Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

SH: Downpour'un Yönetmeni Konami'den Ayrıldı

Silent Hill: Downpour da seride beklenilen patlamayı yapamadı

     Silent Hill: Downpour'un yönetmen koltuğundan oturan Tom Hulett, Konami'deki 6 yılının ardından Wayforward Technologies'e geçti. Wayforward, aynı zamanda Silent Hill: Book of Memories'in de geliştiricisiydi.
 
      Tom Hulett, Silent Hill: Downpour'un yanı sıra Rocket Knight ve Contra 4 gibi projelerde de rol aldığını belirtelim. Bakalım Hulett, Wayforward'ta ne tür projelerde yer alacak.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Silent Hill PS3 Xbox 360 Konami survival horror
Grand Theft Auto V için İki Sanatsal Çalışma Daha Luigi's Mansion: Dark Moon'dan Sanatsal Tasarımlar
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

27.1.2013 14:19:01

0
vaalla arkadaslar ben oyunu aldıgımda soylemıstım burada oynadım bıtırdım cok ta keyıf aldım yanı bu sıtenın dedıgı gıbı bu oyun oyle 6 puanlık bır oyun degıl gayet guzeldı valla tek basıma oynuyorum evde tırstım gercekten oyun ozunden resıdent evıl gıbı kopmamıs.ben begendım.ben bu oyuna 8 puan rahat verırım...cok ustun degıl ama guzel bırseyler katmıs.grafıkler de oyle kotu falan degıl sısı faktoru ıyı yedırılmıs oyuna ben bu serının devam etmwsnı ısterım

resh_aykut

27.1.2013 13:16:23

0
Silent hill downpour Homecoming den sonra bir sh 2 ya da sh3 olmasada bence gayet keyifli bir oyun olmuştu . Akira yamoka olmamasına karşın kötü tepkiler almamak için ellerinden geleni yapmışlar . Ancak yüksek ses oynadığım için gerilsem de - ki bu silent hill ın arzulanan bir unsuru değildir zira psikolojik korku daha önemlidir - yine de keyifli bir deneyimdi benim için . Tom Hulett için üzülmedim çünkü konaminin JAPON yapımcılara doğru kaymasında fayda var . Akira da gelse tadından yenmez !
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Silent Hill: Downpour
+ TAKİBE
AL
12 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız