Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

SOCOM 4'ün Yeni Detayları

SOCOM 4'te, serinin bir önceki oyunlarına göre büyük farklılıklar bulunuyor
 
     Amerikan donanmasının en seçkin özel birliklerini konu alan SOCOM 4: US Navy SEALs, oyuncuları Güneydoğu Asya'ya götürecek senaryo bölümüne ve 32 kişilik maçlara sokacak multiplayer bölümüne sahip olacak.
 
     Tek kişilik senaryo bölümünde beş kişiden oluşan grubunuzu yöneteceksiniz. Sizin haricinizde ekibinizde 2 tane Amerikan ve 2 tane Güney Koreli asker bulunacak. Naga olarak bilinen isyancılara karşı verilen 6 günlük savaş boyunca 14 adet göreve katılacak ve askerlerinize emirler vereceksiniz. Özel birliklerden Cullen Gray'i yöneterek askerlerinizin gidecekleri yolları belirleyecek, hedeflerini söyleyecek ve davranışlarını kontrol edeceksiniz.
 
     Oyunun multiplayer bölümünde ise dört adet oyun modu bulunacak. Bu dört oyun modundan isimleri açıklananlar: Suppression (Klasik Team Deathmach), Uplink (Capture the Flag) ve Last Defense (Üç bölgenin kontrolünü sağlamaya çalışacaksınız). Multiplayer bölümü 32 kişinin oynamasına izin verecek ve 10 adet haritaya sahip olacak. Oyuncular seviye atlayabilecek ve silahlarını geliştirebilecek.
 
     SOCOM 4, Zipper Interactive tarafından PlayStation 3'e özel geliştiriliyor ve 21 Nisan 2011'de raflardaki yerini alacak.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
socom 4 Zipper Interactive sony ps3 tactical shooter us navy seals
Kinect'e Özel "Carnival Games" Oyunu Nisan'da Patrician IV: Rise of a Dynasty Duyuruldu

BSC Misafiri

30.1.2011 12:52:14

0
Ayrıca Killzone 3 alan oyunculara SONY tarafından SOCOM 4 beta kodu verilecek.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
SOCOM: Special Forces
+ TAKİBE
AL
6 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız