Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Sand Land için Yeni Oynanış Fragmanı Yayınlandı

 
 
Yayıncı Bandai Namco ve geliştirici ILCA, Akira Toriyama'nın mangasından uyarlanan yeni aksiyon rol yapma oyunu SAND LAND için Uniride aracını tanıtan yeni bir oynanış fragmanı yayınladı.
 
Çorak topraklarda maceraya atılabileceğiniz yeni bir deneyim 
 
 
 
Aksiyon rol yapma oyunu içerisinde bu toprakları keşfedebilir, sağa sola gezebilir ve acımasız topraklarda hayatta kalmaya çalışabilirsiniz. Oyun içerisinde aynı zamanda tanklar ve diğer araçları geliştirmek için kaynaklar toplayabilir ve bu kaynakları elbette hayal gücünüze dayanarak birleştirebilirsiniz.

Oyunda kendinize ait bir üs yer alıyor. Bu bölgeyi geliştirebilir, kendi suyunuzu bölgenize getirebilir ve çorak toprakları içerisinde kendi maceranızı yaşayabilirsiniz. Aynı zamanda oyun içerisinde etkileşime girebileceğiniz çeşitli karakterler bulunuyor.
 
SAND LAND PlayStation 5, Xbox Series, PlayStation 4 ve PC (Steam) için geliştiriliyor. Henüz bir çıkış tarihi açıklanmadı.
 
Yeni fragman
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu Sand Land
Yeni Xbox Konsolu Söylentileri Ortaya Çıktı Like a Dragon: Infinite Wealth Karakterleri Tanıtıldı

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız