Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Rust'ın Yapımcısı Tenis ve Street Fighter Karması Oyun Deuce'u Duyurdu


     Garry's Mod ve Rust gibi başarılı yapımlarla karşımıza çıkan yapımcı Facepunch Studios, yeni bir oyun üzerinde çalıştıklarını duyurdu. Hala prototip aşamasında olan bu oyun için Deuce kod adı kullanılıyor.

      Yapımcı ekip Deuce'u Street Fighter ve tenisin birleşimi olarak tanımlıyor. Yapımda kendine has özel hareketleri bulunan karakterlerle tenis maçı yapacağız. Yapımcı ekip oldukça ilginç bir konsepte sahip bu oyundaki amacının oyucuların arkadaşlarıyla eğlenerek oynayabileceği bir oyun yapmak olduğunu belirtiyor.

      Deuce için yayınlanan sanatsal çalışmaları aşağıdan görebilirsiniz. Oyunun kendini diğer spor oyunları arasından başarılı bir şekilde gösterdiğini söyleyebiliriz. Deuce'un hala prototip aşamasında olduğunu ve oyunun hiç tamamlanmama ihtimali bulunduğunu da belirtelim.
 

EKRAN GÖRÜNTÜLERİ Bu haber ile ilişkili
Bu haberin bağlantısı
URL
spor tenis Deuce facepunch studios
Microsoft, Gamescom Etkinliği için Bir Video Yayınladı The Sims 3'e Sahip Oyuncular The Sims 4'de Bazı Eşyalarla Ödüllendirilecek
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

Elania

2.8.2014 21:10:56

0
Acikcasi bilen bilir bi ara fantasy tennis vard alaplayanin oyunuydu ve acikcasi cok guzeldi ayni bu tarz tenis oynuyordun ama raketine gore ve yere dusen skillere gore oynuyordun ve muthis zevkliydi ben cok oynadim ama sonra kapandi simdi bu tarz bi oyunun cikmasi beni cok mutlu etti

cemecem21

1.8.2014 22:16:22

0
Bence zekice düşünülmüş bir oyun. Bu tip oyunlar genelde ilgi görmüştür. Bir de yapımcısının Garry's mod'u yaptığını düşünürsek bu daha da çekici hale gelecek. İlk başta dövüş oyunu diye düşündüm ama sonra haberi okuyunca anladım. Futbol ve basketbolda olsa Kung Fu futbolu ve basketbolu gibi olur derdim. Bu da kung fu tenis olacak galiba. Ayrıca bunun basketbol veya futbolu olsa çok eğlenceli olurdu. Doğrusu Nba Street ve Urban Freestyle Soccer var ama bu grup yaparsa merakla beklerim.

Anna Dewitt

1.8.2014 21:40:52

0
Başta çok saçma ve alakasız bir ikili gibi gelmişti ama görsele bakıp biraz düşününce oyuna baya eğlence katacak gibi bu durum.

ankara

1.8.2014 20:48:06

-1
''Tenis ve Street Fighter Karması'' Çok düşünmüş olmalı...
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Deuce
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız