Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

SOCOM 4'ün Co-op modunun İlk Tanıtım Videosu

Socom 4'teki ekibimize merhaba deyin

     21 Nisan'da piyasaya çıkacak olan SOCOM 4'ün co-op moduna ait ilk oynanış videosu yayınlandı. Zıpper Interactive tarafından geliştirilen oyun Move desteğine de sahip.
 
    3. kişi bakış açısına sahip shooter türüne giren oyunun co-op modu videoda da gördüğünüz gibi 5 kişiye kadar destek verecek. Bu kişiler çeşitli otomatik tüfek ve bombaların yanı sıra Sniper ve Roket Atar da kullanabilecekler.
 
      Videodan edindiği izlenimlere göre oyunda gizlilik görevlerinden daha çok doğrudan çatışmalara gireceğiz. Zaten ormanlık alan, liman veya şehrin çeşitli bölgelerinde yaptığımız operasyonlarda doğrudan çatışmaya girdiğimize tanık oluyoruz.
 
      Geliştirici firma rakiplerimizin çatışmalardaki taktiklerimizi öğrenip kendi taktiklerini değiştirdiklerini söylüyor. Eğer yapay zeka Zipper Interactive'in açıkladığı gibi olursa eğlenceli çatışmalar bizi bekliyor diyebiliriz.
 
      Bunların yanı sıra online modunda 32 kişiye kadar destek verecek oyunda 14 adet de senaryo moduna ait bölüm bulunuyor.  Co-op moduna ait yeni videoyu aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
socom 4 Zipper Interactive sony ps3 tactical shooter
Dragon Age 2'nin Soundtrack Listesi Yayınlandı Virtua Tennis 4'ün Çıkış Tarihi Açıklandı

gursoyf

25.2.2011 14:02:14

0
oyun fena durmuyor ama ben bu oyunu gördükçe aklıma hep severek oynadığım M.A.G. geliyor. yeni onun olmayan senaryo moduymuş gibi geliyor. belki de yapımcı firmanın aynı olmasından kaynaklanıyordur. yine de merakla beklediğim bir oyun.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
SOCOM: Special Forces
+ TAKİBE
AL
6 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız