Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Sağlık Odaklı Bir Akıllı Cihaz Olan "Microsoft Band" Duyuruldu


    Nintendo'nun uyku kalitesinin arttıracak yeni bir cihaz tanıtmasıyla birlikte Microsoft da sağlık sektörüne yeni bir akıllı cihazla giriyor. Microsoft Band adlı bu cihaz hatırlatma yapma, güneş altında kaldığımız süre, stres düzeyi, uyku düzeni ve spor gibi konularda yaşamımızı kolaylaştırma amacındaymış.
 
    199 dolardan satılması planlanan Microsoft Band aynı zamanda iOS, Android ve Windows cihazlarda bir uygulamaya da sahip olacak. Cihazın ilk olarak Amerika'da Microsoft'un mağazası üzerinden daha sonraysa İngiltere'de satışa çıkması bekleniyor. Şu an için bu akıllı cihazın çıkış tarihi netleşmedi.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak eurogamer Akıllı Cihaz Smart Device Microsoft Microsoft Band
GTA: San Andreas'ın Xbox 360 Sürümünün Teknik Detaylarına Yakından Bakalım EA Sports, BJK- FB Derbisine Özel FIFA 15 Görseli Yayınladı
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

Dovahkiin

30.10.2014 17:32:16

0
Uykusu geldiğinde uyumayı, güneşte fazla kalınca rahatsız olup kenara çekilmeyi akıl edemeyenlerin cihazı da gelmiş sonunda.

rcpyksl

30.10.2014 17:00:55

0
İnternetten baya araştırmama rağmen stres düzeyini nasıl ölçtüğünü anlayamadığım alet..Araştırdığım kadarıyla stres düzeyini ölçebilen bir cihaz yok..

Wayward Son

30.10.2014 14:55:52

0
Sevimli ve sevgili 1020'min yanına pek yakışır.

veli@1144

30.10.2014 14:32:00

0
Türkiye de olmayacak mı acaba güzelmiş samsung gear fit ten daha aktif görünüyor fiyatı 500 600 olur sanırım ama yinede hoşmus
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Xbox One
+ TAKİBE
AL
47 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız