Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Sahne Sırası Chun Li'nin


 
     Street Fighter serisinin vazgeçilmez isimlerinden birisi olan Chun Li, Street Fighter X Tekken'in yeni ekran görüntülerinde ortaya çıktı.
 
     Sadece ComicCon'un değil son dönemin en ilginç duyurularından biri olan Street Figter X Tekken ve Tekken X Street Fighter oyunları en erken 2012 yılında karşımıza çıkacak. İki farklı oyun olacağı ve bu ounları SF takımı ile Tekken takımının yapacağı da oyunun duyurusu ile birlikte açıklanmıştı. İlk karşımıza çıkacak olan oyun ise yeni ekran görüntüleri de yayınlanan Street Fighter X Tekken olacak. Zaten Namco Bandai ekibinin yapacağı oyun için henüz bir medya yayınlanmış değil.
 
     Oyunun yeni ekran görntülerine baktığımızda ise ilk dikkat çeken tabi ki Nina ile kapışan Chun Li karakteri oluyor. Yeni görüntülerde uyuru videosunda da karşılaşan Ryu ve Kazuma'ya da yer verilmiş. PS3 ve Xbox 360 için geliştirilen oyunun bu yeni görüntülerine aşağıdan göz atabilirsiniz.
 

EKRAN GÖRÜNTÜLERİ Bu haber ile ilişkili
Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Street Fighter vs Tekken Capcom Namco Yoshinori Ono PS3 Xbox 360 Dövüş
Master Yoda Kendini Gösterdi PS3 Tam 1130$'dan Satışa Çıktı

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Street Fighter X Tekken ÇOKLU PLATFORM
+ TAKİBE
AL
17 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız