildi iye firma konsol sektöründen çekildi sayılmaz

Cityzens

11.1.2017 18:13:45

+1
quote:

Orijinalden alıntı: GT_55 Tipik, ezik, elite gamepadci, xboz fanı.
Ezik mi? Elite gamepad bana gore opsiyonel bir tercih. Elite olmak, elite gamepad i kullanmak o Dandik sony nin kalitesiz malzemeleri ile compare edilemez. Kutudan cikan normal xbox one kumandasi bile pinky nin degisiyle 10 ceker Eziklik nedir bilir misin? 2020 de ps5 e cikacak oyunu, sanki ps4 e cikacakmis gibi 2016 da gosterip console sattirmaktir.

İdrak İstimlak

11.1.2017 17:51:01

0
Düşünsene MS'un oyun pazarından çekildiğini, bunlar resmen kafayı sıyırır. Açivment yok, elite gamepad yok, menüleri yok. İntihar bile etmeye kalkabilirler...

GT_55

11.1.2017 17:36:59

+2
Tipik, ezik, elite gamepadci, xboz fanı.

Cityzens

11.1.2017 17:23:09

+2
Xbox cekilsin de su PS fanatikleri daha da lagli mavimsi ekranlara bakip bakip Gta Fifa oynamaya daha da devam etsinler isin sakasi bir yana, Xbox 360 ile gelen xbox live kalitesiyle, ps3 un bedava online destegini compare yapmayin. Birisi bayramlarda bedava olan iett otobusleri, digeri normal zamanlarda iett otobuslerini andiriyor. su ps fanlari bu yil sonu , digitalFoundry ekibinin Cekecegi Red dead redemption2 Xbox scorpio vs ps4 pro videosunda o farkliliklari gorunce yerin dibine nasil girecekler. Hep beraber gorecegiz. Ayrica pinky sana katiliyorum, Red read redemption2 Sony exclerine 10 ceker . scorpio bites pony sen de komiksin dostum. A) silahi cek B) salla gitsin Sesli guldum @Pinky_Demon@Pinky_Demon@Scorpio bites a Pony

Nalettin

11.1.2017 17:18:52

+1
quote:

Orjinalden alıntı: Hazreti Nathan Drake
quote:

Orijinalden alıntı: Nalettin

xbox one da ve ps4 te bu değinilenler düzeldiyse rekabet sayesinde kardeşim hiç bir konsolun fanı olmak bu kadar kör etmemeli. xbox ta ps de tekel kalırsa ayvayı yeriz nintendodan yada başka bir firmadan atak bekleriz ki buda kaç sene sürer bilinmez gerçekten çok haklısın cehalet zor...(Ek bilgi: playstation kullanıcısıyım ve eleştireceğim tek konsol yalnızca playstation)
Sony yıllarca tek kaldı bu piyasada herşey gayette güzeldi. Kim psx ve ps2 döneminin şu dönemin gerisinde kaldığını söyler. Tam tersi daha iyiydi ? Memorycard dan başka ne ekstran vardı ? Kapitalizmin dibi Amerikan malı Xbox tek piyasada kalsın tek tek kucağa çeker oyuncuları.
psx ve ps2 dönemi gerçekten çok güzeldi katılıyorum hatta diyorum ki o dönemi bir daha asla yaşayamayız ama bunun nedeni acayip sayıda yeni ip çıkması ve oyunları korsandan oynamamızdı zira ps2 çıktığında 600-700 liraydı(milyon) ve iki ps2 fiyatına rahat bir serçe alınabiliyordu o dönemden de önce hiç unutmam psx'e orjinal shadow man oyununu 30 milyon verip aldığımı(kerizlik değil mi) korsan çok yaygındı çip sistemi çok iyi çalışıyordu rahattık anlayacağın 5 liraya al geç ne online derdin var ne kurulum derdin. Şimdi ise aynı sistemi indirim furyasıyla yakalama şansımız oluyor. Hemde orjinal olarak.(tamam belki bir sene bekliyoruz ama en azından oyunun updateleri bitiyor:) Sony ps4 çıkmadan önce daha güçlü ve oyuna yönelik(xbox harbiden saçmalamıştı) konsolla piyasayı domine edeceğini gördü ve online'ı paralı yaptı yani bunu görmeseydi böyle bir işe kalkışır mıydı? sanmıyorum. benim tek beklentim şu xbox'un pc ile konsolu bağlıyoruz ayağına online ı ücretsiz yapması daha çok beklerim biliyorum ama umut işte. Ben tekrardan memory karta multitap'a psx te vcd izleme aparatına yok bilmem internete bağlanma aparatına yok ayak bastı parası aparatına şuna buna para vermek istemiyorum. Sana iyi günler diliyorum kardeşim sağlıcakla kal

İdrak İstimlak

11.1.2017 17:05:54

0
quote:

Orijinalden alıntı: Hazreti Nathan Drake

Sony yıllarca tek kaldı bu piyasada herşey gayette güzeldi. Kim psx ve ps2 döneminin şu dönemin gerisinde kaldığını söyler. Tam tersi daha iyiydi ? Memorycard dan başka ne ekstran vardı ? Kapitalizmin dibi Amerikan malı Xbox tek piyasada kalsın tek tek kucağa çeker oyuncuları.
Oyun piyasalarının nefes alması, adam gibi oyunlar görmemiz için tek çare MS'un oyun pazarından bir an önce elini ayağını çekmesidir. Bizim buradaki bir kaç fanatik dışında fazla kişinin üzüleceğini hiç sanmıyorum.

NeCo67

11.1.2017 16:22:22

+3
sonynin bir sey yapmasina bile gerek kalmiyor geri zekalilar kendi kendilerini bitiriyor

tutankenshta

11.1.2017 16:16:05

0
saçmalama troll müsün nesin XBOX olmazsa olmaz NINTENDO ile olmaz SONY ile ortak gibi davranır oyunları çok daha pahalıya satmakla kalmaz konsollarıda pahalı satarlar... rüyanda PS6 ve sonrasını oynar ağlarsın...

tutankenshta

11.1.2017 16:10:52

+1
Scalebound iptali ms için xbone bir şey ifade etmiyor olduğunun kanıtı... gerçekten xbone ölüyor...

emrahcey

11.1.2017 16:04:14

+1
Haklı cevapları, şirketler arası çekişmlere yer verilmiş. Aslında iş oyunculuktan çok konu İktisat ve ekonomi konularına doğru gidiyor. Bakınız; Monopol, Oligopol,Tam rekabet piyalarına.. Benim derdim, Tam rekabet piyasası oluşsun, AAA tabir ettiğimiz oyunları bile beklemeden uygun fiyatla satın alabilelim.

Outlaw-E

11.1.2017 15:30:05

0
quote:

Orijinalden alıntı: Nalettin

xbox one da ve ps4 te bu değinilenler düzeldiyse rekabet sayesinde kardeşim hiç bir konsolun fanı olmak bu kadar kör etmemeli. xbox ta ps de tekel kalırsa ayvayı yeriz nintendodan yada başka bir firmadan atak bekleriz ki buda kaç sene sürer bilinmez gerçekten çok haklısın cehalet zor...(Ek bilgi: playstation kullanıcısıyım ve eleştireceğim tek konsol yalnızca playstation)
Sony yıllarca tek kaldı bu piyasada herşey gayette güzeldi. Kim psx ve ps2 döneminin şu dönemin gerisinde kaldığını söyler. Tam tersi daha iyiydi ? Memorycard dan başka ne ekstran vardı ? Kapitalizmin dibi Amerikan malı Xbox tek piyasada kalsın tek tek kucağa çeker oyuncuları.

Kennnn

11.1.2017 14:23:08

0
Saçma sapan konuşmayın gelen gideni aratır. Geldi ne oldu birçok kötü alışkanlık paralı online gibi sayelerinde oluştu. Ergenlere hitap eden oyun sayısı katlandı, Sega iyi oyunlar yapıyordu güzel biribirinden farklı ip'lerin sahibiydi ancak şu da var ki şimdi ms gitse yerine gelenin daha beterini yapmayacağının garantisi var mı ? kendisini düzeltmesi daha ve rekabete geri dönmesi daha iyi olur.

Canok

11.1.2017 14:18:46

+1
Forza da olmasa xbox almak için hiç bir sebep kalmıyor

melkor23

11.1.2017 14:18:00

+1
X360 ile MS piyasanın içine etti, yapımcıya para verip oyunu satın almalar, timed-exclusive gibi saçma bir şeyi ortaya çıkarması, dlc kavramının bile içine eden MS oldu, PS2 zamanında dlc sayısı bir elin parmağını geçmez ama şimdi konsola özel dlc'ler çıkıyor, neden çünkü ortada kapışılması gereken büyük bir pasta var. Yahu en basit örnek online paralı oldu, Sony tekel olsa böyle bir yola gitmezdi, ki zaten PS3 zamanında da online için para istememeleri böyle bir düşünce ile yola çıkmadıklarının en açık göstergesidir. Oyun piyasasını bozan MS oldu ve Sony'de buna ayak uydurmaya çalışıyor, eğer Sony tekel olursa bu oyuncular için çok daha iyi olacaktır.

Toyoda

11.1.2017 14:16:32

+1
Yahu madem Scalebound projesi yurumuyor iptal edecen git Square ile anlas Nier'i Xbox'a cikarmaya calis anlamiyorum ki bunlari Not:Square ile Sony'nin bir anlasmasi var mi bilmiyorum. Ondan kaynakli cikmiyor da olabilir.

The_Rahip

11.1.2017 14:00:42

0
Ms konsol pazarından çekilmez zaten çekilecek firma Scorpio'ya yatırım yapmaz. Ms'in amacı bariz şekilde az ex ile ilerleyip multiplatform oyunlarda bariz görsel fark sunabilmek. Pazardan çekilmesi ise kesinlikle iyi olmaz. Eski oyun pazarı yok artık çok değişti şuan için tekel olan şirket oyuncuların burnundan getirir. Sony'ninde Ps2'den aldığı özgüvenle Ps3 ilk çıktığında ''fiyat bu isteyen alır'' dediğini hatırlıyoruz sonra ise 360'ın beklenmedik satış performansı yüzünden geri attılar yine aynı nedenden ötürü Plus hizmeti ile AAA kalite oyunları uzun süre bedava vermediler mi ? peki bu nesil neden AAA kalite oyunlar yok Plus hizmetinde paso indi bindi oyun veriyorlar çünkü Xbox'a fark attı. One eğer birşekilde iyi satsaydı hatta önde gitseydi şuan Plus'da yine AAA kalite oyunlar bedavadan veriliyor olurdu yani işin ucu ''rekabete'' dayanıyor. Sony olsun, Nintendo olsun yada Ms olsun hangisi tekel olursa oyuncuların burnundan getirir bu sadece oyun ve konsol pazarı için geçerli değil diğer sektörler içinde bu böyle. Bu saatten sonra Xbox açısından Scorpio'yu bekleyip nasıl birşey olacağını görmekten başka yapacak birşey yok. Ex takvimlerinin sayfalarını tamamen yırtıp attılar. Sony için ise diyecek zaten birşey yok. Bu nesil yapmaları gerekeni yapıp hem oyuncuların çoğunluğunu hemde oyun firmalarının birçoğunun desteğini arkalarına aldılar.

Nalettin

11.1.2017 13:27:25

0
quote:

Orjinalden alıntı: Hazreti Nathan Drake
quote:

Orijinalden alıntı: Nalettin

quote:

Orjinalden alıntı: Hazreti Nathan Drake Bence Xbox departmanını tamamen kapatmaları oyuncular için daha iyi. Hem çer çöp ile zaman kaybetmezler hemde paraları ile rezil olmazlar. Spencer amca fazla kilise + kutsal su kombinasyonu ile kafayı bulmuş gibi. Comstock a başvursun içindeki 3 harfliyi çıkarsınlar.
''8gblık memory card'' ı 180 liradan alırız artık. Aah ah sony'nin elinde kalana neyaptığını bilmezler sizi..
Xbox 360 çıktığında memory card desteği olması, HDMI çıkışı koymamaları, Bluray aksine HD DVD yi ekstra para ile satmaları. Xbox ı Xbox One ile tanıyanlar sizi...Cehalet zor.
xbox one da ve ps4 te bu değinilenler düzeldiyse rekabet sayesinde kardeşim hiç bir konsolun fanı olmak bu kadar kör etmemeli. xbox ta ps de tekel kalırsa ayvayı yeriz nintendodan yada başka bir firmadan atak bekleriz ki buda kaç sene sürer bilinmez gerçekten çok haklısın cehalet zor...(Ek bilgi: playstation kullanıcısıyım ve eleştireceğim tek konsol yalnızca playstation)

TheLuBu

11.1.2017 13:14:53

0
Rekabet olmaz ise tekel olur. Sony tekel olursa bu konsol oyunculugunun geriye gitmesi demektir. Sevin veya sevmeyin keske daha cok konsol ureticisi ciksa. Sega samsung vb firmalar bu ise el atsa.

KAKÁ

11.1.2017 12:45:48

+1
Rekabet iyidir anladık da ortada rekabet mi var ? Piyasadan çekilse de olur, çekilmese de rekabetin R'si yok bu jenerasyon.

BSC Misafiri

11.1.2017 12:16:26

+1
quote:

Orjinalden alıntı: Ghostrain Xbox ın özel oyunu olmasın azalarak bitsin ölsün sonra hepimiz sony nin kucağına oturalım. Rekabetin olmadığı yerde zararlı çıkacak olan yine playstation kullanıcıları olur.
Katılmıyorum. PS1-PS2 rakipsizdi efsane zamanlardı. Sony konsol dünyasına çağ atlattı. Xbox olmayınca PC'ye de daha çok oyun çıkıyordu (Age of empires mesela). Oyun dünyası daha iyi gelişiyordu herkes oyununa bakıyordu. Ne zaman xbox konsol dünyasına girdi DLC, Season pass, ufak ödeme gibi şeyler türedi. Bunların fikir babası Microsoft'dur. X360 başarılı olunca Microsoft EA gibi büyük Amerikan firmalarını toplayıp absürd şeyleri yaygınlaştırdı diğerleri mecburen rekabete uydu. Xbox one duyurusu kısıtlamaları da faciaydı. Haberde bahsedildiği gibi Microsoft oyunları iptal ediyor, yapımcılara en çok zararı dokunan firma oldu. Pgr, Fable, Phantom dust, Scalebound gibi birsürü oyun harcandı. Crytek'le anlaştılar firma iflasın eşiğine geldi. Tomb raider ile anlaştılar sıkıntıya girdi Ceo'su istifa etti. Efsane halo yapımcısı Bungie bile dayanamayıp terk etti. O yüzden vampir Microsoft ile rekabet olmaz. Kötü firma kötü rekabet doğurur bundan oyun dünyası da zarar görür.

fener1980

11.1.2017 11:49:36

0
quote:

Orijinalden alıntı: d3vstator MS'un oyun departmanını kapatması oyuncular için niçin kötü olsun ki? En güzel oyunları oynadığımız zamanlarda bunlar mı vardı oyun piyasasında? SNES, NES zamanı yoklardı, 90'lı yıllarda MS-DOS işletim sistemi ile PC pazarına girdiler ki, o dönem için oyunculuk için yaptıkları işler takdire şayandı. Bugün PC oyunculuğu Steam'e borçlu olduğunun belki 10 katı MS'a borçludur. Ancak 1999'da Dreamcast'in işletim sistemi yazdıktan sonra konsol pazarına girme kararı aldılar ve 2001'de Xbox ile konsol pazarına girdiler, bakın ondan sonra neler oldu?.. FPS türü oyunların konsol pazarında daha etkin olmasını sağladılar, evet bu kötü olmadı ama diğer türlerin ölmesinde katalizör görevi gördüler, yetmedi online oyunculuk konsollarda oynadığımız senaryolu oyunların önünü kesmeye başladı ve asıl zararlı işlerini 360 zamanı gerçekleştirmeye başladılar. Paralı online, DLC, mikro ödeme gibi yeniliklere(!) imza attılar. Oyuncu toplulukları 360 dönemi oyunların grafiklerini, gölgelerdeki grafikleri, çözünürlükleri tartışır hale geldiler, aslında bu kısmı PS2/Xbox zamanı çıkmıştı ortaya, bir sonraki 7. nesil olan PS3/360 zamanı ortalık daha da kızıştı. Şahsen ben geçmişe bakınca PS1 zamanı XBox yoktu ama acayip keyifli oyunlar oynadığımı hatırlarım, PS2 zamanı XBox vardı ama adı vardı kendi yoktu, o dönem de belki bugüne kadar oynadığımız oyunlar içinde en güzellerini oynamışızdır. Oyunlar o dönemde 60 dolardı, şimdi MS'un vesile olduğu yenilikler(!) sayesinde tam oyun için 100-120 dolar para ödemek zorunda kalıyoruz. Yani burada savunulduğu gibi daha ucuza değil, daha pahalıya oyunlar oynamak zorunda kalıyoruz. Adamlar konsol pazarına girdikleri dönemden bu yana oyun bölümünden beş kuruş para kazanmamış, örnek 2006-2012 döneminde bu adamlar oyun bölümünden 2.5 milyar dolar zarar yazmış bir firma, yani bu iş deli gibi para kazandıkları için sürdürmüyorlar, çok daha farklı maksatları var. Burada daha yeni oyuncu olmuş kitle pek bilmez, eskilerden de oyunları ciddi manada takip edenler bilirler. 2000'li yılların başında HP, Toshiba, Sony ve IBM, Microsoft'un işletim sistemi Windows'a karşı Linux'u destekleme kararı almışlardı. Bakın MS konsol pazarına girerek ne yaptı. Öncelikle Sony'nin işlemcisi Cell'i üreten IBM'e kendi işlemcisini ürettirmek için anlaşma yaptı, her iki firma için üretilen işlemcilerin ARGE birimleri aynı binanın farklı katlarında idi, bir söylentiye göre IBM ciddi paralar karşılığında Cell işlemci için 500 milyon dolarlık ARGE'den elde edilen bilgileri MS'un işlemcisinde de kullanmış, bu yetmemiş Cell'in üretimini geciktirerek PS3'ün yaklaşık bir yıl geç çıkmasına neden olmuştur. O bir yıllık gecikmenin kaç yıl sonra kapandığını, 360'ın o dönemde bir yıllık avantajı nasıl kullandığını hatırlayanlar bilir. Tabii burada bitmiyor iş, Toshiba'yı da HD-DVD projesi ile yanına çekmiş, konsoluna 150 dolardan bir eklenti olarak HD-DVD eklentisi satmış Microsoft. Tabii oyunlarda HD-DVD desteği vermediği için bu projeleri de batmış, olan yine Toshiba'ya olmuştur. Sonuçta MS 360 projesi ile karşısına işletim pazarında çıkan rakiplerinden ikisini yanına çekip, Sony'yi de karşısına alarak ayak oyunları ile mağlup etmeye çalışmıştır. Bazen forumda yazdığımız için bunları bilmeyen küçük kardeşlerimiz bize kızıyor ama cidden MS konsol pazarının truva atıdır. Bu adamların maksadı sizin daha ucuza oyun oynamanız veya daha kaliteli hizmet almanız değil, rakiplerinin bitmesidir. Windows 10 ile de adamlar UWP denilen ve yapımcıların şimşeklerini üzerlerine çeken daha başka bir rezilliği icat etmiştir. Maksat PC, konsol, telefon pazarında tek platform üzerinden geliştirilmiş oyunlar ile pazarı domine etmek. Ki bu önceki yaşanan olaylardan daha vahim sonuçları olabilecek bir durumdur, sonuçta pazarda asıl tekelleşmeyi yaratacak hamle budur. Yazsak buraya daha dünyanın meselesi vardır ama MS konsol pazarı için hastalık virüsü gibi bir felakettir, varlıkları hayırlara vesile olacak bir firma değildir. Benim oyun oynadığım 30 küsür yıllık hayatım boyunca en keyif aldığım dönemlerde MS konsol işinde yoktu, oyunlar daha ucuzdu ve daha kaliteliydi. Yani oyunların 500 liraya satılacağını savunan arkadaşlar gibi endişelenmeye gerektirecek bir durum göremiyorum ortada. En fazla Xbox markasını başka bir firma satın alır ve yoluna devam eder. Kişisel görüşüme göre MS'un bu pazardan çekilmesi son 15 yılda oyuncuların başına gelebilecek en güzel gelişmedir. Dileğimiz bir an önce bu pazardan ellerini çekmeleri yönündedir.
ÇOK GÜZEL YAZMIŞ VE ÖZETLEMİŞSSİN keşke herkes senin gibi düşünse , ms ini yüzünden oyun dünyası çok zarar gördü ama şuan toparlanma devrine geçildi çünkü artık neyin ne olduğunu firmalar biliyor !!!

Outlaw-E

11.1.2017 11:45:51

+3
quote:

Orijinalden alıntı: Nalettin

''8gblık memory card'' ı 180 liradan alırız artık. Aah ah sony'nin elinde kalana neyaptığını bilmezler sizi..
Xbox 360 çıktığında memory card desteği olması, HDMI çıkışı koymamaları, Bluray aksine HD DVD yi ekstra para ile satmaları. Xbox ı Xbox One ile tanıyanlar sizi... Cehalet zor.

powersmachine54

11.1.2017 11:42:47

0
O canavar exclusive oyun olmadan hiç bir şeye benzemez. Switch bile bundan daha fazla satacaktır.

powersmachine54

11.1.2017 11:31:07

0
Bu nasıl açıklama resmen insanları aptal yerine koyuyor. Sen oyunu 2014'de duyur üç senede erteleyerek çıkartma ve Microsoft Scorpio güçlü olsa oyun olmadığı için yine satamayacaktır. E3 2017'de forza halo ve diğer duyuracağı oyunlar ödül üçüncü parti oyunları zamanlı exclusive olarak duyuracaktır.

Chirrut Imwe

11.1.2017 11:10:01

+1
Adamlar Scorpio gibi Canavar bir konsol sunacak bu sene nereye piyasadan cekiliyor? Scorpio duyurusu bazilarinin heveslerini kursaklarinda birakti

BSC Misafiri

11.1.2017 11:01:02

+1
Sega gidince sony tek mi kaldı ms geldi.ms gider baskası gelir.o yuzden kendi kendinize acıtasyon yapmayın.ms piyasada oldugundan beri kaliteli serilerin cop olması,dlc furyasına on ayak olması,online paralı yapması gibi oyuncu alehine bir suru vukaatı oldu.kisel gorusum oyun piyasasından elini etegini cekmesi yonunde.

fener1980

11.1.2017 11:00:00

0
quote:

Orijinalden alıntı: emrahcey

Departmanı kapatma konusunda sizinle aynı fikri taşıyorum. Böylece Yeni gelecek olan PS5 rakipsiz olur meydan Sony'e kalır, Artık oyunları kayıt etmek için bile 3-5 dolar para ödemek zorunda kalır. Bu benzersiz hizmeti gören oyuncularımız PC'deki ücretsiz online oyun oynama hizmetinide gördükce mutlu mesut oynamaya devam edebilirler...
ps1 - ps2 döneminde xbox mı vardı ? yanlış düşünüyorsun , rekabet iyidir ama rekabet olursa şuan dünyada ps4 açık ara önde götürüyor ms olayların ve oyun dünyasından çok uzak kaldı artık hamle yapmayı bırak onlarda seyrediyorlar dışardan bakıp ....

İdrak İstimlak

11.1.2017 10:49:42

+3
MS'un oyun departmanını kapatması oyuncular için niçin kötü olsun ki? En güzel oyunları oynadığımız zamanlarda bunlar mı vardı oyun piyasasında? SNES, NES zamanı yoklardı, 90'lı yıllarda MS-DOS işletim sistemi ile PC pazarına girdiler ki, o dönem için oyunculuk için yaptıkları işler takdire şayandı. Bugün PC oyunculuğu Steam'e borçlu olduğunun belki 10 katı MS'a borçludur. Ancak 1999'da Dreamcast'in işletim sistemi yazdıktan sonra konsol pazarına girme kararı aldılar ve 2001'de Xbox ile konsol pazarına girdiler, bakın ondan sonra neler oldu?.. FPS türü oyunların konsol pazarında daha etkin olmasını sağladılar, evet bu kötü olmadı ama diğer türlerin ölmesinde katalizör görevi gördüler, yetmedi online oyunculuk konsollarda oynadığımız senaryolu oyunların önünü kesmeye başladı ve asıl zararlı işlerini 360 zamanı gerçekleştirmeye başladılar. Paralı online, DLC, mikro ödeme gibi yeniliklere(!) imza attılar. Oyuncu toplulukları 360 dönemi oyunların grafiklerini, gölgelerdeki grafikleri, çözünürlükleri tartışır hale geldiler, aslında bu kısmı PS2/Xbox zamanı çıkmıştı ortaya, bir sonraki 7. nesil olan PS3/360 zamanı ortalık daha da kızıştı. Şahsen ben geçmişe bakınca PS1 zamanı XBox yoktu ama acayip keyifli oyunlar oynadığımı hatırlarım, PS2 zamanı XBox vardı ama adı vardı kendi yoktu, o dönem de belki bugüne kadar oynadığımız oyunlar içinde en güzellerini oynamışızdır. Oyunlar o dönemde 60 dolardı, şimdi MS'un vesile olduğu yenilikler(!) sayesinde tam oyun için 100-120 dolar para ödemek zorunda kalıyoruz. Yani burada savunulduğu gibi daha ucuza değil, daha pahalıya oyunlar oynamak zorunda kalıyoruz. Adamlar konsol pazarına girdikleri dönemden bu yana oyun bölümünden beş kuruş para kazanmamış, örnek 2006-2012 döneminde bu adamlar oyun bölümünden 2.5 milyar dolar zarar yazmış bir firma, yani bu iş deli gibi para kazandıkları için sürdürmüyorlar, çok daha farklı maksatları var. Burada daha yeni oyuncu olmuş kitle pek bilmez, eskilerden de oyunları ciddi manada takip edenler bilirler. 2000'li yılların başında HP, Toshiba, Sony ve IBM, Microsoft'un işletim sistemi Windows'a karşı Linux'u destekleme kararı almışlardı. Bakın MS konsol pazarına girerek ne yaptı. Öncelikle Sony'nin işlemcisi Cell'i üreten IBM'e kendi işlemcisini ürettirmek için anlaşma yaptı, her iki firma için üretilen işlemcilerin ARGE birimleri aynı binanın farklı katlarında idi, bir söylentiye göre IBM ciddi paralar karşılığında Cell işlemci için 500 milyon dolarlık ARGE'den elde edilen bilgileri MS'un işlemcisinde de kullanmış, bu yetmemiş Cell'in üretimini geciktirerek PS3'ün yaklaşık bir yıl geç çıkmasına neden olmuştur. O bir yıllık gecikmenin kaç yıl sonra kapandığını, 360'ın o dönemde bir yıllık avantajı nasıl kullandığını hatırlayanlar bilir. Tabii burada bitmiyor iş, Toshiba'yı da HD-DVD projesi ile yanına çekmiş, konsoluna 150 dolardan bir eklenti olarak HD-DVD eklentisi satmış Microsoft. Tabii oyunlarda HD-DVD desteği vermediği için bu projeleri de batmış, olan yine Toshiba'ya olmuştur. Sonuçta MS 360 projesi ile karşısına işletim pazarında çıkan rakiplerinden ikisini yanına çekip, Sony'yi de karşısına alarak ayak oyunları ile mağlup etmeye çalışmıştır. Bazen forumda yazdığımız için bunları bilmeyen küçük kardeşlerimiz bize kızıyor ama cidden MS konsol pazarının truva atıdır. Bu adamların maksadı sizin daha ucuza oyun oynamanız veya daha kaliteli hizmet almanız değil, rakiplerinin bitmesidir. Windows 10 ile de adamlar UWP denilen ve yapımcıların şimşeklerini üzerlerine çeken daha başka bir rezilliği icat etmiştir. Maksat PC, konsol, telefon pazarında tek platform üzerinden geliştirilmiş oyunlar ile pazarı domine etmek. Ki bu önceki yaşanan olaylardan daha vahim sonuçları olabilecek bir durumdur, sonuçta pazarda asıl tekelleşmeyi yaratacak hamle budur. Yazsak buraya daha dünyanın meselesi vardır ama MS konsol pazarı için hastalık virüsü gibi bir felakettir, varlıkları hayırlara vesile olacak bir firma değildir. Benim oyun oynadığım 30 küsür yıllık hayatım boyunca en keyif aldığım dönemlerde MS konsol işinde yoktu, oyunlar daha ucuzdu ve daha kaliteliydi. Yani oyunların 500 liraya satılacağını savunan arkadaşlar gibi endişelenmeye gerektirecek bir durum göremiyorum ortada. En fazla Xbox markasını başka bir firma satın alır ve yoluna devam eder. Kişisel görüşüme göre MS'un bu pazardan çekilmesi son 15 yılda oyuncuların başına gelebilecek en güzel gelişmedir. Dileğimiz bir an önce bu pazardan ellerini çekmeleri yönündedir.

mavione

11.1.2017 10:22:49

+1
Olay tamamen duygusal. Bu kadar güzel bir oyunu neden xbox one çıkarsın, maksat one'ı bitirip scorpio satmak, emin olabilirsinizki ms scorpio için şimdiden özel oyun yapmaya hatta bitirmeye yakındır. Scorpio çıktıktan sonra multiplatform oyunlar dışında xbox one'a oyun gelmez. Ms e3'de scorpio için özel oyunlarını tanıtır, belki bu oyunu scorpio için bile çıkarabilirler.

Nalettin

11.1.2017 08:34:27

0
quote:

Orjinalden alıntı: Hazreti Nathan Drake Bence Xbox departmanını tamamen kapatmaları oyuncular için daha iyi. Hem çer çöp ile zaman kaybetmezler hemde paraları ile rezil olmazlar. Spencer amca fazla kilise + kutsal su kombinasyonu ile kafayı bulmuş gibi. Comstock a başvursun içindeki 3 harfliyi çıkarsınlar.
''8gblık memory card'' ı 180 liradan alırız artık. Aah ah sony'nin elinde kalana neyaptığını bilmezler sizi..

silverygt

11.1.2017 08:13:07

+2
Bir ps4 sahibi olarak olaya çok sevindigimi soyleyemem. Biraz geniş cerceveden bakın arkadaşlar.. Xbox' ın kan kaybetmesi size yarayacak mi saniyorsunuz ? Sony' nın konsol piyasasında bu adamlardan daha güclü rakibi var mi ? Bu adamların satıs rakamlarinin duşmesi Sony' nin uzerimizde ki fiyat politakasini ve baskisini daha da arttiracagi anlamina gelir. Kapitalizmin kurali budur. Hicbir sektör de tekel olamasi iyi degildir. Rekabet herzaman nihai kullanici için daha onemli ve kritiktir. Rekabet olursa fiyatlar düser.. satıs rakamlari artsin diye kampanyalar yapilir vs.. Rekabet yoksa pantolonunuzu siyirir beklersiniz... Azcık uzun vadeli düsünün.

Redunay

11.1.2017 06:26:36

0
Xbox ın özel oyunu olmasın azalarak bitsin ölsün sonra hepimiz sony nin kucağına oturalım. Rekabetin olmadığı yerde zararlı çıkacak olan yine playstation kullanıcıları olur.

Zarbo257

11.1.2017 02:25:46

0
Bilen arkadaşlar bilgilendirebilir mi Sony bu oyunun haklarını alıp zaten yarısından çoğu bitmiş oyunu PS4 exc olarak çıkaramaz mı?

emrahcey

11.1.2017 02:23:08

0
quote:

Orjinalden alıntı: Hazreti Nathan Drake Bence Xbox departmanını tamamen kapatmaları oyuncular için daha iyi. Hem çer çöp ile zaman kaybetmezler hemde paraları ile rezil olmazlar. Spencer amca fazla kilise + kutsal su kombinasyonu ile kafayı bulmuş gibi. Comstock a başvursun içindeki 3 harfliyi çıkarsınlar.
Departmanı kapatma konusunda sizinle aynı fikri taşıyorum. Böylece Yeni gelecek olan PS5 rakipsiz olur meydan Sony'e kalır, Artık oyunları kayıt etmek için bile 3-5 dolar para ödemek zorunda kalır. Bu benzersiz hizmeti gören oyuncularımız PC'deki ücretsiz online oyun oynama hizmetinide gördükce mutlu mesut oynamaya devam edebilirler...

Outlaw-E

11.1.2017 01:34:58

0
Bence Xbox departmanını tamamen kapatmaları oyuncular için daha iyi. Hem çer çöp ile zaman kaybetmezler hemde paraları ile rezil olmazlar. Spencer amca fazla kilise + kutsal su kombinasyonu ile kafayı bulmuş gibi. Comstock a başvursun içindeki 3 harfliyi çıkarsınlar.

deadlight54

11.1.2017 01:27:50

0
Bu Phill nasıl bir manyak hala anlayamadım. Yahu bırak çıksın işte oyun, çeşitlilik her zaman iyidir.

Source

11.1.2017 00:06:21

0
Birçok Xbox kullanıcısının merakla beklediği bir yapımı neden iptal ettiklerini gerçekten merak ediyorum, neden iptal edildiği ile ilgili bir açıklama yapılır umarım, bunu gerçekten merak ediyorum.

The_Rahip

10.1.2017 22:59:50

+2
Ms'e fazladan ex oyun olsa batıyor. Saydığı oyunlar çıksın artı olarak Scalebound'da çıksın ne zararı var manyak mısınız siz ? Oyun konsolu bu fazla oyunun hemde ex oyunun ne zararı olacak. Xbox markası resmen Halo-GeoW ve Forza serisi arasında gidip geliyor. Fable gibi kaliteli bir yapımı bile gömdünüz.

snakefatih

10.1.2017 22:31:51

+1
Oyunların çıkış tarihine daha çok var o konuda haklsın ama ortada ne çöp oyun var ne de iptal edilen oyun. Ayrıca spiderman konusunda çok peşin hükümlü olma sağlam oyuna benziyor.

Chirrut Imwe

10.1.2017 22:27:22

+2
Ulan 3 yil önce duyuruldu Hala ortada fol yok yumurta yok,büyük ihtimalle oyun hazir degildi ve MS Hadi Bas git lan Banka mi burasi deyip fisini cektiler. Su Sea of Thieves iyi bi oyun cikarsa burdakiler intihar etsin Acaba ismine Bakip mi cöp diyorlar? Mesela bi tane kesin cöp var,Detroit Become a Human. A) Silahi Al B)Reddet C)Sallama gitsin Ücünden birini sec sonra izle,ahada oyunun oynanisi aynen bu . Spiderman daha önce Kim yaptiysa elinde patladi. Days Gone en komigi de bu,dalga gectikleri State of Decay cakmasi God of WAR 4 Yunan Mitolojisi Ile bütünlesmis bi adamin alip Iskandinavya ya attilar Death Stranding Kojima kendi agziyla 2020 de gelecek dedi ki o ara PS5 kesin piyasada Allah bunlara Sabir versin

GhostTurk61

10.1.2017 22:12:33

0
quote:

Orjinalden alıntı: mementopolis ScalBound iptal oldu ama, Hideki Kamia'nın yeni oyunu, belkide DMC6 veyahut Yeni İP'si (Devil May Cry 6), Microsoft'un yeni konsoluna çıkabilir.
benim bildiğim dmc hakları capcomda hideaki itsuno bu sene yeni oyununu tanıtacak büyük ihtimal dmc5 (lütfen reboota dmc5 demeyin) tanıtacaklar.Belki dragons dogma olabilir ama çoğu kişi dmc5 bekliyor. tabi dmc5 kamiya ile capcomun anlaşması ile senin dediğin gibi olabilir.:)

BSC Misafiri

10.1.2017 21:21:35

+2
quote:

Orjinalden alıntı: Dimwit
quote:

Orjinalden alıntı: BSC Misafiri
quote:

Orjinalden alıntı: BSC Misafiri Sony harika oyun diye plusta çöpleri kakalıyo bunlarda indie seviyesinde oyunları harika deneyim diye yutturmaya çalışıyo daha neler göreceğiz acaba, fanboy kavgaları başlar birazdan farkında değiller iki firmanında oyuncuları kandırdığının komik baya
beleş oyun istiyosan git pcde korsan oyna. ama unutma, ömrün boyunca bi gow serisi, uc serisi, the last of us, heavy rain, bloodborne, ico, shadow of colossus, the last guardian, until dawn vb. efsaneleri asla oynayamıcaksın.
Niye oynayamayalım ya la? Mülakatla mı dağıtıyorlar bu konsolları? Ekran kartımı satsam ikinci elden iki üç tane PS4 alırım ki ilk çıktığı ay sadece exc.'lerini oynamak için almıştım zaten. İyi bir oyun PC'si toplamaya bütçesi yeten herkes canı isterse PS4 alabilecek bütçeye de sahiptir merak etme. Ayrıca ''efsane'' diye saydığın oyunların yanına Until Dawn'ı koyarak konsolun exc. oyunlarına en büyük hakareti sen etmişsin. Team Ico until dawn ile oyunlarının aynı cümlede yazıldığını görse kahrından ağlar herhalde, saydığın oyunların yarısını oynadığında gel öyle konuşalım...
sen bu saydığım oyunları anca plus beleş verdiği vakit oynarsın fakir seni.

veterangamer

10.1.2017 21:04:58

+3
Phil gelınce bır sürü ex gelecekti ne oldu ben onu anlamadım? Ex ten bahsettıklerı xbla oyunları state of veya sea of thieves ise komedı gercekten. Gizli kapılar arkasında ms xbox ın fişini çekmiş olabılır. Pc ye cıkan exler, iptaller vs.. Üst yönetim phile de bak koçum sen durumu birkaç sene idare et gerisini biz hallederizde demiş olabılırler.

Himurajutsu

10.1.2017 20:59:32

+1
Microsoftu tebrik ederim. Durumu görmüş hemen hükmü vermiş. E3 de ne kadar gereksiz bir oyun olduğuna şahit olmuştuk... Yerinde bi karar.

Guest-E87629FD5

10.1.2017 20:55:13

+1
"Halo Wars 2, Crackdown 3, State of Decay 2, Sea of Thieves ve diğer harika deneyimler dahil olmak üzere bu yıl hayranlarımıza muhteşem bir oyun listesi sunmak için sıkı bir şekilde çalışıyoruz." Şu muhteşem oyun listesine bak, WC elite games Şu kenef deliğini boylayacak oyunlardan sonra Sony'yi tebrik etmesini beklerdim Phil Spencer'ın çünkü mütemadiyen yapıyor, vakti geldi

snakefatih

10.1.2017 19:55:37

+27
Bu phill sony nin xbox ı bitirmek için ms in içine kaçırdığı paralı ajanı mıdır nedir. Adam sony nin exlerini övüyor oynuyor. Xbox ınkini de iptal ediyor

# Ace #

10.1.2017 19:55:03

+24
Yanlış açıklama yapmış demesi gerekenler şunlar olmalıydı. Kandırıldık. Ne istediler de vermedik.

BSC Misafiri

10.1.2017 19:51:58

+2
Scalebound'un iptali xbox için bir deprem. Microsoft yıllardır süren rezil strateji hatalarına yenisini eklemiş. Oyuncuların tepkisini çekmeye tam gaz devam ediyorlar. 40 yılda değişik bir oyun görmek isteyen xbox oyuncuları hüsrana uğradılar. Mesih ilan ettikleri Phil Spencer Uncharted 4, Bloodborne, TLOU hayranı. Xbox'ın farklı oyunlarını iptal ediyor, pc ye çıkarıyor sonra xfanları teselli ediyor küfür gibi

KAKÁ

10.1.2017 19:43:39

+4
Olum banane blokluysam neyi ispat ediyorsun Ben yine sana giydirmeye devam edeceğim forum kuralları çerçevesinde

Cityzens

10.1.2017 19:40:23

+3
Hayati x360 ile gecen kisi. Bloklusun Al bu da SS in.
Resmin büyük halini görebilmek için tıklayın
Orijinal boyut için tıklayın

BSC Misafiri

10.1.2017 19:37:36

0
puhaha türkiyedeki bu oyuncu kitlesindekilerin hepsi xbox ceosu olsa yani biri ps4 gömerdi özel oyun güçlü konsol konusunda hiçbirzaman geride kalmazdı ama phil adında biri geldi microsoft markasını yerin dibine soktu phil dengesiz sizofren olabilir hastadir diye düşünmüyor değilim adam sony özel oyunu övüp kendi konsoluna özel oyun yapmayan biri özel oyun yapsa sonyi tebrik etmesinde sıkıntı olmaz ben xboxçi olarak utanç duyuyorum bu adamdan oyundan çaktığı felan yok forza dışında h epsi bana göre çöp bir sonynin özel oyunu etmez halo oynadım tırt gears of war oynadım tırt quantum break var ama alt yazı olmadığı için almadım la fifa 17 bile türkçe geliyor sen kendi konsolunda özel oyunda yetersiz kaldığın gibi dil konusundada yetersizsin quantum break için dizi çekiyor adam tr alt yazısı koymak için 1000 dolar veremiyor yapacak kişiye yani arkadaşlar Türkçemize değer vermeyen microsoft artık gözümde sıfırın altında sony 3 4 yılda bir çıkardı ama sağlam çıkarıyor ve Türkçe olarakta çıkacaktır ha diğer arkadaşlar ozaman ps4 niye almadın diye sorar şimdi arkadaşlarımın xboxci olmasi ve live özeliklerinden dolayı geriye uyumluuk ve ea acces ama 2 sene sonra konsolum sonyden yana olacaktır 10dan fazla özel oyun herbiri film tadında Tr alt yazılı veya dublaj olacaktır scoprio diye zırvalayanlara sözüm e3te yerin dibine gireceksiniz özel oyunsuz ilk konsol scoprio sen çok yaşa pehhh

BSC Misafiri

10.1.2017 19:37:23

+1
sony tüm özel oyunları çıkınca ps4 veya 5e çıkarsa yönelicem herşey multiplayer değil arkadaş özel oyunsuz konsol mu olur forza quantum gears oftan başka bişeyi yok ve hiçbiride Türkçe desteği yok

BSC Misafiri

10.1.2017 19:37:21

+1
film tadında özel oyunu olmayan türkçe desteği asla vermiyecek olan scoprio rezil olacak bu bir ilk olacaktır kendi konsoluna oyun yapmayan phil abinize selamlar twiterda aslında onu bombalamak lazım gram umut yok ama düzelir la belki, scoprio için delirenlere mesajım adamı hergün mesaj atın arada bir yemeğe götürün ikna edin şu deliyi özel oyunu olmayan konsol mu olur la ha bide siz türksünüz türkçe desteği vermeyen firmayı konsolu savunmayın

BSC Misafiri

10.1.2017 19:37:17

0
quote:

Orjinalden alıntı: AlfieLowis Sahsen bekledigim bir oyun degildi. Onun yani sira bu studyolar neden kapaniyor? Xbox patronu,xbox i nereye goturmeyi planliyor?. Detayli olarak xbox patronundan aciklamalar bekliyorum. Saydigi line up larda komedi Ayrica.
mesaj atalım twitterda ne içtiğini felan soralım sonyi övüp kendi konsoluna özel ve türkçe destekli oyun yapmayarak nasil batirdiğini nasil rezil ettiğini hadi türkçe desteği geçelim sonynin bir özel oyunu kadar oyun yapmayana ne diyelim bunun olduğu yeri bilsem gidip yumurta atacam :D

BSC Misafiri

10.1.2017 19:36:49

0
quote:

Orjinalden alıntı: AlfieLowis Sahsen bekledigim bir oyun degildi. Onun yani sira bu studyolar neden kapaniyor? Xbox patronu,xbox i nereye goturmeyi planliyor?. Detayli olarak xbox patronundan aciklamalar bekliyorum. Saydigi line up larda komedi Ayrica. Bir de xbox oyunculari icin iyi diyor. Boyle fiyasko bir aciklama olamaz. Sen her xbox oyuncusunun zevkine nasil iyidir kotudur diyebiliyorsun. Yaparsin oyunu, cikarirsin. Satislara gore zaten "xbox oyunculari bu oyun iyi yada kotu" der. Bana kalirsa bu 2-3 yilin potansiyelini tasiyan buyuk hype in kefaleti. bazi Yorumlar var okudugum. Yok MS xbox i satsin cekilsin vs diye. Eger oyle birsey olursa, degil ps3 gunlerini bu ps4 gunlerinizi bile cok ararsiniz. Unutmayin, ps2 de kutudan memory card cikmiyordu. Sony yine o pislik yuzunu gostermeyecegini kimse bilemez. Sony hala online connection da MS ve apple in gerisinde. MS den bir dolu aciklamalar bekliyorum
tekelcilik berbat ötesidir ps vita almişti kuzenim ne içinde sd card nede kulaklık vardi en önemlisi sd card yoktu o olmayınca oyıun yok rezillikti sony bu konuda pislik bir firma tek olumlu yanıda özel oyunları olması ve gelecek oyunlar üstüne türkçe desteğide verecektir ve phil sizofren bir hasta olabilir sony özel oyunu övüp kendi konsoluna bu denli oyunlar yapmayan biridir bişey beklemeyin xbox battı

KAKÁ

10.1.2017 19:34:34

+3
Noldu lan yemedi mi artık cevap vermek :D Evet geçen nesil 360 akıyordu, bu sene hayatı one çöpü ile geçen elite gamepad fetişistleri utansın

Cityzens

10.1.2017 19:28:16

+1
Hayati xbox 360 ile gecen kisi. (Bunu bana kendisine xbox one deneyimledin mi daha once? Diye sordugumda aldigim cevap" hayatim xbox 360 ile gecti" olmustu. Bloklusun. SS mi atmam gerekiyor.

KAKÁ

10.1.2017 19:22:41

+3
quote:

Orijinalden alıntı: AlfieLowis Sahsen bekledigim bir oyun degildi. Onun yani sira bu studyolar neden kapaniyor? Xbox patronu,xbox i nereye goturmeyi planliyor?. Detayli olarak xbox patronundan aciklamalar bekliyorum. Saydigi line up larda komedi Ayrica. Bir de xbox oyunculari icin iyi diyor. Boyle fiyasko bir aciklama olamaz. Sen her xbox oyuncusunun zevkine nasil iyidir kotudur diyebiliyorsun. Yaparsin oyunu, cikarirsin. Satislara gore zaten "xbox oyunculari bu oyun iyi yada kotu" der. Bana kalirsa bu 2-3 yilin potansiyelini tasiyan buyuk hype in kefaleti. bazi Yorumlar var okudugum. Yok MS xbox i satsin cekilsin vs diye. Eger oyle birsey olursa, degil ps3 gunlerini bu ps4 gunlerinizi bile cok ararsiniz. Unutmayin, ps2 de kutudan memory card cikmiyordu. Sony yine o pislik yuzunu gostermeyecegini kimse bilemez. Sony hala online connection da MS ve apple in gerisinde. MS den bir dolu aciklamalar bekliyorum
Elite gamepad var yetmez mi ?

Cityzens

10.1.2017 19:12:59

0
Sahsen bekledigim bir oyun degildi. Onun yani sira bu studyolar neden kapaniyor? Xbox patronu,xbox i nereye goturmeyi planliyor?. Detayli olarak xbox patronundan aciklamalar bekliyorum. Saydigi line up larda komedi Ayrica. Bir de xbox oyunculari icin iyi diyor. Boyle fiyasko bir aciklama olamaz. Sen her xbox oyuncusunun zevkine nasil iyidir kotudur diyebiliyorsun. Yaparsin oyunu, cikarirsin. Satislara gore zaten "xbox oyunculari bu oyun iyi yada kotu" der. Bana kalirsa bu 2-3 yilin potansiyelini tasiyan buyuk hype in kefaleti. bazi Yorumlar var okudugum. Yok MS xbox i satsin cekilsin vs diye. Eger oyle birsey olursa, degil ps3 gunlerini bu ps4 gunlerinizi bile cok ararsiniz. Unutmayin, ps2 de kutudan memory card cikmiyordu. Sony yine o pislik yuzunu gostermeyecegini kimse bilemez. Sony hala online connection da MS ve apple in gerisinde. MS den bir dolu aciklamalar bekliyorum

okanikus

10.1.2017 19:00:21

+1
Aslında konsol savaşları biteli epey oldu. Ama buna sevinmesin kimse. Rekabet bittiği yerde tekel başlar. Tekelin olduğu yerde de acımasızlık.

BSC Misafiri

10.1.2017 18:42:57

0
quote:

Orjinalden alıntı: broodofqueen
quote:

Orijinalden alıntı: 2K Sony'in her tarza ex. oyunu varken ve geliyorken Xbox markası Forza, Gears of War ve Halo arasına sıkıştı başka öne çıkan büyük ex. oyunları yok ki bunu Xbox markasını seven biri olarak söylüyorum. Yaptıkları işlerin bir çoğu gerçekten başarılı ve daha çok PC kullanan biri olarak benim de işime yarıyor. (Windows Store hariç) Fakat Platinum gibi başarılı ve farklı bir firmanın ilginç bir oyununu keşke bırakmasalardı.
Sony PS3'de kibirli davrandı. PS2'nin muhteşem performansına güvenip MS'i ciddiye almadı, MS'de X360 ile(donanımsal sorunlarına rağmen) çok iyi iş çıkararak Sony'yi gömdü. Bu nesilde ise Sony'nin daha önce yaptığı hatayı MS yaptı. Ben kralım havasında başladı bu nesile.. Hatırlayın, sürekli online olma ve aktivasyon zorunlulukları gibi saçma sapan tutumlar takındı. Çark etti, mecburen ama çoktan toplamıştı tepkileri. Sony ise saçma inadından vazgeçip X86 platformuna geçti, önce yapımcıları rahatlattı. Sonrada oyuncuları memnun edecek oyunlar geliştirdi. Eee hacı, ne oldum demeyeceksin, ne olacağım diyeceksin. MS aşırı kendine güvendi, sonuç bu.
MS kimi gömdü, Oyun olarakta,Güç olarakta,Sağlamlık olarakta bence asıl Sony MS'yi gömdü,PS3 zamanında...Onlinenın bedava olmasıda cabası,Halen kendi kendime PS4'ün yanına PS3 alıp bedava online takılayımmı diye düşünüyorum,Yeni bir yöntemle aleti kırmadan içine oyun yüklüyorlar ve online oynayabiliyorsun,450 TL'ye ps3 almayı düşünüyorum içinde 10 oyun yüklü olarak satıyorlar..Ve bu gömme mevzusu çok kişisel bir konu,Bana göre ilk başlarda Xbox 360 iyiydi ama sonradan Sony oyun anlamında ataklar yaptı,Konsolun sonlarına doğru yapımcılar PS3'ün gerçek gücünüde kullandılar, Zamanında GTA 4 PS3'te 640p çalışıyordu,Xbox'ta 720p çalışıyordu..GTA 5'te bu fark kapandı ve bence PS3 versiyonu daha iyiydi..Zaten satış olarakta Xbox'ı geçmeyi başardı PS3..Çok çekişmeli bu savaşı bana görede PS3 kazandı,Sonra insanlar PS3'ün oyunlarından etkilenip kendi kendilerine dediler ki,Adamların ps3'te yaptıkları oyunlar PS4'te yapacaklarının garantisi dediler,Ve üstüne üstlük MS'nin Xbox'u daha güçsüz çıkarması,Oyun dışında herşeye odaklanmaları,2. el oyuna yeniden para vermek, İnternete bağlı kalma zorunluluğu,Kinect ile birlikte satma gibi Saçma sapan şeylere giriştikleri için oyuncular, Hadii laann!!(kibarca) diyerek PS4'e yöneldiler,Ve bence pişmanda olmamışlardır,Xbox'ın şuan ki haline bakarmısın ne haldee,Yazık ettiler konsola(Tabi konsol denilebilirse)....Çok fonksiyonlu media player diyelim biz ona..

BSC Misafiri

10.1.2017 18:42:14

0
patatessoft konsol işinden çekilirde kurtuluruz inşallah :) Şöyle samsung felan segayla anlaşsada tekrar konsol işine dönseler keşke :)

BSC Misafiri

10.1.2017 18:42:10

0
lan konsol işi sevda işidir,tutkudur. :) çıkacak oyunlar ne olursa olsun tv karşısında tak çalıştır mantığıyla oynamaktan zevk alan bir kitle var.bir türlü anlamadınız gitti şu işi, :D yoksa hiçbir platform kimseye yasaklı değil.Burada pc'de oyun mu oynanır yok konsolda oyun mu oynanır diyen davarlara bakmayın siz.sevdiğiniz oyunlar nerdeyse imkanınız dahilinde oraya yönelin ve oynayın.

BSC Misafiri

10.1.2017 18:41:29

0
Adamlar no mans sky gibi oyun istemiyordur belki

BSC Misafiri

10.1.2017 18:41:25

0
Tek çare SWİTCH

snakefatih

10.1.2017 18:28:53

+1
Phil Spencer daha iyi diyorsa daha iyidir demek ki bizim göremediğimiz bir faydasını görmüş adam. 1 sene sonra oyun ps4 ex çıkıyormuş var ya ne gülerim.

Kennnn

10.1.2017 18:17:41

+2
Until Dawn iyi bir oyun bence, güzel yazılmış bir hikayesi var, seveni var sevmeyeni var her konu da olduğu gibi ama genel keyif alarak oynadı, arkadaşlarla oynaması en keyifli tek kişilik oyunlardan bir tanesi ve yenisi çıksa ilk günden almaya hazır bir kitle oluşturdu yani yaptığı işte başarılıydı. Hatta Soma'nın yapımcısı dahi oyunu beğendiğini söyledi.

Dictattor

10.1.2017 18:12:31

+1
Her gün bir komedi. Beceriksizlik had safha. Samsung'u da geçtiler yemin ediyorum. Eski yöneticiyi tv dekoder yaptın, oyunsuz bıraktın diyip kovdular yerine gelen komple oyun, tv, kinect kaldırıp her gün biraz daha ırzına geçiyor. 2017 diye gösterdiği, kaç sattıracağını bilmediği oyunlar da multiplatform. Aptal yerine konduğu halde alkışlayacak kitleye hitap ettiğini biliyor ondan bu açıklamalar, başka türlü olamaz. Downfall u da geçecek bunların çöküşü.

Kasatka

10.1.2017 17:46:44

+15
Scorpio nun satmamasi xbox markasi acisindan daha iyi - Phil Spencer |2018|-

orangeblu

10.1.2017 17:16:42

0
Bu nasıl bahane lan

veterangamer

10.1.2017 16:55:35

0
Scalebound u iptal edip state of decay ve sea of thieves e umut baglamak neyin kafası acaba? Aa dogru pardon halo ve forza vardı ok

Zhongli

10.1.2017 16:50:58

0
Dalga geçer gibi oyuncular için daha iyi diyorlar ya daha yeni XOne aldık exc. olmadığını bilerek aldım kontrolcüsünü beğendiğim ve çevremdekilerde de One olduğu için ama bu kadar da olmaz yav zaten exc. yok olanıda çöp oyunlar için iptal edin

Venomstr

10.1.2017 16:42:55

+1
quote:

Orijinalden alıntı: Dimwit

Niye oynayamayalım ya la? Mülakatla mı dağıtıyorlar bu konsolları? Ekran kartımı satsam ikinci elden iki üç tane PS4 alırım ki ilk çıktığı ay sadece exc.'lerini oynamak için almıştım zaten. İyi bir oyun PC'si toplamaya bütçesi yeten herkes canı isterse PS4 alabilecek bütçeye de sahiptir merak etme. Ayrıca ''efsane'' diye saydığın oyunların yanına Until Dawn'ı koyarak konsolun exc. oyunlarına en büyük hakareti sen etmişsin. Team Ico until dawn ile oyunlarının aynı cümlede yazıldığını görse kahrından ağlar herhalde, saydığın oyunların yarısını oynadığında gel öyle konuşalım...
Trolleyeceksin diye saçmalamanın lüzumu yok. Until Dawn harika oyundur. Ucube gibi Troll mesajlarınızı görmek zorunda mıyız?

Curtius

10.1.2017 16:36:04

+2
quote:

Orjinalden alıntı: Dimwit
quote:

Orjinalden alıntı: BSC Misafiri
quote:

Orjinalden alıntı: BSC Misafiri Sony harika oyun diye plusta çöpleri kakalıyo bunlarda indie seviyesinde oyunları harika deneyim diye yutturmaya çalışıyo daha neler göreceğiz acaba, fanboy kavgaları başlar birazdan farkında değiller iki firmanında oyuncuları kandırdığının komik baya
beleş oyun istiyosan git pcde korsan oyna. ama unutma, ömrün boyunca bi gow serisi, uc serisi, the last of us, heavy rain, bloodborne, ico, shadow of colossus, the last guardian, until dawn vb. efsaneleri asla oynayamıcaksın.
Niye oynayamayalım ya la? Mülakatla mı dağıtıyorlar bu konsolları? Ekran kartımı satsam ikinci elden iki üç tane PS4 alırım ki ilk çıktığı ay sadece exc.'lerini oynamak için almıştım zaten. İyi bir oyun PC'si toplamaya bütçesi yeten herkes canı isterse PS4 alabilecek bütçeye de sahiptir merak etme. Ayrıca ''efsane'' diye saydığın oyunların yanına Until Dawn'ı koyarak konsolun exc. oyunlarına en büyük hakareti sen etmişsin. Team Ico until dawn ile oyunlarının aynı cümlede yazıldığını görse kahrından ağlar herhalde, saydığın oyunların yarısını oynadığında gel öyle konuşalım...
Adam haklı valla, saydığın exl oyunların yarısı PS3. Bloodborne ve Uncharted 4'ten başka bi düzgün oyun göremedik. Last Guardian desen zorla çıkarmışlar gibi, hala insanların PS4'ünde kasıyor. Ben de kandırılıp PS4 aldım ama pişmanım açıkcası, Ne PS4'ten ne de XB1'dan hayır yok bu nesil. GOW bekliyoruz da patlamasa iyidir.

Guest-2C5CD639E

10.1.2017 16:29:00

+10
Oldum olası şu adama sinir oluyorum milletle dalga geçiyor nasıl bir zihniyete sahiptir xbox'un kökünü kazıyor resmen hala xbox'u savunanlar var allah sabır versin bunlara

Jack Rabbit Slims

10.1.2017 16:01:42

+4
Bunlar da AKP gibi oldu bu nasıl açıklama?

Dimwit

10.1.2017 15:20:11

+17
quote:

Orjinalden alıntı: BSC Misafiri
quote:

Orjinalden alıntı: BSC Misafiri Sony harika oyun diye plusta çöpleri kakalıyo bunlarda indie seviyesinde oyunları harika deneyim diye yutturmaya çalışıyo daha neler göreceğiz acaba, fanboy kavgaları başlar birazdan farkında değiller iki firmanında oyuncuları kandırdığının komik baya
beleş oyun istiyosan git pcde korsan oyna. ama unutma, ömrün boyunca bi gow serisi, uc serisi, the last of us, heavy rain, bloodborne, ico, shadow of colossus, the last guardian, until dawn vb. efsaneleri asla oynayamıcaksın.
Niye oynayamayalım ya la? Mülakatla mı dağıtıyorlar bu konsolları? Ekran kartımı satsam ikinci elden iki üç tane PS4 alırım ki ilk çıktığı ay sadece exc.'lerini oynamak için almıştım zaten. İyi bir oyun PC'si toplamaya bütçesi yeten herkes canı isterse PS4 alabilecek bütçeye de sahiptir merak etme. Ayrıca ''efsane'' diye saydığın oyunların yanına Until Dawn'ı koyarak konsolun exc. oyunlarına en büyük hakareti sen etmişsin. Team Ico until dawn ile oyunlarının aynı cümlede yazıldığını görse kahrından ağlar herhalde, saydığın oyunların yarısını oynadığında gel öyle konuşalım...

evo_4

10.1.2017 15:18:56

+2
Bu gidişle konsola oyun yapımını tamamen durduracaklar.

snakefatih

10.1.2017 15:09:10

0
Aga bişey soracam aynı kişi misin bsc misafiri olarak. Kendini mi alıntılıyorsun. Bir dediğin diğerini tutmuyor

Metal-Gear

10.1.2017 14:50:24

0
Scale'i iptal etmek, gösterimlerdeki kalite düzeyinde bir oyun için yerinde bir karar ve destekliyorum ama bunu iptal edipte bundan öteye geçemeyen Sea of Thieves gibi çöpleri örnek vererek muhteşem oyun bir deneyimi yaşatacağız demek bildiğin ....şak geçmek oluyor. Saydığı oyunlar zaten scalebound'dan iyi gözükmüyor ki zaten. Harbiden E3'ü sadece XScorpio tanıtarak geçirirlerse durum vahim. Oyun konsolu çıkarıyorsun ve öne sürdüğün oyun yelpazen yerlerde sürünüyor. 40.000 fırın ekmek yemeleri lazım daha.

alperen717181

10.1.2017 14:50:20

+2
Yalnız harika oyunlar dediği liste efsane hahahaha

BSC Misafiri

10.1.2017 14:48:38

+11
Bırak bu işleri ya hep aynı bahane bunlarda tayyip gibi boş umut vaat ediyorlar millete...

broodofqueen

10.1.2017 14:46:42

0
quote:

Orijinalden alıntı: 2K Sony'in her tarza ex. oyunu varken ve geliyorken Xbox markası Forza, Gears of War ve Halo arasına sıkıştı başka öne çıkan büyük ex. oyunları yok ki bunu Xbox markasını seven biri olarak söylüyorum. Yaptıkları işlerin bir çoğu gerçekten başarılı ve daha çok PC kullanan biri olarak benim de işime yarıyor. (Windows Store hariç) Fakat Platinum gibi başarılı ve farklı bir firmanın ilginç bir oyununu keşke bırakmasalardı.
Sony PS3'de kibirli davrandı. PS2'nin muhteşem performansına güvenip MS'i ciddiye almadı, MS'de X360 ile(donanımsal sorunlarına rağmen) çok iyi iş çıkararak Sony'yi gömdü. Bu nesilde ise Sony'nin daha önce yaptığı hatayı MS yaptı. Ben kralım havasında başladı bu nesile.. Hatırlayın, sürekli online olma ve aktivasyon zorunlulukları gibi saçma sapan tutumlar takındı. Çark etti, mecburen ama çoktan toplamıştı tepkileri. Sony ise saçma inadından vazgeçip X86 platformuna geçti, önce yapımcıları rahatlattı. Sonrada oyuncuları memnun edecek oyunlar geliştirdi. Eee hacı, ne oldum demeyeceksin, ne olacağım diyeceksin. MS aşırı kendine güvendi, sonuç bu.

haktan24

10.1.2017 14:40:16

+2
adam resmen billurr geciyor xbox one kullanıcılarına

gamer-x

10.1.2017 14:35:19

0
Crackdown diyo hala :))

BSC Misafiri

10.1.2017 14:35:03

0
quote:

Orjinalden alıntı: BSC Misafiri Sony harika oyun diye plusta çöpleri kakalıyo bunlarda indie seviyesinde oyunları harika deneyim diye yutturmaya çalışıyo daha neler göreceğiz acaba, fanboy kavgaları başlar birazdan farkında değiller iki firmanında oyuncuları kandırdığının komik baya
beleş oyun istiyosan git pcde korsan oyna. ama unutma, ömrün boyunca bi gow serisi, uc serisi, the last of us, heavy rain, bloodborne, ico, shadow of colossus, the last guardian, until dawn vb. efsaneleri asla oynayamıcaksın.

mementopolis

10.1.2017 14:33:24

0
ScalBound iptal oldu ama, Hideki Kamia'nın yeni oyunu, belkide DMC6 veyahut Yeni İP'si (Devil May Cry 6), Microsoft'un yeni konsoluna çıkabilir.

2K

10.1.2017 14:28:31

+1
Sony'in her tarza ex. oyunu varken ve geliyorken Xbox markası Forza, Gears of War ve Halo arasına sıkıştı başka öne çıkan büyük ex. oyunları yok ki bunu Xbox markasını seven biri olarak söylüyorum. Yaptıkları işlerin bir çoğu gerçekten başarılı ve daha çok PC kullanan biri olarak benim de işime yarıyor. (Windows Store hariç) Fakat Platinum gibi başarılı ve farklı bir firmanın ilginç bir oyununu keşke bırakmasalardı.

Kennnn

10.1.2017 14:19:43

0
Microsoft tarafından hiç bir beklentim kalmadı savunanlar scorpio ile yeni oyunlar duyurulacak falan diyor da o duyurulanlar ne zaman çıkacak. Elinde oyun kalmamış konsol üreticisi mi olur. Varsa yoksa forza o da artık pc'de. Nintendo xbox'ın yerini kapacak gibi.

BSC Misafiri

10.1.2017 14:09:58

0
Sony harika oyun diye plusta çöpleri kakalıyo bunlarda indie seviyesinde oyunları harika deneyim diye yutturmaya çalışıyo daha neler göreceğiz acaba, fanboy kavgaları başlar birazdan farkında değiller iki firmanında oyuncuları kandırdığının komik baya

BSC Misafiri

10.1.2017 14:07:22

0
Bıraksana beceremiyorsunuz iste satin su konsolun haklarini adam gibi oyunlar gelsin scorpio ayagina kekliyorsunuz milleti rakiniz almis basini gidiyor sizde tik yok exc oyun halo yada forzadan baska aklima gelmiyor yatacak yerin yok ms, bak sonye sacma sapan fram rate veremeyen bos bir kutuyla 2 oyunla bayadir gidiyor exc ayagina ps3 un kaymagini yiyor onlarda iyi kekliyor aslinda milleti konsol ayagina bu nesil iyi keklediler

refuse2k3

10.1.2017 14:05:44

+12
Resmin büyük halini görebilmek için tıklayın
Orijinal boyut için tıklayın

KAKÁ

10.1.2017 14:05:27

+33
"Dikkatli bir şekilde üzerine düşünüldükten sonra Microsoft Studios, Scalebound'ın üretimini sonlandırma kararı aldı. Halo Wars 2, Crackdown 3, State of Decay 2, Sea of Thieves ve diğer harika deneyimler dahil olmak üzere bu yıl hayranlarımıza muhteşem bir oyun listesi sunmak için sıkı bir şekilde çalışıyoruz." Oyunlara bak, muhteşem bir oyun deneyimi

Antiboy

10.1.2017 14:05:12

0
ps4 çüler geldi gelecek çabuk yorum yazın buralar değerlenecek
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Xbox One
+ TAKİBE
AL
47 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız