Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

"Sadece En İyilerin Yeni IP Hakkı Vardır"

 
 
     Başarılı olan bir oyun serisi her daim kendi alıcı kitlesine sahiptir. Çünkü "seri" haline gelen oyunlar genelde başarılı oldukları için devam oyunlarıyla çıtayı yükseltmeye devam ederler. Ancak yeni bir oyun demek risk demektir. Herşeyden önce etkileyici bir reklam kampanyası ve yapımcı ekibin geçmiş oyunlardan iyi referanslara sahip olması kuşkusuz hepimizin dikkat edeceği ilk başlıklardır.
 
     Özellikle Infinity Ward'da yaşanan olayların ardından internet medyası ve oyun forumlarında topa tutulan Activision patronu Kotick, yeni IP ile girecekleri riskin sadece buna değecek oyun yapımcılarıyla gerçekleştirebileceklerini belirtti:
 
"Geçtiğimiz yıl risk listemizde DJ Hero, Singularity, Blur ve Prototype gibi  oyunlar vardı. Aslında bu normalde destek verdiğimizden daha fazla yeni oyun içerikli bir liste ancak her biri için özel ve iyi sebeplerimiz vardı. Çalışma tarzımızda yapımcı firmaya gidip ' Neversoft, hadi yeni bir IP yapın.' demek yoktur. Onlar zaten daha önce yapmış oldukları GUN ile güvenimizi kazanıp yeni bir IP'ye imza atmaya hak kazanmışlardı. Bize gelip oyun yapmak istediklerini söylediler ve bizde onlara araştırma ve geliştirmede yardımcı olacağımızı temenni ederek onları destekleriz. Bu hakkı elde etmeniz gerekir. Tabii ki bu hakkı ise gerçekten başarılı olan yapımcılar elde eder."
 
 
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Call of Duty: Black Ops Treyach FPS Activision Wii PS3 Xbox 360 PC DS
Uncharted 2: GOTY Ayrıntıları Ortaya Çıktı Resistance 3 İçin Yeni Görüntüler Yayınlandı
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

On.E

29.9.2010 16:25:30

0
Sus artık be adam en baba şirketlerden IW'nin bile dağılmasına sebep oldun para için yeni IP tutarsa onunda suyunu çıkarır Acti..

Selfroot

28.9.2010 23:17:32

0
yiter artık codu cünüp ittiniz

BSC Misafiri

28.9.2010 21:29:32

0
onz katılıyorum çok boş konuşuyor...

onz

28.9.2010 21:01:11

0
Konuşmasın bu adam artık. Black ops orjinal almayı düşünüyordum bu herif yüzünden serisinden soğudum
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Call of Duty: Black Ops ÇOKLU PLATFORM
+ TAKİBE
AL
198 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız